Cred că a fost cel mai frumos concurs de pescuit staţionar, organizat pe Balta Ben, de la începuturi şi până azi. De ce? Pentru că au fost bătute toate recordurile stabilite la pescuit staţionar, pe carpodroamele din România, incluzând aici inclusiv renumitul carpodrom Doripesco !!! Uitaţivă la cantităţile de peşte prins (cum vreţi voi!) - pe maşă, pe cap de pescar sau la total. Rămâneţi uimiţi, dar să ştiţi că toate aceste recorduri s-au stabilit la acest concurs - "Cupa Adi Seb Tandem 2016". Să prinzi 133 kg de peşte într-o singură manşă de 5 ore, este de-a dreptul ... greu de imafinat! Iată că acest lucru s-a întâmplat azi: 30.10.2016, autori - Neluţu Lupeni şi Marcel Necreală, un record , care va fi foarte greu de doborât! Totuşi au fost foarte aproape câştigătorii concursului, Dani Cornea şi Borza Ciprian din Orăştie, cu 126 kg. Analizaţi bine clasamentul postat de Adi Sebesten şi veţi descoperii multe alte recorduri, toate căzute acum la acest concurs. Felicitări câştigătorilor, tuturor participanţilor, organizatorului Adi Sebesten şi bineânţeles patronului bălţii, Dl. Benko !!!
(Cine nu crede ceea ce citeşte aici, să vină la Balta Ben, să se convingă!!!)
PS. Mulţumiri speciale colegului meu de tandem, Gergely Istvan, care s-a pregătit foarte bine şi îmi pare rău că l-am dezamăgit, ratând două "balube", din care numai una dacă scoteam, făceam azi locul 1 în sector şi per total locul 4, cu 3 puncte. Aşa ... trebuie să ne mulţumim şi cu locul 8, cu 4 puncte, dar ... cu promisiunea că nu ne vom oprii aici !!!