horatiu scrie:
Nu a m vrut nea Jeana sa te supar dar ai lovit in baietii chiar vrea sa faca rezultat pe plan international!
Si bucurate ca n-ai vazut Bihoreni in finala B,sunt toti in A!
Nu mai suparat cu nimic si te rog sa ma crezi ca si eu ,chiar de aici de departe doresc componentilor echipei Romaniei sa aiba cele mai bune rezultate posibile in concursurile stationare internationale,nu am spus nimic cu rautate.
Dar ca sa faca rezultate internationale cat mai bune au nevoie, in afara de sponsorizari,de multe concursuri internationale si sper ca nu gresesc.Concursurile pe balta Ben sau DORIPESCO ,sunt frumoase si ele ,dar mai mult pt. amorul propiu al concurentilor, dar din pacate mondialele nu se tin pe carpodrom-uri si opinia mea este ca mai multe concursuri pe ape sa le zic "salbatice" i-ar ajuta mai mult decat concursurile pe carpodrom-uri.
E drept ca la noi datorita braconajului salbatic din ultimii 20 de ani e greu sa gasesti niste ape salbatice care sa mai aiba peste in masura sa nu dezamageasca concurentii si in acelas timp sa ofere conditii cat mai egale in fiecare sector.
Numai bine,
Jean Scurtu