Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 16:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cheltuieli concurs-participanti si organizatori
MesajScris: 28 Apr 2011, 06:41 
Neconectat

Mda. Dar se poate si cu concesionare. Exemplu Taut: accesare fonduri PHARE, populare masiva cu crap, pastrav, caras - am fost Luni acolo si va pot spune ca am prins crapi, pastravi si carasi din populare si taxa este una rezonabila, chiar mica, as comenta un pic: 50 RON pe an sau 25 RON pe zi. ;)

Sus

MesajScris: 28 Apr 2011, 07:00 
Neconectat

Credeti-ma si acum in acest moment cheltuim o gramada de bani ( ai membrilkor nostrii pescari ). Numai contractul cu firma care ridica sau ar trebuii sa ridice saptamanal gunoiul este de 10mil / luna. Repopulam in fiecare an de 2 ori , primavara si toamna cu 2-3 tone. E putin dar costa mult. De unde credeti voi ca avem peste in Varsolt ???? de cand este Varsoltul numai asociatia a populat si repopulat si sa chinuit sa mentina cat de cat ordinea acolo. De ce clujenii, bihorenii, maramuresenii si satmarenii se bat sa vina la noi in Salaj la pescuit ???? Pt ca noi MAI AVEM inca peste ! Si asta nu se poate fara bani !!!

Ps De la ANPA nu primim nimic pt nimic dar le dam 30 lei pt pescar . Dar de ei nu va luati . Vi se pare normal ! Asta este , in tara noastra cine vrea sa faca ceva este blamat . Aici vb in numele asociatiei noastre !

Sus

MesajScris: 28 Apr 2011, 07:36 
Neconectat

Este ultima mea postare vizavi de acest subiect. Cine doreste sa vina in Salaj la pescuit este bine venit cu conditia sa respecte pescuitul si pescarii din Salaj !

Sus

MesajScris: 28 Apr 2011, 08:40 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Credeti-ma si acum in acest moment cheltuim o gramada de bani ( ai membrilkor nostrii pescari ). Numai contractul cu firma care ridica sau ar trebuii sa ridice saptamanal gunoiul este de 10mil / luna. Repopulam in fiecare an de 2 ori , primavara si toamna cu 2-3 tone. E putin dar costa mult. De unde credeti voi ca avem peste in Varsolt ???? de cand este Varsoltul numai asociatia a populat si repopulat si sa chinuit sa mentina cat de cat ordinea acolo. De ce clujenii, bihorenii, maramuresenii si satmarenii se bat sa vina la noi in Salaj la pescuit ???? Pt ca noi MAI AVEM inca peste ! Si asta nu se poate fara bani !!!

Ps De la ANPA nu primim nimic pt nimic dar le dam 30 lei pt pescar . Dar de ei nu va luati . Vi se pare normal ! Asta este , in tara noastra cine vrea sa faca ceva este blamat . Aici vb in numele asociatiei noastre !

Pestele prins este platica , caras , babusca si oblete... De unde ati cumparat speciile astea? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Apr 2011, 08:48 
Neconectat

Platica - Ungaria
Caras Cehu Silvaniei si Ungaria
Salau Cehu + Ungaria

Am bagat si 5t Crap din Ungaria sper sa se prinda si la Rubi in concurs !

Si ca sa-ti fie ciuda avem salau f mare si mult. Ar trebuii sa vii mai des la noi , si dupa sa comentezi !!!! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Apr 2011, 19:58 
Neconectat
Moderator global

Mai ce mi-ai tras-o... :lol:

Sus

MesajScris: 03 Mai 2011, 08:46 
Neconectat

Asa cum am promis am sa afisez celtuielile de la cupa Champion-Olympus.
Incasari 27 x 250 lei=7.000 lei (2 concurenti au fost invitati si nu au platit taxa)

1.afise+diplome=340 lei
2.cupe=920 lei
3.taxa baltii=1900 lei
4.cazare concurenti=300 lei
5.restaurant =2450 lei
6.tricouri =483 lei
7.sepci=516 lei
8.cafea=150 lei
-mai sunt si altele..........

Total:7059 lei
-deci:taxa de participare = cheltuieli de organizare.
Premiile au fost oferite de noi(deci nu din taxa de participare) si cu o mica contributie (400 E) a Olympus Italia.
Ele au fost in valoare de :8 700 lei (valoarea produselor la pret de en-detail cele ce sunt pe site-ul nostru:www.pescarulroman.ro).

Sus

MesajScris: 03 Mai 2011, 10:19 
Neconectat

Florin Lozinca scrie:
Asa cum am promis am sa afisez celtuielile de la cupa Champion-Olympus.
Incasari 27 x 250 lei=7.000 lei (2 concurenti au fost invitati si nu au platit taxa)

1.afise+diplome=340 lei
2.cupe=920 lei
3.taxa baltii=1900 lei!!!!!!!
4.cazare concurenti=300 lei
5.restaurant =2450 lei
6.tricouri =483 lei
7.sepci=516 lei
8.cafea=150 lei
-mai sunt si altele..........

Total:7059 lei
-deci:taxa de participare = cheltuieli de organizare.
Premiile au fost oferite de noi(deci nu din taxa de participare) si cu o mica contributie (400 E) a Olympus Italia.
Ele au fost in valoare de :8 700 lei (valoarea produselor la pret de en-detail cele ce sunt pe site-ul nostru:www.pescarulroman.ro).

Bravo Florine!..si jos palaria!!! pentru taxa pe care ati reusit s-o obtineti pentru balta!!!... este intradevar remarcabila suma!!!!... cred ca si patronii au meritul lor! bravo lor si bravo voua pentru relatia de colaborare pe care o aveti cu ei!

Sus

MesajScris: 03 Mai 2011, 18:39 
Neconectat

Continui sa insist in a scrie ca e naturala tendinta unor individualitati de a mentine competitiile de stationar inchise, accesibile doar unui numar mic de pescari, exact gen campionatul cu cele 2 divizii AGVPS ... si in detrimentul popularizarii acestui fenomen. De aici si diverse actiuni egocentriste ... si slaba valoare a campionatului intern. Ca sa ajungem la numarul de competitori echivalent cu cel al ungurilor trebuie sa modificam multe - oare ce????

Sus

MesajScris: 03 Mai 2011, 18:42 
Neconectat

George,spune-mi te rog de ce nu sunt accesibile cele 2 divizii AGVPS din punctul tau de vedere?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]