Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 12:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 03 Oct 2010, 16:32 
Neconectat
Moderator global

Maine dimineata vom lua legatura cu d-nul Av. Poiana pentru al imputernicii sa inceapa demersurile unui proces penal de inselatorie inpotriva FNPSR si implicit asupra presedintelui acestuia d-nul Popescu Stefan .

Vom incerca , in limitele posibilitatilor , sa-i menajam si sa nu-i includem in cadrul acestui prces pe cei doi vicepresedinti , d-nul Uskay si d-nul Diaconita , care sint convins ca nu au decit vina de a crede in acest Popescu si a fii inselati la rindul lor. Sper ca si-au deschis ochii si s-au convins cu cine au de-a face si vor cintarii mai bine cu cine se vor asocia pe viitor
Simultan cu acest demers voi cere Garzii Financiare si Activitatii de Inspectie Fiscale Alba , un control al contabilitatii ca sa ne confirme daca prevederile Codului Fiscal , atit de invocate de catre d-nul Popescu , au fost respectate , si daca asa zisa "Federatie " si-a constituit ca si obligatie de plata aceste premii , disponibilul din casa cit si disponibilul din conturi , pentru a vedea daca exista posibilitatea financiara a acordarii premiilor la data anuntarii concursurilor (costituirea contabila a fondului de premiere si finantarea acestuia) sau daca la data anunturii concursului nu existau disponibilitati banesti pentru finantarea premiilor , atunci actiunea de inselatorie a fost si premeditata pentru ca federatia era constienta inca inainte de a incepe concursul ca nu va fii in stare sa acorde acele premii inselind cu premeditare toti concurentii.
Vom incerca inca din prima instanta intituirea unei masuri asiguratorii de poprire (blocare) a conturilor Federatiei pentru a ne asigura ca eventualele disponibilitati banesti care intra in cont nu vor avea alta destinatie .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 16:39 
Neconectat

eu va dau alta idee.
vedeti in statut ce scop are si ce alte prevederi si desfintati-o .ca e de 10 ori mai rau decat agv-ul cu acest miner care a devenit cancerul pescuitului din romania.
imi pare rau ptr concurenti dar asta e adevarata fata.
dl tudose eu i-as interzice sa mai scrie pe acest forum ca federatie,asociatie si pers fizica.

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 18:40 
Neconectat

alem scrie:
eu va dau alta idee.
vedeti in statut ce scop are si ce alte prevederi si desfintati-o .ca e de 10 ori mai rau decat agv-ul cu acest miner care a devenit cancerul pescuitului din romania.
dl tudose eu i-as interzice sa mai scrie pe acest forum ca federatie,asociatie si pers fizica.

corect desfintatio si ati rezolvat problema :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 19:47 
Neconectat
Moderator global

alem scrie:
eu va dau alta idee.

Pai nu cred ca ar fi corect deocamdata.Atata timp cat va posta DESPRE PESCUIT , este totul OK.Cand va sari calul si va intra cu politica fnpsr-ista , atunci este altceva.
In plus , inca asteptam aici ceva justificari din partea lui Fane , nu doreste nimeni sa-i ia posibilitatea de a putea posta si de a-si justifica actiunile. ;) Daca l-am bana , i-am face un bine... ;) :lol: :lol: Deci , trebuie sa-l mai lasam sa poata scrie... :lol: :lol: :lol: Numai sa vrea. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 20:18 
Neconectat

Cosmin Brola a scris
Citat:
... cum a putut ca "Popescu" sa vina la concurs fara bani in poseta,nu au existat cei din jur sa i atraga atentia,parerea mea ca toti cei din jurul lui sunt solidari la vina.

Cosmine, imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta, dar gresesti. In primul rand, in jurul lui Popescu nu e nimeni decat Secretarul General. Suntem 8 vicepresedinti (eu fiind al 7-lea) si fiecare din noi e cu propria sa responsabilitate. Fiecare raspunde de un anumit segment de activitate, de exemplu eu raspund de Relatii Externe si la Doripesco am fost un simplu concurent. Ca am ajutat-o pe D-na Diaconita (arbitru) la intocmirea clasamentului, ca am pus la dispozitia lui Petru Foile de Arbitraj sau ca am comandat diplomele la o firma, pe conceptia mea, toate acestea sunt actiuni voluntare menite sa ajute pe prietenul meu Diaconita Petru, vicepresedinte cu responsabilitatea Pescuitului Competitional.
Vina e numai a lui Popescu, pentru ca inclusiv pe noi ne minte (ne duce cu zaharelul) cu sponsorizarea de la Hidroconstructia SA si in fond cred ca nu a intrat inca nici un svantz in conturile federatiei. Oricum, noi nu avem acces la acel cont. Singurii care au acces sunt presedintele, secretarul general si contabilul/(a) nici nu stiu cine e persoana. Atat ! Nici un vicepresedinte nu are habar ce este in cont. Nici chiar Presedintele Executiv.
Pentru o mai buna informare, va postez mai jos toata conducerea, pe care o gasiti de fapt pe site-ul FNPSR.

CONDUCEREA FEDERATIEI NATIONALE A PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA

PRESEDINTE: POPESCU STEFAN TEL.0788602248, 0765840537

PRESEDINTE EXECUTIV: IOVĂNEL LIVIU TEL.0722337229
VICEPRESEDINTI: PUŞCAŞ IOAN 0744434288

CHIOREAN EMIL 0745263591

DUMITRU RĂSCOLEANU 0722390066

DIACONIŢĂ PETRU 0745519133

GRASU MARIUS 0765933629

PETRIŞOR IOAN 0762264009

USZKAY ISTVAN 0722710927

BORCHIN MARIUS 0722204538

SECRETAR GENERAL: DĂNILĂ DAN VALENTIN 0729992122

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 20:29 
Neconectat

Da da da..."Petrisori"- e peste tot :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 20:47 
Neconectat

http://www.vrajitorul.eu/firma/1556820/ ... tructia-sa
Are balta peste!Dar intrebati si pe ei ca sunteti vice!

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 21:18 
Neconectat

adi suciu scrie:
Maine dimineata vom lua legatura cu d-nul Av. Poiana pentru al imputernicii sa inceapa demersurile unui proces penal de inselatorie inpotriva FNPSR si implicit asupra presedintelui acestuia d-nul Popescu Stefan .

Vom incerca , in limitele posibilitatilor , sa-i menajam si sa nu-i includem in cadrul acestui prces pe cei doi vicepresedinti , d-nul Uskay si d-nul Diaconita , care sint convins ca nu au decit vina de a crede in acest Popescu si a fii inselati la rindul lor. Sper ca si-au deschis ochii si s-au convins cu cine au de-a face si vor cintarii mai bine cu cine se vor asocia pe viitor
Simultan cu acest demers voi cere Garzii Financiare si Activitatii de Inspectie Fiscale Alba , un control al contabilitatii ca sa ne confirme daca prevederile Codului Fiscal , atit de invocate de catre d-nul Popescu , au fost respectate , si daca asa zisa "Federatie " si-a constituit ca si obligatie de plata aceste premii , disponibilul din casa cit si disponibilul din conturi , pentru a vedea daca exista posibilitatea financiara a acordarii premiilor la data anuntarii concursurilor (costituirea contabila a fondului de premiere si finantarea acestuia) sau daca la data anunturii concursului nu existau disponibilitati banesti pentru finantarea premiilor , atunci actiunea de inselatorie a fost si premeditata pentru ca federatia era constienta inca inainte de a incepe concursul ca nu va fii in stare sa acorde acele premii inselind cu premeditare toti concurentii.
Vom incerca inca din prima instanta intituirea unei masuri asiguratorii de poprire (blocare) a conturilor Federatiei pentru a ne asigura ca eventualele disponibilitati banesti care intra in cont nu vor avea alta destinatie .

DACA SE BAGA DRACU...(SUCIU).....DRACU SE VA ALEGE DE ASTIA..AICI FRATE E BELEA, :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 21:20 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
Da da da..."Petrisori"- e peste tot :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

BA USOR CA POATE-MI DAU ASTIA FOC LA MOSIE...... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Oct 2010, 21:22 
Neconectat

Salutare tuturor!

As avea o rugaminte: pentru ca e cam greu ca persoanele care nu au urmarit discutia de la inceput sa citeasca 47 de pagini, poate cineva sa faca un mic rezumat? De asemenea, de maxim interes ar fi sa puncteze cineva obligatiile pe care si le-a asumat FNPSR (cu link la mesajele respective)

Multumesc anticipat.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]