Giluk1 scrie:
felicitarii campionului si felicitarii celor ce se afla pe podiumm !!!
vreau sa mai spun doar ca imi pare foarte rauu pentru ceea ce vad si pentru ceea ce se intampla,credeam ca va fi o finala frumoasa la care sa fie anuntata toata lumea respectiv ,toti de anul trecut + restul ,pentru a fii cat mai multii,pentru a creste distractia si spiritul de competitie, dar se pare ca nu a fost asa, se pare ca a fost o finala foarte discreta cu limita de participanti pentru anumite scopuri (cred) ... imi pare foarte rau , asta este ... azi dimineata cand am vazut pozele am ramas masca ... nu imi venea sa cred ,Campionul (Paul) imi lasa mesaj : nici nu ma gandeam sa nu participi la tine acasa , spunandu-i ca defapt nu am fost nici macar anuntat ,nici de cum sa nu particip , macar un telefon sau ceva era de ajuns ,acum in ziua de azi minutele stau pe garduriii ,nelimitate, sau macar un beep - optinea cu beepurii nelimitate si mama o are ... !
in fine ...,( nu am avut timp sa racolesc forumul , unde se pare k a fost singurul loc in care sa anuntat data finalei) * nu mai conteaza !... felicitarii inca odata tuturor , chiar si organizatorilor !!
ps: sper ca anul viitor sa nu se intample la fel ,sper, .. sau poate cine stie va fi o finala privata!
fire intinse !
Acum am ajuns sa-ti citesc creatia si m-am enervat.
1. Cine puii mea te crezi de astepti sa fi anuntat , vre-un Scothorn? Toti au stiut , sedinta in februarie , anunt in revista AGVPS , forumul asta , revino-ti , vedeta neinteleasa.Iarta-ma ca nu ti-am tiparit o invitatie. Stai la 700-800 m de sediul AJVPS , chiar ti-a fost greu ? N-am anuntat pe nimeni personal , cei care au fost interesati s-au interesat singuri.
2. Mai piula , cand te-am intrebat eu ultima oare , adevarat ca demult , ai spus ca anul asta nu participi , ca ai BAC-ul , etc . Fi cinstit. Adevarat? Ca si Cordea , tot BAC-ul , nu vine...
3. Locuri pe balta au fost destule , ducea pana la 14 concurenti , iar daca SE ANUNTAU mai multi , schimbam locatia. Nu se pune problema ca nu era loc.
4. Sa fim seriosi , cine dreaq sa se mai sperie de pescarul din tine ???
Poate doar ca le mancai portia...
SA NU UIT , INCEPE CUPA APULUM , poti veni? Sambata dimineata la 6,30 pe balta la Captalan. Trimit o limuzina dupa tine , imparate?