Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2014
MesajScris: 08 Feb 2014, 11:34 
[quote="alintudose"]Voi n-o puneti de-o lista , sa-mi vad viitoarele victime ???[/quo

Pai ,nu am vrut sa agit prea tare apele ca sa aveti concurenti destui sa fie lumea multumita de premii ... :lol:
Daca afisez acum premiile ,lista ,regulamentul si altele o sa va iau toti concurenti !!

Sus

MesajScris: 08 Feb 2014, 13:44 
Neconectat
Moderator global

GIGI scrie:
Pai ,nu am vrut sa agit prea tare apele ca sa aveti concurenti destui sa fie lumea multumita de premii ... :lol:
Daca afisez acum premiile ,lista ,regulamentul si altele o sa va iau toti concurenti !!

Pai daca tot vrei sa ne impresionezi si sa ne iei concurentii , pune si tu premiile in bani , astfel incat , cu banii castigati , concurentul sa-si poata cumpara de la tine rubeziana care vrei sa o dai ca si premiu ;) ;) ;) ;) ;)

De exemplu , daca rubeziana de la locul 1 , costa la tine 1.800 euro , da la premiul I , 1.800 euro si daca omul are nevoie sa-si cumpere rubeziana cu banii castigati i-o vinzi pe loc , daca nu are nevoie ramane cu banii :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: La fel si cu celelalte premii ;) ;) ;)
Hai , impresioneaza-ne :o :o :o :o :o :o

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 09 Feb 2014, 12:23 
Nu vreau sa impresionez pe nimeni ,iar scopul acestor ,,intalniri pescaresti'' au cu totul alta
semnificatie si scop .Sunt sigur ca in proportie de 80 % participanti nu se gandesc la castig
si vin pentru atmosfera ,locatie si nu in ultimul rand pt capturarea unor exemplare frumoase
cu o tehnica de finete ,cei care vehiculeaza intr-una castigurile se indeparteaza de esenta
si le recomand cum dealtfel am mai facut-o sa joace la loto sau la cazino .Rubeziana care vreau sa o dau pt locul I este in Italia cu 2600 euro iar noi o avem la un pret special facut de Roberto
la 2225 euro ..dar nu asta este important !! Nu vreau sa intru intr-un sir fara sfarsit de intrebari si raspunsuri ...este ultimul raspuns la acest tip de intrebare !! Idea este ca la fel ca si la voi nu se urmareste vreun castig material iar produsele puse in joc au o valoare indiscutabila .
Cei care au deja rubeziene si alte bunuri pe care le oferim la acest concurs si nu le vor pe cele
care sa zicem ca le vor castiga poate sa le cedeze urmatoarilor clasati :lol:
Nu oblig pe nimeni sa participe ...vine numai cine are placere si este deacord cu regulamentul si
materialele promotionale oferite !

Sus

MesajScris: 09 Feb 2014, 16:58 
Neconectat
Moderator global

Pai daca nu intereseaza pe nimeni premiile cum spui aici :
GIGI scrie:
Nu vreau sa impresionez pe nimeni ,iar scopul acestor ,,intalniri pescaresti'' au cu totul alta
semnificatie si scop .Sunt sigur ca in proportie de 80 % participanti nu se gandesc la castig
si vin pentru atmosfera ,locatie si nu in ultimul rand pt capturarea unor exemplare frumoase
cu o tehnica de finete ,cei care vehiculeaza intr-una castigurile se indeparteaza de esenta
si le recomand cum dealtfel am mai facut-o sa joace la loto sau la cazino .

....atunci de ce mai spui asta :
GIGI scrie:

.......nu vezi ca te contrazici singur . Daca nu blufai cu chestia asta nu-ti spuneam nimic , dar cel mai mult ma enerveaza cand cineva ma ia de prost . Noi nu facem concurenta cu nimeni , nu vrem sa VINDEM concurentilor scule de pescuit pentru ca fiecare are tot ce-i trebuie , altfel nu s-ar prezenta la acest concurs , iar daca mai vrea sa-si cumpere ceva noi ii dam ...BANI ca sa-si aleaga el ce vrea sa-si cumpere , dam niste premii care noua ni se par rezonabile si de bun simt pentru taxa pe care o platesc , si asta in conditiile in care noi avem cea mai mare taxa de inchiriere a baltii dintre toate concursurile care se organizeaza pe Doripesco la stationar . ;) ;) ;) ;)
Nici nu o inceput inca Cuppa Apullum ca deja incepe sa produca lucruri bune ......va ridica si voua un pic stacheta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 18:26 
GIGI scrie:
alintudose scrie:
Voi n-o puneti de-o lista , sa-mi vad viitoarele victime ???[/quo

Daca erai atent observai ca s-a vrut a fi o gluma ...de aceea Alin nu a spus nimic ,dar tu te-ai
aruncat ca o fata mare, pe mine :!: daca ai fi peste cred ca ai rupe toate carligele ,ca esti de tale mare ,un soi de crap englezesc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2014, 20:35 
Neconectat
Moderator global

Tudose nu o spus nimic ca la ora asta cred ca schiaza undeva prin Austria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... da vine acasa :lol: :lol: :lol:
Exista doua tipuri de pescari : cei care gandesc .......si cei care si vorbesc / scriu ceea ce gandesc , sau gandesc cu voce tare :lol: :lol: :lol: . Un lucru este cert : toti gandesc la fel ;) ;) ;) ;) ;) ;) ....sa fii convins de treaba asta ;) ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 13 Feb 2014, 09:11 
Neconectat

Trece-ma pe lista Gigi,am de frecat o lampa! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2014, 08:41 
zsolt scrie:
Trece-ma pe lista Gigi,am de frecat o lampa! :lol: :lol:

IGHEN !! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 14 Feb 2014, 08:49 
M-am gandit foarte mult si m-am sfatuit si cu ,cativa membri ai echipei ,inclusiv alti paticipanti ai CUPEI TRABUCCO....
si am hotarat ca in acest an sa schimbam putin formatul de pana acum si sa lasam la liber cantitatea de nada si sa pescuiasca fiecare cum vrea :cu pasta,cu viermi,cu porumb,rame etc mai putin cu fir de par ...O sa afisez regulamentul si materialele promo cat de curand !!Am hotarat aceasta schimbare ca sa fie putin spectacol chiar daca v-a trebui sa cantarim mai mult ,
astfel incat toata lumea sa se simta bine iar cei care vor fi mai inspirati sa castige .Stiu ca vor exista comentarii, dar sa fim sinceri ,cati participa la campionate mondiale din cei care vin la CUPA TRABUCCO ???!! Iar cei care vin merita intradevar sa se distreze !! :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 14 Feb 2014, 08:54 
Neconectat
Moderator global

De acord. :D
Nici englezii nu au concursuri cu regulament fips-cips si au ceva rezultate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 405 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]