Pescuit Stationar

Acum este 04 Noi 2024, 19:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE U18;U23;- fete; U23 - baieti ; senioare
MesajScris: 08 Aug 2012, 20:36 
Neconectat

Veronica,

Iti multumesc mult ca mi-ai transmis salutari din partea amicului meu Antoniade cu care pe vremuri concuram si eu si ma bucur ca mai sunt pescari de competitie ce isi mai amintesc de mine.

Nu am dorit nicodata sa intru in polemica cu tine, eu doar mi-am exprimat punctul meu de vedere(bun sau rau) referitor la cele discutate pe acest forum.
Nu stiam prea multe despre echipa feminina a Romaniei si ma bucur sa aflu ca ati obtinut rezultate frumoase in concursurile internationale.Te felicit pt. locurile obtinute in aceste concursuri si iti doresc ca in viitor sa te clasezi cat mai sus.
Daca urmaresc cu placere acest forum o fac deoarece virusul competitional o data intrat in tine e greu sa-l mai scoti chiar daca esti batran.
E normal ca dupa 21 de ani sa fii la alt nivel si in pescuitul competitional deorece nu poti sta pe loc("omnia fluunt, omnia mutantur")si le doresc competitorilor romani o clasificare cat mai buna in viitoarele concursuri.

Sunt de acord cu cele aratate de ordeanul NAGY VICTOR in sensul ca in Bihor nu s-au facut prea multe pt.sprijinirea pescarilor competitionali si asta deoarece deciziile erau luate de vanatori. De aceea dupa lovitura de stat din decembrie 1989 am vrut sa despart pescarii de vanatori ,dar din pacate m-am luptat cu morile de vant si ca atare vantul m-a adus in Texas.

Daca la A.J.V.P.S. Alba situatie in legatura cu sprijinirea pescarilor competitionali e alta ,acest lucru se datoreaza faptului ca Alin Tudose ,fiul prietenului si colegului meu de camera la Facultatea de Silvicultura Brasov,e un baiat destept,pescar competitional inrait si care prin functia de conducere in cadrul acelei asociatii face tot posibilul ca sa sprijine pescuitul.

Repet ce am spus,in Romania sunt f. multi pescari f. buni pt. competitii care insa nu-si pot permite sa concureze tocmai datorita situatiei lor financiare.
Sa speram ca in viitor situatia din tara se va schimba in bine desi cred ca acest proces va fi de lunga durata,dar cum spuneau latinii "dum spiro spero",ca nu ne-a mai ramas decat speranta.

Ce ma intristeaza e ca nu am vazut nici un concurent din Bihor sa participe la finala "B" si asta desi intotdeauna Bihorul a avut o scoala de pescuit competitional de inalta clasa.

Aline,

Felicitari pt. locul ocupat la ultimul concurs de la DORIPESCO si pt. cat te zbati pt. pescuitul de competitie.

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 08 Aug 2012, 20:53 
Neconectat

Nu a m vrut nea Jeana sa te supar dar ai lovit in baietii chiar vrea sa faca rezultat pe plan international!
Si bucurate ca n-ai vazut Bihoreni in finala B,sunt toti in A! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Aug 2012, 23:54 
Neconectat

horatiu scrie:
Nu a m vrut nea Jeana sa te supar dar ai lovit in baietii chiar vrea sa faca rezultat pe plan international!
Si bucurate ca n-ai vazut Bihoreni in finala B,sunt toti in A! :lol: :lol:

Nu mai suparat cu nimic si te rog sa ma crezi ca si eu ,chiar de aici de departe doresc componentilor echipei Romaniei sa aiba cele mai bune rezultate posibile in concursurile stationare internationale,nu am spus nimic cu rautate.
Dar ca sa faca rezultate internationale cat mai bune au nevoie, in afara de sponsorizari,de multe concursuri internationale si sper ca nu gresesc.Concursurile pe balta Ben sau DORIPESCO ,sunt frumoase si ele ,dar mai mult pt. amorul propiu al concurentilor, dar din pacate mondialele nu se tin pe carpodrom-uri si opinia mea este ca mai multe concursuri pe ape sa le zic "salbatice" i-ar ajuta mai mult decat concursurile pe carpodrom-uri.
E drept ca la noi datorita braconajului salbatic din ultimii 20 de ani e greu sa gasesti niste ape salbatice care sa mai aiba peste in masura sa nu dezamageasca concurentii si in acelas timp sa ofere conditii cat mai egale in fiecare sector.

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 10 Aug 2012, 15:35 
Neconectat

1 gavan , 2 ispas , 3 boti...........4 tica jr............8 ditzalucu Paul_ .................etc
Fir intins !!!!!!!!!!!!11

Sus

MesajScris: 10 Aug 2012, 15:40 
Neconectat

daca nu aveti un batran, sa-l cumparati...
bravo nea Jeane ;)

Sus

MesajScris: 11 Aug 2012, 15:06 
Neconectat

Mansa 2
1 Boti 9160 g
2 Paul Ispas 9060 g
3 Alex Gavan 8500 g
La general toti3 cate 4 puncte.

Sus

MesajScris: 11 Aug 2012, 16:12 
Neconectat
Moderator global

Tu ai picat in B ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Aug 2012, 16:14 
Neconectat
Moderator global

Tu ai picat in B ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Aug 2012, 16:20 
Neconectat
Moderator global

Oare te-am intrebat , ca nu mai stiu... Tu ai picat in B ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
N-ai fost acolo ? :P
Si mai da-mi te rog rezultatul pseudopescarului din Alba , copilul prietenului pescarilor din Irlanda. :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Aug 2012, 17:12 
Neconectat

Nu stiu cum e posibil sa pluteasca si la ora asta un kit de daiwa in Varsolt :lol: :lol: :lol:

Eu inca nu am retrogradat , dar si maine e o zi :D

Vlad e pe 4 cu 8 puncte , cred.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]