Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 19:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Club WM Italia 2013
MesajScris: 10 Iun 2013, 23:06 
Neconectat

Salutare tuturor,
In primul rind vreau sa multumesc tuturor colegilor mei de echipa care au fost constienti ca numai cu multa serioazitate si devotament pot sa faca o treaba buna, si care s-au dedicat acestui concurs mai mult decit am putut sa imi imaginez. Am dobindit in aceste zile cunostinte pe care altfel nu ai cum sa le obtii, tehnici spectaculoase, care altfel nu cred ca le puteam invata.
De 5 minute am intrat in casa si am deschis forumul sa vad ce e nou, in italia am incercat din rasputeri sa facem rost de un internet domestic, am avut si eu si nutu laptopul dar degeaba, si vreau sa va multumesc pentru urarile facute si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi pe durata acestei experiente unice din viata unui pescar de competitie.
Asa cum v-a obisnuit Eugen, care trebuie sa recunosc este un organizator excelent si aducerea lui in echipa a fost un mare cistig pentru noi, va face o informare asupra concursului si a tot ce a insemnat el.
Vreau sa ii multumesc si lui Nutu care a pus umarul la realizarile echipei fara sa stea pe ginduri, cu toate ca dupa cum stiti face parte din alta echipa, lucru pe care nu l-am simtit deloc in aceste zile petrecute impreuna.

Legat de concurs, pina la prezentarea lui Eugen am sa va dau datele pe care le asteptati:

Luni - Vineri am fost la antrenament zi de zi, in regim de concur incercind sa intelegem si sa testam toate informatiile care le aveam pina in acel moment. Luni - Miercuri 10ore si joi vineri 6 ore, maxim cit s-a permis antrenamentul.

Dupa acest antrenament in forta, am stabilit ce este de facut, am stabilit strategia pentru simbata, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Lucul 6 dupa prima zi in fata unor echipe titrate a fost o realizare spectaculoasa.

OK. Am stabilit ca strategia este buna, si ea consta in pescuitul alternativ la scurt (4-5m), platica, caras, scardola si crap, iar la 13m platica, caras, scardola si chefal.

Dumineca a venit dezastrul. Din motive pentru care nici eu si nici colegul meu de stand Luigi Sorti, nici colegii mei de echipa, nu putem sa le explicam, strategia de simbtata nu a functionat deloc. Problema a fost ca tot pestele in afara de chefal parca disparuse de pe pista, se mai prindea ici colo cite un caras sau platica, dar majoritatea celor de pe locurile fruntase prindeau chefal. Mult, foarte mult. L-am intrebat pe Sorti dupa mansa ce parere are de ungurul de linga el care a cistigat sectorul cu 28 de chefali, iar el a avut 2 si au 4, si raspunsul a fost pe un ton foarte nervos ca daca stia prindea si el. Din pacate si noi, si englezii, si francezii si altii nu au luat in seama chefalul, deoarece pe perioada zilelor de antrenament se prindea foarte rar si haotic. Daca aveam macar ceva informatii despre cum se prinde acest peste, pe care le-am obtinut dupa concurs de la unii membri ai echipei maghiare, puteam sa fim pregatiti pentru aceasta schimbare.

Una peste alta, pentru noi rezultatul este ok, ne pare rau ca nu am facut mai bine in mansa 2, dare va rog sa ne credeti ca ne-am straduit maxim sa compensam chefalul dar din pacate nu aveam cu ce, deoarece credem ca din cauza agresivitatii lui, toti ceilalti pesti cred ca s-au refugiat.

Eugen va va face o prezntare succinta, eu v-am spus doar pe scurt problema din mansa 2.

Vom reveni cu filmari si poze.

Ma duc sa ma culc, noapte buna.

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 01:22 
Neconectat

Felicitari baieti !!!
Cert este ca un singur lucru este de observat in ultimii ani: europa de est domina din ce in ce mai tare pescuitul.
Urmam si noi !

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 05:51 
Neconectat

Intradevar pescuitul in regim de concurs al chefalului este deosebit de dificil,si din pacate inca neanteles ptr. multi dintre noi.
Imi amintesc ca asa am patit si noi (echipa Sitaru Buc) cand am participat la CM. pe cluburi disputat la Sevila Spania 97.
Si atunci in ziua a 2 a sa castigat cu chefal,pe care doar unii stiau cum sal prinda.
Vestea buna insa este ca doar cine participa poate iesi in castig !
Asa ca felicitari baieti,trageti concluziile,si megeti mai departe.

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 18:40 
Neconectat

Capul sus baieti. Mergem inainte. Locul 18 din 29 este onorabil. Felicitari si la mai mare.

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 20:47 
Neconectat

Multumim Aline pentru informare!
Sigur asta s-a intamplat in ziua a doua. Au invadat chefalii vadul cu nada vie si au alungat pestii de talie mai mica. Ma gandesc ca poate era indicata folosirea ramelor in carlig, pentru pescuitul chefalului. In apa dulce nu am pescuit chefal, dar la mare la noi, am prins chefal nu odata, dar la rama de mare. Asteptam cu nerabdare ce zice si Eugen!

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 20:49 
Neconectat
Moderator global

nicolae adrian scrie:
Capul sus baieti. Mergem inainte. Locul 18 din 29 este onorabil. Felicitari si la mai mare.

Gresit ! o mentalitate de invingator nu-ti da voie sa consideri locul 18 unul onorabil , asa nu vei castiga niciodata , nu m-am prezentat niciodata si nici nu ma voi prezenta in viitor la nici un concurs cu scopul de a iesii in primii 10, intotdeana obiectivul va fii sa castig . Asta nu este o critica la adresa baietilor si ei stiu asta , este o realitate care trebuie depasita si indreptata pana ajungi in varf ......la locurile onorabile , altfel vei fii un mediocru perpetu

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 11 Iun 2013, 21:08 
Neconectat

Trebuie sa ii dau dreptate lui adi. Imnul se cinta doar pentru echipa cistigatoare, si noi am plecat cu gindul sa facem totul sa iesim campioni mondiali, dar pina acolo e un drum lung si anevois, dar daca acest drum te sperie nu are rost sa mergi la o competitie. Imi pare nespus de rau pentru ziua de dumineca dar din pacate asta este cind pleci 6 si concurezi 5.
Daca vom mai avea ocazia sa participam la un campionat mondial, sa fiti siguri ca nu vom mai pleca fara un lot de minim 9 pescari, chiar daca va trebui sa facem eforturi uriase.
O seara faina.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2013, 05:13 
Neconectat

Vă salut şi vă mulţumesc la rândul meu pentru susţinere :) . Aproape tot ceea ce trebuia punctat s-a postat mai devreme. Sunt unele aspecte care au contribuit la "dezastrul" din a doua zi iar aşa cum a spus şi Alin, lipsa suportului din spate şi a informaţiilor care contau la momentul oportun a fost hotărâtoare. Cu o oră înainte de final, intrând în vorbă cu o româncă, am aflat de la soţul ei cum se comportă chefalul pe Brian. Era târziu :cry: ... Două zile mi-am rupt picioarele alergând pe pistă şi priveam cum lângă fiecare concurent se afla o altă persoană care-i comunica ceea ce discuta prin staţie cu alţi oameni din spate şi mi-am dat seama că nu-i suficient să fi un bun pescar. Nu-i suficient să ai o industrie de pescuit în spatele tău, nu-i suficient să fi de-al casei, să fi campion sau fost campion ca să fi pe primul loc la un asemenea nivel. Pentru un rezultat bun e nevoie de mult mai multe decât îşi poate da seama cineva care nu a fost acolo. Norocul cred că la acest nivel e printre ultimele locuri. Am văzut o mulţime de lucruri cât am fost alături de băieţi şi ne-am dat seama că am trecut pe lângă un moment mare pentru noi. Sad, but true. Le mulţumesc din suflet colegilor pentru câteva zile extraordinare, din toate punctele de vedere.

Iar acum, alte poze de pe Brian, făcute de mine de această dată. Filmarea vine ceva mai târziu.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: 12 Iun 2013, 06:32 
Neconectat

De vis!! Felicitari inca o data si pentru poze!! :D :mrgreen:

Sus

MesajScris: 12 Iun 2013, 07:29 
Neconectat

Multumim frumos pentru tot ; frumoase poze ;) .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]