Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial Pe Cluburi Radece Slovenia
MesajScris: 12 Iun 2014, 12:06 
Neconectat

Nu am timp momentan sa scriu despre tactica si tehnici. (am ramas in urma la birou)
Pe weekend promit ca o sa scriu ceva mai amplu.
Una peste alta ii felicit pe baieti pentru modul profesionist in care s.au pregatit si au abordat aceasta competitie.
a fost o experienta unica sa il avem pe erdei attila alaturi de noi toata saptamana, iar pe walter de joi.
Va veni si ziua in care vom fi acolo sus. Mersi Tica! Mersi tuturor!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 13:55 
Neconectat

salut, imi cer scuze ca intervin asa de trarziu.
in primul rand doresc sa va multumesc mult pentru incurajari, felicitari si pentru faptul ca v-ati gndit la noi!! conteaza mult sa ai suportul celor de acasa!!

doresc sa imi felicit echipa pentru munca depusa pe parcursul sederii in Slovenia, cu totii am crezut ca putem realiza ceva exceptional!!

Andrei a descris foarte bine programul nostru de acolo... poate ne-am consumat putin prea multa energie in antrenament si am intrat obositi in concurs, poate oboseala s-a datorat si faptului ca trebuia sa pescuim in apa de 8-9m adancime cu kit de 7 trosoane... cert este ca data viitoare vom sti mai bine.

In ceea ce ma priveste, sambata, prima zi de concursu, a fost un deja vu! inca de dupa antrenamentul de vineri mi-am regralt picioarele de la scaun astfel incat sa il asej pe pontoanele de beton din mult ravnitul sector A si mi-am pregatit 2 kituri cu gume mai groase pentru carasii pe care aveam sa ii prind. Asa ca, vineri seara, nu mica mi-a foat mirarea cand am aflat ca Luci Petruta a tras pentru mine sectorul A, iar sambata dimineata, aflarea faptului ca voi pescui pe A3 nu a fost ceva surprinzator. Era unul dintre cele mai bune standuri din sector, si culmea, exact standul pe care ma antrenasem luni!! care e probabilitatea? ceva gen 6 din 49!
Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc lui Luci pentru tragerea la sorti de sambata, mi-a oferit ocazia de a avea cea mai frumoasa zi de pescuit din viata mea! Ocazie de care am reusit sa profit din plin si sa reusesc ceva ce nu cred ca a mai reusit vre-un roman in ultimii 20 de ani, locul 1 la general dupa prima zi a unui campionat mondial (fie el si pe cluburi).

Balanta norocului s-a echilibrat in a doua zi, cand inca de dimineata m-am simtit foarte obosit si nu am fost in stare sa fac un rezultat decent nici macar cu ajutorul lui Tamas Walter care a stat in spatele meu mai bine de jumatate din mansa si mi-a dat sfaturi!

In final doresc sa le multumesc si sa imi felicit inca o data coechipierii, ordinea este pur aleatorie:

Felicitari Andrei pentru efortul enorm depus in ambele zile de pescuit in groapa marianelor!!
Felicitari Doru, te-ai maturizat foarte mult in ultimul timp!!
Felicitari Boti pentru un rezultat exceptional si o perseveranta de invidiat!!
Felicitari Adi pentru constanta pe care o ai in pescuit!! mare pacat ca nu ai reusit sa mai scoti macar inca o platica in mansa a doua, de acum inainte sunt convins ca vei avea tot timpul la tine carlige tip CUI!!

Multumesc mult celor care cel mai probabil au trait din spate emotii mai mari decat noi! Fara ajutorul lor nu am fi putut realiza nimic:
el capitan - Petruta Lucian
seful - Poiana Ion
Pop Paul (mersi de compania de pe drum si toate glumitele care ne aduceau zambetul pe buze chiar si dupa toata oboseala acumulata)
Bucur Vlad
Attila Erdei
Tamas Walter
Barna Szilard

Meritam un rezultat mai bun!! Dar ne vom da toata silinta in septembrie pentru a ne castiga din nou sansa de a merge la mondiale si de a demonstra ca nu asta este valoarea noastra!! Dorim mai mult decat doar sa participam!!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 19:05 
Neconectat

Alex, excelent comentariu.

Andrei, textul tau arata metehnele celor mai "mari", standul, nedreptate, prostie a organizatorilor, ghinion etc. si cred ca e rezultatul unei analize facute in pripa. De fapt, sunt convins ca azi nu ai mai scrie textul ala.

Ca sa iti dau contraexemple, ma uit la rezultatele echipelor care au stiut sa pescuiasca acolo. Nu vad noroc la slovaci, de ex.:

2 3 4 5 5½
1 2 4 5 6

Nici la unguri, care a doua mansa au intrat "in pescuit", cum ar spune Tino:

1 3 6 7 11
1 1 1 3 5

La rusi, a fost cate o castana pe mansa, insa 4 din 5 rezultate le fac cinste:

1 1 2 5 11
2 2 2 2 13

Englezi:
1 3 4 7 8
1 2 5 5 8

Sarbi:
1 1 4 5 10
2 3 3 4 14

Mai bine luati exemplu de la Boti. Am pescuit langa el, am avut ocazia sa il vad evoluand, si imi place ca are variante de rezerva si nu ramane "intepenit" pe un vad contraproductiv. Poate cea mai mare problema a celor mai vechi din Romania este lipsa de variante de rezerva, lipsa de concursuri pe piste cu varietate de pesti si vaduri. Tino mi-a spus ca in special in a doua mansa la Doripesco s-a "scos" cu multe platici... La fel si Boti, l-am vazut la Szeged cum nu a avut nici o ezitare sa treaca pe obleti si platicute cand vadul de rubi nu furniza nimic, si sa revina apoi la rubi. Altii sunt in stare sa stea toata mansa pe un vad contraproductiv (ca e de obleti ca e de rubi sau match), au fost cazuri si la mondiale cu pescari cu mare experienta competitionala. Nu ii atac, ideea este ca se poate mai bine, si Boti ne arata asta.

Eu am incredere deplina in Boti, sunt convins ca va depasi in cariera tot ceea a reprezentat Romania pana acum, si in timp va deveni si un adevarat lider si capitan de echipa. Alaturi de el, cred in toata echipa asta de tineret care s-a deplasat la mondiale, si cu munca, studiu, inteligenta si noroc vor putea aduce in viitorul apropiat si rezultate de exceptie pentru Romania. Ideea este sa inceapa sa aiba voce si sa fie ascultati si aici. Ca sunt tineri, sunt sinceri si curati, au initiativa si ambitie, si au si minte.

Fir Intins si fie sa castigati si anul anul acesta Campionatul National si sa va vad si la anul la Mondiale!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 19:34 
Neconectat

Mulțumit tuturor celor de acasă pentru incurajari! Vreau sa îmi felicit toți colegii si tot staful pt munca depusă ! Am sa fac o descriere a pistei pt a ilustrat mai bine starea de fapt sectorul a : primul subsector a1,a2,a3, Carasi peste 10 kg restul pana la standul 15 3-4 kg nicio șansa sa bati primele 3 ! Subsectorul 2 unul sau doi pesti la început daca ii ratai era gata! Sectorul b ambele subsectoare in mal lângă juvelnic tone de platici între 2 si 5 kg toată lumea la harponat! Sectorul c apa de 9 metri unele standuri aveau peste unele nu ! sectorul d a fost descris de Andrei in amănunt ! Sectorul e , primul subsector cat de cat echilibrat subsectorul 2 aproape aceias problema ca la a1 nu puteai bate capetele!

Ps: George am avut 4 vaduri la bolo la oblete la 13 la 7-9m ! Crezi ca ne este rusine sa schimbam ? Sa dam la oblete! ? Eu am pescuit lângă lee kery ( sper ca am scris bine) de la englezi si am avut 0 pesti amândoi in ultima ora si amândoi am dat si la oblete ! Pescuitul la acel nivel e umpik mai dificil decât ai putea tu percepe!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 19:43 
Neconectat

Am uitat, te rog nu ne mai compara cu cei ,,mari'' ii cunosc , ii respect , si am o relație foarte buna cu toți ! NOI SUNTEM O ECHIPA!!!! Si mai avem ENORM de învățat !! Insa din tara nu prea mai avem ce invata....nivelul este JALNIC

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 19:49 
Neconectat

Doru, esti un pescar care a promovat foarte mult in ultimii ani. Imi pare rau ca ai luat ce am scris eu ca pe un afront si ai sarit la atac. Este si norocul parte din competitie. Insa cum succesul este rezultatul unui cumul de factori la fel si insuccesul.
Eu am scris putine in ultimele luni si voi scrie si mai putine. Cum voi merge si la mai putine concursuri interne, poate deloc. Sa ai o seara placuta si scuze de deranj.

PS: Cand sustii ca ai avut ghinion si de aceea nu ai avut rezultat, e ca si cum afirmi ca cei pe podium au avut noroc, nu ca au stiut sa pescuiasca.

Am fost si sunt fanul vostru. Mi-am permis sa fiu si critic. Nu o sa se mai intample.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 20:57 
Neconectat
Moderator global

Geprge , daca esti asa critic , de ce nu faci tu o analiza statistica privind ultimii 2-3 ani , referitoare la concursurile la care te-ai inscris versus concursurile la care te-ai prezentat ? Asta daca tot spui tu ca nu sti la cateconcursuri vei mai participa... oricum , la Cupele Apulum care vor veni ,no offence , nu vei mai participa sigur. Lasa criticile , nu cred ca esti cel mai in masura pentru asta. Lasa si sfaturile , incearca totusi la federatie , poate acolo te mai asculta cineva. Nu te baga intre ei , sunt tineri , stiu ce au gresit , stiu ce au de facut in viitor. Mai bine fa o analiza cu ce te-am rugat. Ajunge la un raport 4-1 ?
Haidi pa , bafta-n sesiune.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 21:02 
Neconectat

glukas scrie:
Doru, esti un pescar care a promovat foarte mult in ultimii ani. Imi pare rau ca ai luat ce am scris eu ca pe un afront si ai sarit la atac. Este si norocul parte din competitie. Insa cum succesul este rezultatul unui cumul de factori la fel si insuccesul.
Eu am scris putine in ultimele luni si voi scrie si mai putine. Cum voi merge si la mai putine concursuri interne, poate deloc. Sa ai o seara placuta si scuze de deranj.

PS: Cand sustii ca ai avut ghinion si de aceea nu ai avut rezultat, e ca si cum afirmi ca cei pe podium au avut noroc, nu ca au stiut sa pescuiasca.

Am fost si sunt fanul vostru. Mi-am permis sa fiu si critic. Nu o sa se mai intample.

George iti multumesc pentru critici!!
Esti un mare teoretician in pescuit si imi place ca scri si foarte frumos...
Eu am facut o analiza lucida a ceea ce am simtit si am exprimat-o cu sinceritate...
Poate data viitoare cand mergem la Mondiale faci un efort si vi sa ne si ajuti cu ceva ... Cu ce poti tu... Cu orice! ;) ( acceptam si de la cei pe care ii reprezentai pana nu demult)

Sincer nu aveam nevoie de criticile tale si nici Boti nu cred de laude....

Vezi tu George pe noi ne stie lumea de pe malul apei , din competitii care uneori sunt mari iar alteori mici.... Noi nu vrem sa fim asa de populari pe forum ca si tine...

Iti doresc sa ai parte de cat mai multe zile de pescuit!!! Fir intins!!!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 22:08 
Neconectat

Sa știi Doru ca si noi suntem o echipa, iar locul 16 nu îți da nici un drept sa faci ultima afirmatie pe care ai fact-o despre pescuitul din România. Vreau doar sa îți amintesc ca anul trecut am fost in Italia doar 5 oameni, fără Walter, Erdei sau alții si am făcut 18 la prima participare la un CM.
Nu știu pe alții, dar pe mine m-a deranjat afirmatia ta de superioritate si de aceea am considerat necesar sa îți atrag atenția!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2014, 22:27 
Neconectat

alinb scrie:
Sa știi Doru ca si noi suntem o echipa, iar locul 16 nu îți da nici un drept sa faci ultima afirmatie pe care ai fact-o despre pescuitul din România. Vreau doar sa îți amintesc ca anul trecut am fost in Italia doar 5 oameni, fără Walter, Erdei sau alții si am făcut 18 la prima participare la un CM.
Nu știu pe alții, dar pe mine m-a deranjat afirmatia ta de superioritate si de aceea am considerat necesar sa îți atrag atenția!

In ultima afirmatie am făcut referire la toți inclusiv si la noi inclusiv si la mine! Pescari de nivelul nostru in tari ca Ungaria Franța Anglia Italia nu trec de faza pe sate!!! E trist!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]