glukas scrie:
Doru, esti un pescar care a promovat foarte mult in ultimii ani. Imi pare rau ca ai luat ce am scris eu ca pe un afront si ai sarit la atac. Este si norocul parte din competitie. Insa cum succesul este rezultatul unui cumul de factori la fel si insuccesul.
Eu am scris putine in ultimele luni si voi scrie si mai putine. Cum voi merge si la mai putine concursuri interne, poate deloc. Sa ai o seara placuta si scuze de deranj.
PS: Cand sustii ca ai avut ghinion si de aceea nu ai avut rezultat, e ca si cum afirmi ca cei pe podium au avut noroc, nu ca au stiut sa pescuiasca.
Am fost si sunt fanul vostru. Mi-am permis sa fiu si critic. Nu o sa se mai intample.
George iti multumesc pentru critici!!
Esti un mare teoretician in pescuit si imi place ca scri si foarte frumos...
Eu am facut o analiza lucida a ceea ce am simtit si am exprimat-o cu sinceritate...
Poate data viitoare cand mergem la Mondiale faci un efort si vi sa ne si ajuti cu ceva ... Cu ce poti tu... Cu orice!
( acceptam si de la cei pe care ii reprezentai pana nu demult)
Sincer nu aveam nevoie de criticile tale si nici Boti nu cred de laude....
Vezi tu George pe noi ne stie lumea de pe malul apei , din competitii care uneori sunt mari iar alteori mici.... Noi nu vrem sa fim asa de populari pe forum ca si tine...
Iti doresc sa ai parte de cat mai multe zile de pescuit!!! Fir intins!!!