Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 09:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CM 2014 Croatia
MesajScris: 15 Sep 2014, 07:24 
Neconectat

Felicitari baieti pentru eforturi si rezultate!!!
Este greu sa pescuiesti si cu pluta plata de 15 grame decum de 50 asa ca din partea mea tot respectul...!

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 09:04 
Neconectat

Felicitari Goran si Olanda! Au demostrat ca cei ce stiau sa pescuiasca au castigat! Greu a fost pentru toata lumea.

Felicitari Romaniei pentru participare!

Rezultatul e cel din ultimii 10 ani si se datoreaza talentului si experientei alor nostrii, care fara staff/management si finante reusesc sa participe la mondiale.

Pe italieni si englezi, deja ai lor incep sa ii ia la suturi. E o alta discutie acolo, au avut staff, au avut bani iar rezultatul e KK.
Mai multe aici:

http://www.matchfishing.it/2014/09/14/m ... ions-2014/

Daca am timp si buna dispozitie poate il si traduc si urc pe site. E un exemplu de analiza lucida si nu comentarii gen "englezii s-au dus in cap si ei" ... Cand campionii o dau in bara, e oportunitate pentru cei din urma, nu e mijloc de consolare.

Sa asteptam relatarile echipei noastre, sunt convins ca sunt interesante, asa ca ii rog sa ne povesteasca impresiile lor.

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 13:23 
Neconectat

Un detaliu interesant, au fost 185 de concurenti si s-au considerat 190 de standuri (5 sectoare a cate 2 subsectoare de 19) :)

Despre ce e vorba. Dupa finala A, intr-o discutie cu Tino subliniam ca nu se pot imparti 34 de concurenti in 2 sectoare de 11 si unul de 12, adica nu se pot face sectoare inegale. Atunci Tino mi-a subliniat ca in concursurile CIPS, in Italia, se iau in calcul concurentii de la mijloc (dintre sectoare) la ambele sectoare.

Acum, citind si regulamentul CIPS si vazand rezultatele s-a confirmat ceea ce a spus Tino. Mai exact, concurentul din standul 19, primul subsector, e acelasi cu concurentul 38 din subsectorul II (practic, s-a luat in considerare in clasamentul ambelor subsectoare).

Un alt doilea detaliu la care noi nu vrem sa percutam, este distanta de minim 3 standuri intre sectoare.

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 13:45 
Goran , face parte din staful Trabucco-Serbia ...este un pescar desavarsit pe ape curgatoare ,mai ales cu,curent puternic !!

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 14:57 
Neconectat

Congratulations to team Romania.Very good game.Please someone to write a review of fishing

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 16:07 
Neconectat

As vrea sa transmit aprecierile mele echipei pentru efortul fizic, psihic si finanaciar pe care l-au facut pentru a fi intre cei mai buni.
3 lucruri mi-au parut interesante din cate am citit si ascultat:
- Fini a stat prima zi pentru ca nu a mai putut fizic;
- Se faceau 1000 de curse pe mansa
- Lungimea rubensienei a contat in proportie foarte mare, mai précis distanta la care pescuiai de mal. Pacat ca noi nu putem intelege asta si pastram pana va fi papa roman regula cu minim 9m de rbs.
Bravo baieti!

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 18:30 
http://www.trabucco.it/blog/p/campione_ ... e_2014.htm

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 20:21 
Neconectat

Salutari baieti. Eu vreau doar sa ii felicit pe ai nostri pentru faptul ca au rezistat fizic si psihic unei saptamane pot spune infernale. Din start mentionez ca nu sa putut da cu pluta blocata deoarece nu sa inventat inca pluta care sa poata fi blocata in curentul ala. Eu abia am asteptat sa ajung acolo cu gandul sa prind si eu o mreana mare si cand m-am pus pe scaun vineri, in 10 minute am renuntat. Crunt de greu. Joi cand am ajuns am impartit medicamente pentru baieti. Lozinca era cu spatele blocat, Dragos abia vorbea. Miercuri turnase cu galeata si baietii s-au cam udat.
Se faceau cam trei curse pe minut cu monturi de 30-60 grame pe care deabia le ridicai din curent de la vale ca sa le dai cu 5-6 metri mai sus. Crunt!!! Strategia a fost buna, nada la fel dar schimbarea apei pe final de saptamana le-a dat de furca baietilor si multor alte echipe tari. Au castigat olandezii cu un lot tanar, spectaculos de bun si cu un antrenor care dupa parerea mea nu are egal la ora asta pe mapamond. Individual Goran care este inegalabil pe curgatoare. Prea multe nu sunt de spus pentru ca inafara de uzura fizica nu a fost nimic iesit din comun. Nadire cu nada colanta si viermi colati si ture nenumarate ale plutei prin vad in speranta ca intra pestele. E drept ca au existat si detalii aferente pescuitului la pluta plata dar nimic iesit din comun.
Vreau sa mentionez faptul ca nu se poate compara pescuitul normal cu pluta plata de pe raurile noastre nu felul de a pescui acolo, in conditiile de sambata si duminica. Eu pescuiesc la pluta plata dar nu am intalnit in viata mea un astfel de pescuit. Tibi si Benzar sunt doi pescari excelenti cu plute plate si totusi nu au reusit sa fructifice la maxim prezentarile avute in manse. Ganditiva ca mansa de duminica s-a terminat cu apa atat de crescuta incat a depasit pedana lui Tibi. O sa iilaspe baieti sa spuna mai multe ca ei au pescuit toata saptamana, au vazutmai multe

pS- Luci, referitor la lungimea rubezienei, olandezii au dat cu 11.5 plus prolunga. Cred ca am vazut lejer 10 stiluri diferite de pescuit, lungime de rubi si modele de pescuit si pe toate stilurile se prindea peste. Un neamt nu a luat nimic pe 11.5 si cand a iesit pe 13 mt in ultima ora a luat doua mrene mari.Eu cred ca fiecare stand avea caracteristica lui si e putea prinde peste dar trebuia gasita varianta optima de lungime si de montura dar riscai sa nu ii dai de cap deoarece pestii nu stateau in vad ci veneau in reprize si chiar daca erai setat pe lungimea buna si montura perfecta,pestele putea sa nu fie prezent.

Sus

MesajScris: 15 Sep 2014, 21:20 
Neconectat

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1391813747

Sent from my iPad using Tapatalk

Sus

MesajScris: 16 Sep 2014, 08:22 
Neconectat

Italienii de la MatchFishing.it semnalau ca Mr. Goran a pescuit mai mult pe 8-9m iar ai lor s-au incapatanat la 11.5m...

Ad esempio il serbo Goran Radovic, che si è laureato campione del mondo individuale, ha pescato corto 8 – 9 metri mentre noi abbiamo pescato più lunghi a 11,5 metri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 61 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]