Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 12:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Istoric finale nationale AGVPS
MesajScris: 14 Feb 2011, 17:03 
Neconectat

glukas scrie:
O explicatie ptr. Silk si altor potentiali fani de-ai lui Secosan

Parca ai zis ca ne respectam si acum pui etichete. Nu sunt fan Secosan, ca doar nu e vreun star cinema.... Atat am zis ca mi-a placut cum a scris cartea, si nu ma intereseaza pe cine a plagiat, tot ceea ce conteaza e ca a scris-o. Alta aparitie in domeniu nu avem in Romania (fapt de care mi-e rusine) - asta denota multe lucruri, dara daca le-as spune pe nume mi-as pune in cap prea multa lume.

Cand voi avea un termen de comparatie la cartea lui Seco, voi putea sa-l si critic, pana atunci doar il laud. Doar pentru carte (maculatura, vorba ta) - si atat.

P.S. In polemicile de pe toate site-urile de pescuit castiga moderatorii. Inclusiv aici, au fost cel putin doua polemici din care perdantii au fost de partea opusa si au cam disparut. Asa e si normal, cand esti oaspete ori respecti casa in care intri, ori iti iei un sut in dos.

Si cu asta am terminat si eu subiectul, ca doar nu merita, mai bine vorbim de pescuit.

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 00:39 
Neconectat

glukas scrie:
O explicatie ptr. Silk si altor potentiali fani de-ai lui Secosan:

1. A intrat pe aici (fara sa se logheze, fara ca niciodata sa fi scris nimic aici), a vazut topicul cu clasamentele AGVPS si si-a tras articol ...;
2. Cand a scris cartea, a intrat si pe alte forumuri sa isi promoveze maculatura, unde de altfel a fost si taxat pentru mercantilismul sau - altfel nici nu s-a sinchisit de alte forumuri;
3. In polemicile de pe sit-ul ALP a dat dovada de lipsa celor 7 ani de-acasa;
4. De fotosinteze sunt capabili multi si o fac multi. Ca doar sunt multe plante. Cam asa isi iau doctoratul si alte plante din alte domenii. Si care nici macar nu isi redacteaza cartile proprii;
..............................

Deci, te rog, Silk. Eu inchid aici, am vrut doar sa subliniez o anumita trasatura de caracter de indreptat. Din partea mea, fair play cand intra pe aici sa mai lase si un Buna Ziua! Noblesse oblige...

George, nu ma intereseaza ce a facut sau ce face Secosan. Dar ca om care a avut un magazin in domeniu, pot sa afirm cu tarie ca La peste este cea mai tare carte despre pescuit facuta vreodata in Romania pana la ora actuala. Daca ai bunavointa sa te uiti la ultimele pagini din carte o sa vezi ca e specificat clar ca sunt capitole preluate si traduse de la autori straini. In plus, oamenii care au cumparato plus nume mari din pescuitul romanesc au recunoscut ca e o carte foarte buna. Normal, competitorii sau cei care cred ca stiu totul nu o sa aiba nimic de invatat din aceasta carte. Ceea ce vreau sa subliniez este ca iesirea ei pe piata a adus numai bine!
Iar despre ideea "furata" nu ma bag sa acuz ci doar sa spun ca daca este asa atunci Dan ar putea sublinia faptul ca a fost luata de pe PS.ro si pana la urma ar putea fi un lucru bun deoarece multi nu se stiu cu netul dar citesc revista!

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 06:53 
Neconectat

Nutzule, mi-e dor de un pescuit la Cornesti. Hai naiba in tara si lasa prostiile in seama noastra! :lol: :lol: :lol:
Ideea este ca omul are prea multa ambitie/mandrie si sunt convins, de altfel, ca daca ar da un Buna Ziua pe aici, toti l-am primi cu mai multa sau mai putina placere :twisted: :twisted: Are multe calitati, insa il strica defectele! :lol: :lol: :lol:
Cred ca Dl. Scurtu a pus punctul pe I in topicul lui Tica.

Asadar, hai Nutzule aici ca avem treaba! :P Tu esti primul pescar de competitie de stationar cu care am vb. prima data si la al carui concurs m-am prezentat prima data :lol: :lol: :lol: Cu bete de feeder, scaun de panza, cu bulgari de nada tari ca piatra :lol: :lol: :lol: Noroc ca am mai adus prieteni cu mine sa nu fiu ultimul! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 11:52 
Neconectat

glukas scrie:
...Asadar, hai Nutzule aici ca avem treaba! :P Tu esti primul pescar de competitie de stationar cu care am vb. prima data si la al carui concurs m-am prezentat prima data :lol: :lol: :lol: Cu bete de feeder, scaun de panza, cu bulgari de nada tari ca piatra :lol: :lol: :lol: Noroc ca am mai adus prieteni cu mine sa nu fiu ultimul! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: ... Si eu!!..Adica Nutu mi-a facut cadou cartea lui Seco inainte de concurs!!!...nici acum nu stiu de la cine a fost cadoul: de la Nutu sau de la Seco?.. nici nu desfacusem rubele..era in tuburi si parca-mi era frica de el!!... si Suciu mi-a facut kiturile si mi-a pus elasticele!!... ma uitam la rubele intins noaptea prin parcare ca la vreo nava cosmica!!...noroc cu Tiganu' care mi-a facut curaj: " hai ma ce dracu'... ca tot o undita e si torogoata asta!!... dam si noi cu ea in balta cum fac si ailalti si daca trage vezi tu ce faci, ca doar esti pescar de atatia ani si tre' sa ai mana facuta, ce mama dracului!!!"... :lol: :lol: .. toata noaptea m-am rugat sa nu fiu ultimul (macar penultimul da Doamne!! :lol: :lol: ) si sa nu fiu lampa (macar un peste sa prind si eu cu parul asta pe care am dat atatia bani!! :lol: :lol: )....si asta a fost..am intrat si eu in grupul asta nebun al pescarilor de stationar... si nu-mi pare deloc rau!.. sa vedem acu' ce-o mai fi!!

Nutule, nu-l asculta pe George ca nu stie ce zice!!! :lol: :lol: :lol: stai acolo atata timp cat esti bine! Ce dracu' sa faci si p'acasa??... chiar si pentru a te duce la pescuit iti trebuie bani!!... si e cam lipsa de asta peste tot p'aci!!!..tristete maxima!!! :( :( :(

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 18:06 
Neconectat

George,nu mai zi ca topicul ala, e a meu :shock: :shock: ,ca ma iau "batii"....este al nostru si fiecare scrie ce vrea ;) ..OK ;) ;)
In alta ordine de idei...asa-i...si eu am senzatia ,time to time...ca Seko, nu-i tot la "semne"...da cine "E"... tot timpul!! :o :o ...eu sunt!!! ,tu esti!!!...iar de "orgolii" e plin si forumul asta...ce zici :?:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 19:17 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ce elegant ,am fost, ti-am plasat ....placinta-n brate ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 19:24 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ce elegant ,am fost, ti-am plasat ....placinta-n brate ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

ah ..maestre, cica plasata :lol: :lol: aruncata ce naiba :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 21:05 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: Hai Tica, orgoliile lui Seko sunt mai paguboase decat ale noastre! :lol: :lol: :lol: Eu am cumparat si cartea si inca mai cumpar si revista ... si asta ar trebui sa insemne mai mult decat ambitiile lui desarte ... :( ;) deja a pierdut destui forumisti si pe alte meleaguri se dau premii pentru a avea audienta un forum ... economia asta de piata! Mai avem multe pana sa invatam ca nu te certi cu clientii ... cititorii ...
Si aruncatul de r..t a fost practicat si in topicul tomberon de pe Superpescar, catre copilul lor ALP (de altfel unul reusit) si catre Dl. Tarus ... a carui revista are un alt segment de piata si nu vad cum i-a deranjat (de acolo au sters un mic text nevinovat personal si au lasat mizeriile altora de-ai lor... En fin, ar mai fi si diverse subiectivisme gen Concursurile DL. Harsan anuntate dupa ce au avut loc, cu participari internationale si vesnicul campion aradean Horia X :lol: :lol: :lol: si cu exclusivisme nascute din frustrari ...Offff, so much Vanity Fair! :lol: :lol: :lol:
Prefer vulgaritatea lui Suciu de a spune lucrurilor pe nume, dar de a invata pe altii atatea lucruri despre pescuit - si nu sunt putini, decat exclusivitatile si orgoliile altora ... sunt articole superbe scrise de Secosan(mai putine si mai bune cand nu enunta pareri personale), in special cand are invitati de marca, sunt si multe traduceri si multe texte personale mult mai slabe ... si multa fotosinteza ... Si o zic si acum, pariez ca daca se inscrie aici (pentru ca ii place sa citeasca ce publici si tu, Tica), il vom saluta cu totii - dar ... orgoliul, ce sa ii faci.
Apropo, am citit relatarile din presa britanica despre campionatele de pescuit internationale si nu am vazut subiectivismul relatarilor lui Secosan (vezi pista din Croatia, concursul de la Madunice - "cu ecluza la tampla" :lol: :lol: etc.

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 21:31 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Maestrul emerit Dr. Secosan s-a uitat pe aici si si-a tras articol (vs. site Subpescar). La fel ca si cel cu mrenele din ultimul numar. La fel ca si 99% din cartea sa. Copieri, traduceri ... Iarna asta am citit mai multe articole din vest si nu m-am mirat sa le vad traduse din Secosan :lol: :lol: :lol: cat il copiaza astia! Cuvant cu cuvant! :lol: :lol: :lol:

Serios acum, Tudose, nu poti sa ii interzici accesul acestui Bot al halieuticii pescaresti? Macar Tarus e original ... :lol: :lol:

Lasa omul , trebe si gura lui sa manance o paine... iar vremile-s cacaioase... ;)

Sus

MesajScris: 15 Feb 2011, 23:38 
Neconectat

Acuma am vazut clasamentul pe ultimele 6 finale si vad ca nu stau chiar rau :p

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 65 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]