doctoru scrie:
Referitor la pestii care au fost depunctati vreau sa dau unele explicatii, deoarece am fost incriminat in prima mansa ca nu a fost corect. Asadar am pescuit in sectorul A pe standul 7 , avand in dreapta mea pe standul 8 pe Paul Ispas. Paul a avut peste mare pe care nu l-a putut controla avand cred un elastic mai subtire sau moale iar pestii lui au intrat deseori in standul meu, nu la limita standului, de 2-3 ori pe vadul meu de la rubensiana, deranjand pestele meu. De fiecare data ieseau bule iar pestele s-a speriat aducandu-l foarte greu inapoi. Crapul lui cel marea a trecut peste vadul meu atingandu-mi cu elasticul lui montura mea, eu in acel moment retragandu-ma, iar pestele a ajuns la standul 6. Va las pe voi sa trageti concluzii, eu cred ca a fost corect sa fie eliberat, asadar nimanui nu i-ar fi convenit sa fie in locul meu. Au mai fost concurenti care au fost sanctionati, de exemplu Suciu a perdut locul 1 si a iesit pe 2. Fiecare cu un peste sau doi se apropia de podium. Va doresc fir intins si sa ne vedem si in alte editii.
nu a pierdut locul 1 datorita eliberarii unui peste ...amindoi am eliberat cite un peste ...al meu avea aproximativ 3,5 kg ...daca Adi elibera unul peste 5 kg ...era discutabil ...oricum legat de ravasirea vadului in mod repetat e totusi naspa ...toti am cheltuit ceva bani si timp ! pina una alta voi stiti mai bine cum a fost ...