Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2014
MesajScris: 30 Iun 2014, 18:07 
Ati scrie:
Zsolt,bine că ai avut minciog mare,în care a încăput şi captura! :D

tare de tot !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar oare cine ar risca sa scape asa peste care, de altfel i-a adus si CMMC !! :!:

Sus

MesajScris: 30 Iun 2014, 18:18 
Pentru cei interesati : pe data de 19-20 iulie v-a avea loc pe aceasi locatie CUPA TRABUCCO PRO FEEDER editia I ,,,cei care doresc sa participe sunt bineveniti !! Inscrierea 280 ron ...vezi info pe CONCURSURI LA FEEDER ...

Sus

MesajScris: 30 Iun 2014, 19:11 
Neconectat

Dorule , eu nu te felicit decat atunci cand vei castiga la loto . in rest ai muncit iar acum culegi roadele ....

Sus

MesajScris: 30 Iun 2014, 20:16 
Neconectat

Felicitari Gigi pentru concurs!!! Cred ca nu trebuiau arbitrii, lume buna oricum.. Dar de ce nu e 280 taxa si la stationar ca la feeder?? Misto treaba, sau se imparte la 2 bete...

Sus

MesajScris: 30 Iun 2014, 20:44 
Neconectat
Moderator global

In primul rand felicitari Doru , ai meritat sa castigi concursul si cred ca nu mai trebuie sa-ti spun ca ma bucur pentru tine , ca si pentru orice alt concurent tanar care vine din urma ;) ;) ;) ;) ;) Felicitari si tatalui tau pentru modul in care te sustine si te ajuta sa ajungi la aceste rezultate , un om de exceptie .
Felicitari si lui Gigi pentru organizare , nu am ce reprosa , totul a functionat perfect .
Chiar daca se pare ca trebuie sa predam stafeta pe Doripesco celor tineri , .....mai venim , sa nu o preia prea usor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 30 Iun 2014, 21:00 
Neconectat

Felicitari pelicane !
Dupa munca si rasplata,trebuia sa vina si randul tau.

Felicitari Gigi Moroiu ! pentru inca un concurs spectaculos

respectele mele

Sus

MesajScris: 01 Iul 2014, 05:51 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Multumesc pentru felicitări !
Felicitări domnu Gigi pentru deosebita organizare a acestui eveniment , organizare care de fiecare data sa ridicat la un nivel foarte înalt !
Vreau sa multumesc pt ajutor lui : Andrei Bucur , Cautis Raul , Tata , Tudor Bodocan , Micutzu , Gigi Moroiu , Alin Tudose , Lucean , Benzar!

felicitari Doru pt rezultat :!: ; la atatia care te au ajutat , normal ca nu te a batut nimeni :lol: :lol: :lol: :lol: ;Felicitari Marcel :!: ,constant rezultate bune :lol: :lol: :lol:
-felicitari Gigi si Marius pentru organizare :!: :!: :!: ; multumim pt premiile oferite ,au fost superbe.

Sus

MesajScris: 01 Iul 2014, 06:32 
Neconectat

In primul rind vreau sa-l felicit pe Doru pentru pescuitul exemplar,pe Dl Poiana senior pentru tot ceea ce face,pe Dl GIGI MOROIU pentru organizarea acestui superb concurs,si pentu ajutorul care mi l-a acordat atit material cit si moral,lui Nelutu,si Andrei linga care m-am simtit ca de fiecare data foarte bine.Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au felicitat,a fost un concurs foarte frumos dar in acelasi timp foarte greu,cu pescari foarte foarte buni si niste oameni minunati linga care i-mi doresc sa pescuiesc ori de cite ori voi avea ocazia.In incheiere as vrea sa-l felicit pe Tudur Bodocan pentru inca un rezultat bun,si sa-i multumesc ca m-a suportat cu stoicism pe tot parcursul celor 100 de kg :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Iul 2014, 09:21 
CatalinVL scrie:
Felicitari Gigi pentru concurs!!! Cred ca nu trebuiau arbitrii, lume buna oricum.. Dar de ce nu e 280 taxa si la stationar ca la feeder?? Misto treaba, sau se imparte la 2 bete...

Cata , in primul rand pt ca este doar pt 2 zile ....iar in al doilea pt ca articolele promotionale nu sunt aceleasi !!!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2014, 09:21 
Ii rog pe cei care au facut poze sa le posteze ! multumesc !!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]