Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 22:50

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa WALTERLAND MASTERS
MesajScris: 22 Apr 2013, 14:04 
Neconectat

Felicitari la tuturor, sunt sigur ca toata lumea s-a straduit la maxim! Atat s-a putut!...altadata mai bine!!

Tica vad ca "elevul" asta al tau a rupt gura targului!!...Bravo Alin, foarte frumoasa reusita!!
Benzar si Rancu printre ai buni...ca deobicei.... ma surprinde insa Gibonul!!! :lol: :lol: ...s-a dat la fund, nu spune nimic...imprastie zvonuri ca s-a lasat...si cand colo face mai bine decat onorabil!!!
Cre'ca se antreneaza pe ascuns!!!!...Bravo Radule!

Iarasi bravo lui Tino...tace si face... sincer, jos palaria!

Sus

MesajScris: 22 Apr 2013, 20:22 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=It0WODln6wU

Sus

MesajScris: 24 Apr 2013, 13:36 
Neconectat

Liniste multa dupa acest concurs oare nu are nimeni nimic de zis

Sus

MesajScris: 24 Apr 2013, 20:24 
Neconectat
Moderator global

Ba da , zic. Un concurs foarte tehnic , o participare selecta , echipe din 7-8 tari... Pista este diferita de fiecare data.
La antrenament(vineri) a mers pe 13m , nu in mod stralucit. Pe unele standuri a mers si-n scurt , pe rube de 6-7m. Sambata , prima mansa. Eu n-am avut nici o trasatura pe 13m , am prins doar pe 6m. Duminica , treaba s-a schimbat. A plecat pestele mediu de pe 6-7m , ramanand frunze si oblete acolo. Era necesar sa se pescuiasca pe 13m , in special la crap. Am avut o ratare , deh , carligul de 16 , crap de vreo 2-3 kg si am schimbat cu 12 carligul. A intrat un crap de vreo 2 kg si l-am scos... Ciortanii de juma de kil , carasii de 250-300 gr si cei mai mici , platici si benzari au fost restul pestilor. S-a pescuit si la varga de multi , 2,5-3m dupa oblete si maruntis.
Cam asta in cateva vorbe... ;) Oricum , cateva sute de grame de peste te ridicau(sau coborau cateva locuri).
Intr-un cuvant - frumos. ;)

Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 05:31 
Neconectat

Poze Mansa I si II pe www.facebook.com/firintinsarad

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 07:26 
Neconectat

A fost un concurs foarte fain, atmosfera super, ca de fiecare data. Sa pici aproape in mijlocul pistei si sa te uiti stanga-dreapta si sa nu vezi capetele pistei, sa vezi doar rubeziene si concurenti unul si unul e o chestie extrem de tare. Pe langa adversari: este extrem de motivant sa concurezi contra a doi campioni mondiali, un vice-campion mondial...
In antrenament am pescuit pe 13 m, am luat vreo 8 kilograme de crap - caras - batca - platica - somn pitic, si am stat un pic in spatele lui Chuck Norris (Erdei): dadea cu baniera de 15-20 de cm, exact-exact pe nada care o dadea din cupa, bulgare foarte mic si extrem de strans.
Prima mansa am inceput pe 13 - nicio miscare, am iesit pe varga de 4 m cu care am luat un crap si o platica frumoasa, cand m-am decis sa imi fac o linie pe rubeziana scurta de 6 m, cu care am dat toata mansa. Locul 5 in subsector.
Mansa a doua am pregatit-o cu doua kituri pe rubeziana scurta de 6 m si 2 kituri la 13 m. Pe scurt nu am avut nicio prezentare in afara de cativa obleti, asa ca am hotarat sa merg pe 13 m. Trasaturile erau extrem, extrem de delicate, am pescuit cu pluta clasica de apa curgatoare de 3 grame echilibrata la jumatatea antenei. Rezultat slabut: locul 10 in subsector.
Per total am iesit exact la jumatatea clasamentului, m-au batut 70 de pescari, am batut 70 de pescari. In schimb atmosfera de acolo, a fost de nota 10. Pacat ca, in maniera clasica a concursurilor si de la noi, festivitatea de premiere a dus lipsa de spectatori, dupa estimarile mele fiind undeva la 70-80 de persoane acolo, fapt scuzabil pentru unii pentru distanta mare pe care au avut-o de parcurs pana acasa. Probabil ca de-aia mansele de la Iberian Masters se deruleaza vineri-sambata sa aiba lumea timp de mers acasa duminica.

Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 07:32 
Neconectat

O filmare din aer (mansa a II-a): http://www.youtube.com/watch?v=Clag4HnzKvU

Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 13:16 
Neconectat

Clasament pe sectoare!

Fişiere ataşate:
WalterLand Masters 2013 pe sectoare.xlsx [30.78 KiB]
Descărcat de 638 ori
Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 13:50 
Neconectat

Vedeti ca ati gresit undeva: mansa I, subsectorul EII, sigur, mai departe nu m-am uitat

Sus

MesajScris: 25 Apr 2013, 13:55 
Neconectat

Asa le-am primit ! Verificale , ca esti mai tanar si modifica !!!! :P ;)
Multumesc,...te pup !

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]