Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 22:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE U18;U23;- fete; U23 - baieti ; senioare
MesajScris: 07 Aug 2012, 20:53 
Neconectat
Moderator global

paul_ scrie:
buna ziua!nu stiti cati participanti suntem la U23 baieti?

mai multi de 3 :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 07 Aug 2012, 20:59 
Neconectat

:lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 03:21 
Neconectat

Veronica a scris :

"Eu nu-i inteleg pe cei din Bihor , ani buni de zile ati avut cel mai bun director de AJVPS din Romania, un om care a investit enorm in pescuitul de competitie , si voi imi spuneti ca nu aveti un amart de scaun cu o dotare pt . rubi ?????? Nu ma mir, ca nici Eva dupa zeci de ani de concursuri nu are unu , nici ea nici Zoli baci !"

Iti raspund abia acum si iti dau dreptate ca atat prietenul meu Zoli Kosa cat si fiica lui, Eva nu au avut "un amarat de scaun" in dotare ,dar asta nu i-a impiedicat ca sa castige titlul pe tara de 4 ori Zoli si de 6 ori Eva(daca nu ma insel)...

In 1991 la mondialele tinute in Ungaria la Szeged,echipa Romaniei nu a avut nici un scaun ca sa nu mai spun ca nu a avut nici o rubeziana si nici larve de chironomus si totusi s-a clasat pe un loc ,zic eu, onorabil,locul 20.

La ora actuala echipa Romaniei e dotata cu de toate la nivelul celor mai bune echipe din lume si totusi in clasament e cam pe acelas loc ca acum 21 de ani.Care sa fie explicatia????

Romanii sunt pescari buni,cu nimic mai prejos decat altii dar parerea mea este ca nu pot progresa fara sa participe la mai multe concursuri internationale.

Sa nu uitam ca sunt destui pescari romani f. buni ,dar care nu pot participa la concursuri deoarece nu au suportul financiar necesar nu pt. ca nu vor sa concureze.Concursul stationar competitional la ora actuala e f. scump si nu oricine isi poate permite sa fie dotat cum trebuie pt. concursuri fara sponsorizari.

Sa mai amintesc de starea jalnica in care este acum tara si de "orizonturile rosii" spre care o duce "dottore" premierul plagiator???

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 05:03 
Neconectat

Domnul Scurtu, nu-mi permit sa intru in polemica cu dumneavoastra. Sa fim bine intelesi : respect pescarii care au facut mult bine pescuitului romanesc, cei ca dumneavoastra, dar nu putem sa fim si sa ramanem ca in anii '91.
In 2008 echipa de senioare a facut cel mai bun rezultat la un mondial - locul 5 - si daca unii din cei cunoscuti de dumneavoastra , asculta de sfatul celui care ne coordona , rezultatul era mai bun.Eu nu ma laud cu rezultatele mele si nu o s-o fac nici acum , dar daca nu stiti din 3 prezente la CM am 2 locuri 14 la individual si unloc 5 cu echipa, chiar daca inca nu am un titlu de campioana a Romanei. Eu zic ca in primul rand trebuie sa vrei sa faci ceva , nu sa fii impins de la spate !

Sa lasam trecutul , si sa incercam sa facem ceva bun pt pescuitul romanesc. Sa nu ne plangem ca nu avem si nu putem! Cine vrea poate!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am vb in tara si sunt asociatii care cumpara pt concurentii lor scaune si rubi. Este un inceput.
Eu nu contest valoarea pescarilor din Bihor. Dimpotriva , multi imi sunt prieteni. Ma deranjeaza faptul ca au avut multi bani pe mana si nu sau gandit ca au nevoie de o minima dotare.

PS. Salutari de la domnul Antoniade! M-am intalnit cu dansul la Ciuslea la finala B si mi-a povestit despre dumneavoastra de pe vremea cand concurati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 05:14 
Neconectat

La ora actuala echipa Romaniei e dotata cu de toate la nivelul celor mai bune echipe din lume si totusi in clasament e cam pe acelas loc ca acum 21 de ani.Care sa fie explicatia????

:shock: :shock: :shock: :shock:
Totusie e diferenta in 91 au participat 20 de echipe si acu sunt 37-40,Romania e pe locul 14!Mai lasa nea Jeane amintirile din copilarie! ;) ;)

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 08:46 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Domnul Scurtu, nu-mi permit sa intru in polemica cu dumneavoastra. Sa fim bine intelesi : respect pescarii care au facut mult bine pescuitului romanesc, cei ca dumneavoastra, dar nu putem sa fim si sa ramanem ca in anii '91.
In 2008 echipa de senioare a facut cel mai bun rezultat la un mondial - locul 5 - si daca unii din cei cunoscuti de dumneavoastra , asculta de sfatul celui care ne coordona , rezultatul era mai bun.Eu nu ma laud cu rezultatele mele si nu o s-o fac nici acum , dar daca nu stiti din 3 prezente la CM am 2 locuri 14 la individual si unloc 5 cu echipa, chiar daca inca nu am un titlu de campioana a Romanei. Eu zic ca in primul rand trebuie sa vrei sa faci ceva , nu sa fii impins de la spate !

Sa lasam trecutul , si sa incercam sa facem ceva bun pt pescuitul romanesc. Sa nu ne plangem ca nu avem si nu putem! Cine vrea poate!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am vb in tara si sunt asociatii care cumpara pt concurentii lor scaune si rubi. Este un inceput.
Eu nu contest valoarea pescarilor din Bihor. Dimpotriva , multi imi sunt prieteni. Ma deranjeaza faptul ca au avut multi bani pe mana si nu sau gandit ca au nevoie de o minima dotare.

PS. Salutari de la domnul Antoniade! M-am intalnit cu dansul la Ciuslea la finala B si mi-a povestit despre dumneavoastra de pe vremea cand concurati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera , noi am cumparat scaun si rube de vreo 7-8 ani l;a asociatie. Sa-ti mai spun ceva , daca nu sunt ale lor , sa vezi cum se distrug... Asculta-l pe Alin . ;) Degeaba le imprumuti , faci proces verbal de predare - primire...
Un gand bun tie.

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 09:32 
Neconectat

Domana Vera faceti mici confuzii , nu stiu ce intelegeti prin bani multi ??
Bani s-au dat pentru deplasarea echipelor si concurentilor , NU si pentru dotarea niciunui concurent din Bihor !!!La filiala la noi a fost cumparata o rubeziana(Colmic 607 daca nu ma insel) din 2004 si atat!! Nu scaune nu modulare nimic.Au folosit-o concurentii cativa ani ,exact asa cum a zis si Tudose cu P.V de predare si primire.
Inca o data D-nul Silaghi a dat bani pentru absolut tot in afara de echipamant care trebuia sa-l aiba fiecare .Lucru care sunt sigur ca in ziua de azi nu-l mai face si nici nu stiu daca la mai facut vre-un director.
Pacat de D-nul Silaghi ca s-a stins Dumnezeu sa-L Odihneasca .

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 19:04 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
..............
...........

O singura specificare , aveti mare dreptate ca in A.J.V.P.S.Bihor au fost multi bani cindva , dar sa nu uitam ca nu pescarii decideau in privinta cheltuielii lor , deciziile se luau si se iau in consiliul judetean unde majoritari sunt vinatorii (ptr. prscari ciocu mic , asta se vede si din rezultate) !
AICI E BUBA CE-A MARE ! despartirea de vinatori si gestionarea fondurilor pescarilor de catre pescari ar rezolva multe din probleme , dar din pacate nu-i interesat nimeni sa rezolve aceasta problema , acesta-i motivul ptr. care am renuntat sa mai cotizez la A.J.V.P.S.
Daca va apare si la noi cineva ca dvs. care sa faca un club al pescarilor sportivi de competitie poate ca treburile ar incepe sa intre in fagasul lor normal , poate ca ar apare si sponsorii bihoreni , poate ca ar reinvia pescuitul de competitie si in rindul cadetilor si al tineretului !

ps.
Rubesiana amintita de Pami a fost o sponsorizare din partea d-lui Kaschuta (din cite stiu eu au fost 2) si asta o poate confirma si Dady

http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 19:11 
Neconectat
Moderator global

pami scrie:
Domana Vera faceti mici confuzii , nu stiu ce intelegeti prin bani multi ??
Bani s-au dat pentru deplasarea echipelor si concurentilor , NU si pentru dotarea niciunui concurent din Bihor !!!La filiala la noi a fost cumparata o rubeziana(Colmic 607 daca nu ma insel) din 2004 si atat!! Nu scaune nu modulare nimic.Au folosit-o concurentii cativa ani ,exact asa cum a zis si Tudose cu P.V de predare si primire.
Inca o data D-nul Silaghi a dat bani pentru absolut tot in afara de echipamant care trebuia sa-l aiba fiecare .Lucru care sunt sigur ca in ziua de azi nu-l mai face si nici nu stiu daca la mai facut vre-un director.
Pacat de D-nul Silaghi ca s-a stins Dumnezeu sa-L Odihneasca .

Iar te ia gura pe dinainte. Mai sunt unii care inca dau. Nu mult , dar acopera o parte din cheltuieli. La B am dat cate 600 ron/om , la U23 parca tot asa , la A iarasi 700-800 , la echipe(si acum avem doua...). Plus premii la fazele pe cluburi , pe asociatie... Se sare de 15000 ron/an . La toate categoriile , la toate fazele. Si nu-s bani putini , crede-ma. ;) Nu va aglomerati , nu mai primim membrii cotizanti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 19:54 
Neconectat

horatiu scrie:
La ora actuala echipa Romaniei e dotata cu de toate la nivelul celor mai bune echipe din lume si totusi in clasament e cam pe acelas loc ca acum 21 de ani.Care sa fie explicatia???? :shock: :shock: :shock: :shock: Totusie e diferenta in 91 au participat 20 de echipe si acu sunt 37-40,Romania e pe locul 14!Mai lasa nea Jeane amintirile din copilarie! ;) ;)

Horatiu,

Daca nu cunosti exact datele referitore la mondialele din 1991 cred ca era mai bine sa nu spui nimic.Au fost nu 20 de echipe cum spui tu ci 28 de echipe si echipa Romaniei a obtinut un loc onorabil gandindu-te la dotarea precara a ei ,intrecand echipe cu traditie in pescuitul stationar.
In poza urmatoare vei putea vedea (daca dai click pe poza)clasamentul de la SZEGED 1991 si cate echipe au participat.

Imagine

Cat despre amintirile mele din "copilarie" referitoare la pescuitul stationar competitional m-as bucura intr-o zi sa aflu ca tu vei obtine rezultate asemanatoare,sau mai bune, cu cele realizate de mine pe vremuri.
Din cateva postari ale tale citite de mine s-ar parea ca esti un fel de "Gica contra",dar nu ma deranjeaza atata timp cat nu denatureaza adevarul.

Numai bine ,

Jean Scurtu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]