nutzu_z scrie:
Nea Uszkay, nu înțelegi mesajul. Nu zic că sunt împotrivă ci doar că nu are cine să se ocupe de organizarea lui așa cum e el prezentat. În momentul de față ai doar O SINGURĂ PERSOANĂ dornică și disponibilă să facă concursuri, Vera Ispas!!! Restul asociațiilor din țară văd ca pe o povară organizarea de concursuri.
George, ia fă un sondaj cu cine ar vrea să se ocupe de organizări, să vedem câți sar să o facă. Dacă ai doritori atunci poți să începi să implementezi sistemul tău care nici mie nu mi se pare rău deloc. Facem pariu că în afară de Vera nimeni nu va sări să organizeze semifinalele și finalele propuse de tine. Păi tu nu ai auzit cum o dau toți cotită la ședință când vine vorba de luat și organizat concursurile???? Cei care le-au luat până acu au făcut-o doar pentru că i-au împins propriii concurenți de la spate ca să o facă în curtea lor. Așa a fost și la Tauț cu Petrișor, la Slatina cu Popescu, la Cișlea cu Tony și Cașeru, la Călinești cu nea Oțel etc etc. Dacă ar fi fost să aleagă singuri șefii de asociații AM FI CONCURAT PE ISLAZ!!!
Încă o dată repet: atâta timp cât Bucureștiul nu susține financiar asociațiile organizatoare nu o să faci nimic!!!
Nutzule , de ce nu gandesti
in sistemul actual trebuie sa "gasesti" disponibili :
-35 de organizatori sa-ti organizeze " faza judeteana "
- 5 organizatori care sa-ti organizeze " faza interjudeteana"
- un organizator finala B
- un organizator finala A
deci teoretic 42 de organizatori
te intreb : pe astia cum i-am gasit pana acum ??????? si cum ii vom gasii de acum inainte ????? daca ramanem la sistemul actual ?????
in varianta lui George ai
trei organizatori mari si lati
unul este Vera care poate organiza doua dintre ele adica o semifinala si finala ....mai trebuie gasit unul pe partea de est
si ala poate fii cel care ar trebuii sa organizeze intejudetul pe partea aceea .simplu
ce drac atata filozofie ......
in plus , la sistemul actual , pentru fiecare etapa ( judet , interjudet , fiana B , finala A ) trebuia stabilita o data de desfasurare , care sa nu se suprapuna cu alte concursuri de genul juniori sau femei , care sa aiba macar doua - trei saptamani intre ele , si asa campionatul se aglomereaza de ai concurs tot la doua saptamani ceea ce descurajeaza pe multi .
In varianta noua ai doar doua concursuri si atat , si poti sa le pui cand vrei .
legat de banii de la AJVPS nu va mai faceti iluzii ca nu v-a da nimeni bani ca sa mergi la judet sau interjunet . Daca vor deconta finala sa fim bucurosi dar nu cred ca o vor face nici pe asta .Astea sant chiar iluzii