Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 08:57

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul national seniori !
MesajScris: 28 Dec 2011, 23:17 
Neconectat

sanyi platicaru scrie:
Da c-am acesta este adevarul gol golut in ce priveste BISNITARIA din aceasta frumoasa tara care din pacate este marginalizata doar pt. simplu fapt ca este populata.Ar fi extraordinar daca pe anul ce urmeaza 2012 sa ne amintim de radacinile adevaratului pescuit si sa folosim metodele traditionale cu care ne-au invatat batrinii nostri, coji de pita inmuiata si nelipsita faina de malai ticluita cu fel si fel de secrete si atunci poate am putea trage un mare semnal de alarma marilor distribuitori(BISNITARI),macar sa existe un precedent si cred ca am face un mare pas de intrajutorare.Ps.Exista pescuit si dupa SENSAS Un an nou fericit

Tare de tot ai uitat de bicicleta ca sa-fu...m si benzinariile! :shock: :shock: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 06:13 
Neconectat

glukas scrie:
Si totusi, se poate publica un mic "raport" al participarii Echipei Nationale pe 2011???

Cam ca acesta:
Fişiere ataşate:
58 World Championships report 2010.pdf

Deranjez?

Acum esti multumit,George ;) :?: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 07:31 
Neconectat

Da, şi mulţumesc pentru raport.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 07:31 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Mah, departe de mine gandul de a isca ceva conflicte dar pretul la nada este exagerat.

Eu nu cred ca este exagerat chiar deloc. Eu am vazut anul acesta la U22 cum in 5 zile de antrenament(din care una in afara pistei si in afara programului) numai momeala a costat undeva in jurul sumei de 150-160 de euro(pentru toti concurentii) la care mai pui nada la vreo 50 euro(pentru toti concurentii) cu tot cu colant si pietris...Ai o medie de 200 de euro x 5 zile de antrenament = 1000 de euro si asta numai pentru antrenament !!!!!. Aici mai pune doua zile de concurs si faptul ca in ceea ce priveste momeala ti se ofera toata gama si esti oarecum obligat sa incerci cu fui, sau cu mai multe rame, sau mai stiu eu ce tip de viermi, etc. Si la U22 au fost numai 5 pescari si 5 zile de antrenament la seniori sunt 6 si minim 5 zile de antrenament deci preturile calculate sunt menite a compensa anumite cheltuieli neprevazute, parerea mea, ba mai mult daca vrei sa scoti maxim dintr-o participare costurile eu cred ca totalul costurilor este si ar trebui sa fie mai mare, doar nu te zgarcesti la nada/momeala tocmai la un CM....
Dar pe de alta parte ce stiu eu....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 07:45 
Neconectat

Cât despre nada, câtă vreme este sponsorizare, ce sens au discuţiile despre preţ? Se poate deschide un alt tipic cu preţurile din magazine ....

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 07:52 
Neconectat

glukas scrie:
Cât despre nada, câtă vreme este sponsorizare, ce sens au discuţiile despre preţ? Se poate deschide un alt tipic cu preţurile din magazine ....

Cine a zis? La U22 nada a fost cumparata in mare parte dar am si primit niste nada Trabucco, asadar bani tot au fost cheltuiti...;)
Cum spuneam, nu stiu unde vreti sa ajungeti cu certurile si cu atacurile astea? Credeti ca performantele echipei X sau Y vor creste daca sunt atacate non-stop si mai dureros de oameni care nu prea au treaba cu fenomenul decat din spatele monitorului;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 08:22 
Neconectat
Moderator global

Un buget mai bine sa fie mai mare, decat mai mic.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 08:26 
Neconectat

Păi dacă se cumpara nada şi nu e sponzorizare, se poate cere oferta şi din altă parte, inclusiv din Cehia.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 08:30 
Neconectat
Moderator global

E un punct de plecare. De aici se incepe totul ....apoi ca va fi sponsorizare.....ca nu.....ca se cumpara.........E BUGET :!: :!: :!: :!: nu e altceva. Lumea care va participa stie care poate fi cuantumul maxim de bani la care se poate astepta pentru participare.

Sus

MesajScris: 29 Dec 2011, 08:44 
Neconectat

Afişaţi un cont cu titularul îndreptăţit să primească sponsorizări.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]