Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:25

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala U 23 baieti, 23-25.08.2013
MesajScris: 28 Aug 2013, 11:24 
Neconectat

Giluk, nimeni nu e obligat sa te naunte cand e finala. Cand doresti sa participi mergi la asociatia ta, iei programul de competitii, iti anunti participarea si eventual participi. Este ilogic sa ai pretentia sa fii sunat si invitat sa concurezi.

Sus

MesajScris: 28 Aug 2013, 23:28 
Neconectat

Ba da ale dracu sunteti voi. Ati scapat ca prin urechiile acului... feliciteri tuturor concurentiilor dar vreau sa imi cet scuze in fata lui alex gavan ca nu am fost de fata sa dam noroc si prin urmare a pierdut titlul.. la anu dau cu doru...sa
nu se supere. Ii tura lui:))

Sus

MesajScris: 29 Aug 2013, 07:58 
Neconectat

DA mah! stiam eu ca lipseste ceva, da acuma mi-ai luminat gandurile... daca erai acolo sa dai mana cu mine sigur se intampla alfel :oops: :oops: da cei drept a fost de-ajuns un an

Sus

MesajScris: 29 Aug 2013, 16:06 
Neconectat
Moderator global

Giluk1 scrie:
felicitarii campionului si felicitarii celor ce se afla pe podiumm !!!

vreau sa mai spun doar ca imi pare foarte rauu pentru ceea ce vad si pentru ceea ce se intampla,credeam ca va fi o finala frumoasa la care sa fie anuntata toata lumea respectiv ,toti de anul trecut + restul ,pentru a fii cat mai multii,pentru a creste distractia si spiritul de competitie, dar se pare ca nu a fost asa, se pare ca a fost o finala foarte discreta cu limita de participanti pentru anumite scopuri (cred) ... imi pare foarte rau , asta este ... azi dimineata cand am vazut pozele am ramas masca ... nu imi venea sa cred ,Campionul (Paul) imi lasa mesaj : nici nu ma gandeam sa nu participi la tine acasa , spunandu-i ca defapt nu am fost nici macar anuntat ,nici de cum sa nu particip , macar un telefon sau ceva era de ajuns ,acum in ziua de azi minutele stau pe garduriii ,nelimitate, sau macar un beep - optinea cu beepurii nelimitate si mama o are ... ! :( in fine ...,( nu am avut timp sa racolesc forumul , unde se pare k a fost singurul loc in care sa anuntat data finalei) * nu mai conteaza !... felicitarii inca odata tuturor , chiar si organizatorilor !!
ps: sper ca anul viitor sa nu se intample la fel ,sper, .. sau poate cine stie va fi o finala privata!
fire intinse ! :cry:

Acum am ajuns sa-ti citesc creatia si m-am enervat.
1. Cine puii mea te crezi de astepti sa fi anuntat , vre-un Scothorn? Toti au stiut , sedinta in februarie , anunt in revista AGVPS , forumul asta , revino-ti , vedeta neinteleasa.Iarta-ma ca nu ti-am tiparit o invitatie. Stai la 700-800 m de sediul AJVPS , chiar ti-a fost greu ? N-am anuntat pe nimeni personal , cei care au fost interesati s-au interesat singuri.
2. Mai piula , cand te-am intrebat eu ultima oare , adevarat ca demult , ai spus ca anul asta nu participi , ca ai BAC-ul , etc . Fi cinstit. Adevarat? Ca si Cordea , tot BAC-ul , nu vine...
3. Locuri pe balta au fost destule , ducea pana la 14 concurenti , iar daca SE ANUNTAU mai multi , schimbam locatia. Nu se pune problema ca nu era loc.
4. Sa fim seriosi , cine dreaq sa se mai sperie de pescarul din tine ??? :mrgreen: Poate doar ca le mancai portia... :twisted: :twisted:

SA NU UIT , INCEPE CUPA APULUM , poti veni? Sambata dimineata la 6,30 pe balta la Captalan. Trimit o limuzina dupa tine , imparate? :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Aug 2013, 06:41 
Neconectat

M-a scuzati ca intervin putin si eu,dar as vrea sa-i reamintesc domnului GILUK ,ca intii de toate ca sa fii un concurent trebuie sa fii si un bun sportiv iar un bun sportiv stie ca trebuie sa fie si serios ceea ce tie iti lipseste.Prin intermediul asta iti reamintesc ca trebuie sa inapoiezi CUPA TRNSMISIBILA,baietilor de la HUNEDOARA,ASTA DACA IN CAZUL IN CARE NU AI VINDUT-O,iar eu daca eram in locul domnului TUDOSE nu m-ai participai la nici un concurs organizat vreodata de ASOCIATIA ALBA. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Noi Hunedorenii asteptam un raspuns din partea ta ,pentru ca la ultimul concurs ai dormit toata mansa in masina, si la final ai fugit fara s-a ne dai vreo explicatie pentru care nu te-ai prezentat cu CUPA la concurs,si ai pus toata echipa Alba intr-o postura PENIBILA,iar baietii astea chiar nu merita,sa-ti fie RUSINEEEEEEEEEE.Iar acum mai ai si tupeul jegos sa critici . :o

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC [ DST ]