Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 22:58

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA DE IARNA ADI SEB 2013 1 DEC.
MesajScris: 20 Noi 2013, 21:53 
Neconectat

adi suciu scrie:
truia scrie:
Pentru toti mai putin Benzar : A castigat Suciu !

.....lasa ma Florine sa afle si el , nu fii rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....stiu ca se bucura , nu de altceva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hip hip hurra!In loc de cupa ai primit un felinar?Ce draq de concurs e unde castigi si tu? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 21 Noi 2013, 08:54 
Neconectat

zsolt scrie:
...hip hip hurra!In loc de cupa ai primit un felinar?Ce draq de concurs e unde castigi si tu? :shock: :shock:

Zsolt...lasand laoparte gluma ( adica lampile alea cu care il tot amarsti pe Suciu :lol: :lol: ) Adi a fost poate cel mai constant pescar in ultimii doi ani...aproape mereu la varf !!
Cred ca ar fi un candidat serios pentru unul din locurile in echipa nationala de la anul!!
Ma refer la unul din locurile care sunt rezervata alegerii capitanului...adica tie!
Ca sa ingropi securea nu-ti ramane decat sa-l alegi pe Suciu in echipa nationala de la anul.....pe langa aia 3 de pe podium! ;)
Asta daca nu se claseaza pe podium si nu-ti mai lasa loc de alegere!! :shock: :shock:

daca se intampla asa jur ca intrerup orice activitate voi avea si vin ca spectator sa vad si eu minunea: Imparatul si Regele in aceeasi echipa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poate asta o da ceva rezultate.... adica mai bune decat pana acuma!! :shock: :? :?

Sus

MesajScris: 21 Noi 2013, 09:33 
Neconectat

Felicitari tuturor pentru un concurs reusit!
Felicitari colegului meu Alex " pelicanu".......:))

Sus

MesajScris: 21 Noi 2013, 20:46 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
zsolt scrie:
...hip hip hurra!In loc de cupa ai primit un felinar?Ce draq de concurs e unde castigi si tu? :shock: :shock:

Zsolt...lasand laoparte gluma ( adica lampile alea cu care il tot amarsti pe Suciu :lol: :lol: ) Adi a fost poate cel mai constant pescar in ultimii doi ani...aproape mereu la varf !!
Cred ca ar fi un candidat serios pentru unul din locurile in echipa nationala de la anul!!
Ma refer la unul din locurile care sunt rezervata alegerii capitanului...adica tie!
Ca sa ingropi securea nu-ti ramane decat sa-l alegi pe Suciu in echipa nationala de la anul.....pe langa aia 3 de pe podium! ;)
Asta daca nu se claseaza pe podium si nu-ti mai lasa loc de alegere!! :shock: :shock:

daca se intampla asa jur ca intrerup orice activitate voi avea si vin ca spectator sa vad si eu minunea: Imparatul si Regele in aceeasi echipa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poate asta o da ceva rezultate.... adica mai bune decat pana acuma!! :shock: :? :?

...mersi de apreciere Florine , dar nu stiu de ce am o presimtire ca la anul viitor ne uitam si eu si Benzar la altii cum fac echipa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa dea cel de sus sa ma-nsel dar ...slabe sanse . M-as bucura sa o mai faca unguru` :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sa-l mai spurc daca mai face lampi , dar cred ca o sa-l vedem pe Ascheoape , iar , cum "discuta" amabilitati cu Da Silva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 21 Noi 2013, 20:56 
Neconectat

Da,surioara cred ca ai dreptate! :mrgreen: Ma mira cat poate sa faca un om,bravo lui daca reuseste! :o :o Aici nu vorbesc de Florin care da cu tarate Benzar! :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 45 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC [ DST ]