Veronica Ispas scrie:
..............
Eu nu contest valoarea pescarilor din Bihor. Dimpotriva , multi imi sunt prieteni. Ma deranjeaza faptul ca au avut multi bani pe mana si nu sau gandit ca au nevoie de o minima dotare.
...........
O singura specificare , aveti mare dreptate ca in A.J.V.P.S.Bihor au fost multi bani cindva , dar sa nu uitam ca nu pescarii decideau in privinta cheltuielii lor , deciziile se luau si se iau in consiliul judetean unde majoritari sunt vinatorii (ptr. prscari ciocu mic , asta se vede si din rezultate) !
AICI E BUBA CE-A MARE ! despartirea de vinatori si gestionarea fondurilor pescarilor de catre pescari ar rezolva multe din probleme , dar din pacate nu-i interesat nimeni sa rezolve aceasta problema , acesta-i motivul ptr. care am renuntat sa mai cotizez la A.J.V.P.S.
Daca va apare si la noi cineva ca dvs. care sa faca un club al pescarilor sportivi de competitie poate ca treburile ar incepe sa intre in fagasul lor normal , poate ca ar apare si sponsorii bihoreni , poate ca ar reinvia pescuitul de competitie si in rindul cadetilor si al tineretului !
ps.
Rubesiana amintita de Pami a fost o sponsorizare din partea d-lui Kaschuta (din cite stiu eu au fost 2) si asta o poate confirma si Dady