Pescuit Stationar

Acum este 04 Noi 2024, 19:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 15 Feb 2012, 07:06 
Andrei Ghioghiu scrie:
O intrebare:
Locurile 4-10 au primit premiile la Baracuda?

ps. ma exclud pe mine deoarece m-am intalnit cu Popescu in Alba, care m-a invitat la sediu sa primesc premiul si nu m-am dus.

Toți care s-au prezentat sau și-au trimis împuteniciții să le ridice. Știi foarte bine că și tu ai fost la poarta federației și te-am invitat să intri și să-ți ridici premiul. Mai știi ce mi-ai răspuns?

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 07:29 
Neconectat

Dupa 6 luni stiu ce ti-a raspuns!Sa-ti bagi p...a in premiul tau! 8-) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 08:05 
Neconectat
Moderator global

FRPS scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
O intrebare:
Locurile 4-10 au primit premiile la Baracuda?

ps. ma exclud pe mine deoarece m-am intalnit cu Popescu in Alba, care m-a invitat la sediu sa primesc premiul si nu m-am dus.

Toți care s-au prezentat sau și-au trimis împuteniciții să le ridice. Știi foarte bine că și tu ai fost la poarta federației și te-am invitat să intri și să-ți ridici premiul. Mai știi ce mi-ai răspuns?

Tie se pare normal ca pt 100lei sa vina unu din Severin , altul din Maramures...........O imputernicire costa 70 lei.La fel de bine puteai cere de la fiecare un cont in care sa virezi banii.
Eu cred ca a fost si este premeditat sa nu se plateasca ;) .

Si mai vrei sa aiba lumea incredere in tine :?: :?: :?: :?:

ps am spus sa nu iei pe mine in calcul fiindca am refuzat premiul.

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 10:26 
Neconectat

[quote="FRPS"]Inteleg frustrările unora,iar pentru întârzierile plăților premiilor Cupei Baracuda, mi-am cerut scuze, întrucât nu a fost o chestiune voită, ci fortuită.
Nu va suparati, ca sa nu intrati in categoria personajelor gen MM Stoica sau Andreea Marin, va rog eu, nu mai utilizati cuvinte ale caror etimologii nu le cunoasteti. Fortuit nu inseamna fortat de imprejurari ci INTAMPLATOR, DIN INTAMPLARE. Deci draga Andrei Ghioghiu, din intamplare nu ti s-a dat la timp premiul de la conursul Baracuda :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 10:32 
Neconectat

Este absolut revoltator ceea ce se intampla la ora actuala, in pescuitul competitional si recreativ (procese , scandal , amenintari ,ultimaturi ) , iar totul se datoareaza unui individ mincinos si fatarnic ,care ignora total cele mai elementare notiuni de bun simt . Individ care prin impertinenta s-a insinuat ca un impostor, la conducerea unei federatii ilegale , si care se vrea reprezentanta absoluta a pescuitului recreativ/sportiv
Acest simulacru de federatie , nu reprezinta interesele pescarilor si nici pescuitul recreativ sau competitional , ea reprezinta doar interesele meschine ale unui individ arogant si plin de tupeu ,care incerca sa transforme pescuitul in propria afacere .
Dar cum totul are un inceput si un sfarsit ...

Popescule ,it's final countdown pentru federatia ta muribunda ! Sa va faceti poza de grup pentru eternitate :lol: :lol:

Sunt ultimele tale momente de glorie efemera ,bucura-te de ele ! Mai ai inca timp sa te umpli de ridicol ,ca primul si ultimul prezident al unei himere numite FRPS ,asta inainte de colapsul federatiei si aruncarea ei la groapa de gunoi a istoriei pescuitului romanesc :lol: :lol: :lol:

Sic transit gloria mundi

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 11:52 
Neconectat

De Gloria stiam ca e pe centura, dar Mundi ..... e buna?

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 14:35 
Neconectat

glukas scrie:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 16:56 
Neconectat

glukas scrie:

Mundi e cu oralul :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 17:36 
Neconectat

@ Popescu
Tică, nu te bucura de respectivul act că nu ai motive. Actul respectiv a fost emis de președinta ANTS la intervențiile prietenului tău Șelaru, care a amenințat-o cu pușcăria pe respectiva persoană. Dacă ai cunoaște legile din România, ai constata că acel act este nul de drept.

Nea Fane, eu nu ma bucur si nici nu ma-ntristez,sa fiu sincer ma lasa rece ;) .Dar, ti se pare normal, nu... sa ma asigur ca CIPS cunoaste faptul ca acelasi Minter, care ti-a eliberat un act ,ulterior a revenit si la anulat.Scopul meu este doar ca CIPS sa ramana intr-un "stand-by", pana la solutionarea definitiva cazului.Asa m-i se pare corect ;)
In ce priveste treaba cu Selaru...cand a amenintat-o pe, Ministra Melinte....inainte de a da tu SPAGA la Minister...sau dupa ce ai dat-o ;) .Ca si asta-i o chestie de nuanta,nu!! ;) :roll:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2012, 18:00 
Atunci să ia șpagă ministerul când oi da eu. Dacă dădeam, era demult rezolvată chestiunea. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chestia cu actul am explicat-o și denotă altceva. E nul de drept și știi foarte bine asta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]