Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 10:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 14 Iun 2012, 13:25 
Neconectat

nutzu_z scrie:
...eu acum am vazut câtă încredere au avut oamenii în mine la votul de pe Matchfishing. Dar dacă tolomacului de mine îi arde de teste direct în manșa ce să faci.... :x :x :x

:o Nutzule, primul meu " mentor" in ale stationarului [vorbesc aici de nea Vartic de la Bistrita] la concursuri i-mi tot spunea[ nu mai fa in p_ _ _a matii experiente,pescuieste normal,fa o nada simpla si multe altele, care cand il ascultam era ok,dupa concurs i dadeam dreptate, de atunci m-am lecuit,pacat ca nu am timp mai mult sa merg la competitii :x

Sus

MesajScris: 14 Iun 2012, 14:18 
Neconectat

Radule, incerc sa evit polemicile cu tine pentru ca ... :)

Insa, sa iti raspund la intrebare punctual, eu preferam sa imi rup 4 kituri si sa ies pe primul loc decat sa nu imi rup niciun kit si sa fiu ultimul.

Sa stii ca vorba cu experienta este suma tuturor greselilor are o mare valoare de adevar, si din greseli invata oamenii multe. Din greselile pe care si le asuma, desigur. Ar fi bine ca si tu (daca nu ai facut-o deja) sa fi exigent cu tine si sa iti enumeri, undeva pe o foaie, toate greselile. La mine au fost destule.

Daca esti domn, si vrei sa te opresti aici, lasa-ma pe mine sa imi etichetez prostiile. In caz contrar, nu ma ai ca partener de balacareala.

Sus

MesajScris: 15 Iun 2012, 00:40 
Neconectat

singeorzan daniel scrie:
nutzu_z scrie:
...eu acum am vazut câtă încredere au avut oamenii în mine la votul de pe Matchfishing. Dar dacă tolomacului de mine îi arde de teste direct în manșa ce să faci.... :x :x :x

:o Nutzule, primul meu " mentor" in ale stationarului [vorbesc aici de nea Vartic de la Bistrita] la concursuri i-mi tot spunea[ nu mai fa in p_ _ _a matii experiente,pescuieste normal,fa o nada simpla si multe altele, care cand il ascultam era ok,dupa concurs i dadeam dreptate, de atunci m-am lecuit,pacat ca nu am timp mai mult sa merg la competitii :x

Daniel ,

Ai avut un "mentor" f. bun,Vartic era un pescar f. bun pe care l-am intalnit si eu in concursuri pe vremea cand concuram si eu.Ti-a dat sfaturi bune si sper ca ai tinut cont de ele.

Numai bine ,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 15 Iun 2012, 16:20 
Neconectat

da nea Jan, asa e, astept sa ajung in concediu sa ma intalnesc cu el :D . pacat ca de cand am prins gustul concursurilor la noi la B-N tot ne luptam cu Ajvps-ul nostru, era greu cand era vorba sa mergem la concursuri, desi la o finala pe echipe s-a facut un loc 6, ceea ce Bistrita nu a avut niciodata in stationar, doar la individual pe vremuri, a fost Pilu Burdea,trebuie sa il stiti, Dumnezeu sa-l odihneasca pe plaiurile pescuitului vesnic, ah , nostalgiile vremurilor trecute :( , dar mergem inainte

Sus

MesajScris: 16 Iun 2012, 00:55 
Neconectat

singeorzan daniel scrie:
da nea Jan, asa e, astept sa ajung in concediu sa ma intalnesc cu el :D . pacat ca de cand am prins gustul concursurilor la noi la B-N tot ne luptam cu Ajvps-ul nostru, era greu cand era vorba sa mergem la concursuri, desi la o finala pe echipe s-a facut un loc 6, ceea ce Bistrita nu a avut niciodata in stationar, doar la individual pe vremuri, a fost Pilu Burdea,trebuie sa il stiti, Dumnezeu sa-l odihneasca pe plaiurile pescuitului vesnic, ah , nostalgiile vremurilor trecute :( , dar mergem inainte

Imi pare rau ca A.J.V.P.S. nu v-a sprijinit,la fel ca multe asociatii judetene.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Pilu Burdea,il stiam ,pescar f. bun.
Mi-e dor si acum de un pescuit la scobar si morunas pe SIEU la Saratel,unde au cam ras pescarii bistriteni de mine cand m-au vazut pescuind cu un bat de alun taiat din padure,cu un inel de varf si mulineta PLUEGER legata de bat cu elastic.De fapt au ras doar la inceput ca mai tarziu au vazut ca prind mai multi pesti ca ei cu bete de fibra de sticla.
Eu amenajand padurile in zona(lucram la I.C.A.S. Oradea) nu puteam ca intr-un rucsac sa am prea multe ,dar o mulineta mica ,ceva fire,carlige ,un inel de varf tot incapeau,iar cu batul de alun am inceput eu sa pescuiesc pe Olt ,la BOD ,Brasov,satul meu natal asa ca am pescuit ca in copilarie ,dar nu m-am facut de ras.

Mi-e dor si de pastravii de la Budac....

Orcum frumoase locuri in zona Bistritei de care imi aduc aminte cu placere intotdeauna.

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 20 Iun 2012, 15:19 
Neconectat

da nea Jan, la Saratel nu uit niciodata dupa ce am comandat de la Nutzu de la Timisoara niste plute plate de la cralusso, pescuiam la rubi in sus de podul de la Saratel si au venit niste pescari, au stat, se uitau la mine si m-au intrebat ; domnu da ce face-ti aici, trage-ti apa din Sieu cu tevile acelea? :lol: :lol: normal. oamenni nu stiau in ce stil pescuiesc. dar dupa ce le-am aratat podutii si clenii peste kil in plasa, au zis domle e ceva interesant si nou pentru noi :D :D :D

Sus

MesajScris: 21 Iun 2012, 07:06 
Neconectat

la noi era cu ....uite tati ...nenea a dat in mintea copiilor ,se joaca cu barcuta ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Iul 2012, 13:07 
Neconectat

Instantanee Cupa Trabucco 2012

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 499&type=1

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42

Ora este UTC [ DST ]