" dar inca nu s-a spus daca pretendentii pot sustine financiar "excursia". " Va anunt in mod oficial fiind vicepresedinte la AJVPS-MH caci asociatia pe care o reprezint are puterea financiara pentru a-si sustine concurentul la acest mare concurs, fie el denumit si excursie ! In alta ordine de idei menirea mea este sa urmaresc rezultatele obtinute de concurenti de-a lungul anilor si chiar pot sa va spun ca le am dar nu pot sa caracterizez un pescar ca este bun sau rau dupa rezultatele obtinute . Menirea mea nu este aceasta chiar daca am o vechime de vreo 40 de ani de pescuit. Membrului acestui forum NituV , daca este din Braila, i-as aduce aminte ca Braila are o fata speranta foarte buna pescarita, pe care eu chiar o stimez. Unirea Urziceni a jucat in Liga Campionilor, cu toate ca era o echipa din provincie , neridicandu-se la nivelul altor echipe cu putere financiara mare. Anu acesta este randul Galatiului. Eu sunt stelist. De ce nu merge Steaua in Champions League , doar are putere financiara , patron cu multi bani ????!!!!! Este putin pe locul 7 . Poate sa se duca Pandurii Tg Jiu , olteni de-ai mei in Europa League ??? Daca da spuneti-mi si mie cum ! Exista vreun sport si eu nu am aflat de el inca, in care se duc in fazele superioare clasatii de la mijloc in sus ??? Unde este fair-play'ul din concursurile de pescuit ???? Nu in ultimul rand celor care blameaza clasamentele , le aduc la cunostiinta caci mehedintiul in ultimii ani , are obtinute 3 Locul I la fazele nationale si multiple locuri 2 si 3. Aceste rezultate sunt obtinute in urma unor concursuri , chiar daca unii vor sa spuna despre noi , caci in timpul unui concurs ne si antrenam. Aceste rezultate sunt obtinute chiar daca nu am fost la acele concursuri private la care fac referire unii, dar ne mandrim ca avem la toate categoriile fete si baieti concurenti. La noi nu se face cu o floare primavara . Privara mehedinteana este formata din multitudinea acestor flori.
|