Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 09:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Propuneri Finale 2015
MesajScris: 10 Feb 2015, 12:58 
Neconectat

stanciutoni scrie:
Multumesc ptr lista,nu mai e nevoie am aflat modul de votare.

Sa'nteleg ca nu te-au sunat si pe tine sa votezi :shock: :shock: :o ....mai ce oameni!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. pe mine m-au sunat ;) :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 10 Feb 2015, 13:57 
Neconectat

stanciutoni scrie:
Multumesc ptr lista,nu mai e nevoie am aflat modul de votare.

Toni nu facem sedinte pe net!Daca ai fi vrut sa vii , erai acolo cu noi. Cu cat ai cheltuit pe telefoane dupa intalnirea de la Sibiu..iti ajungeau bani sa alimentezi pt un drum la Sibiu. Si noi am mers cu o masina si am impartit cheltuielile.
Ar fi cazul sa recunosti ca este prima data cand pescarii de competitie de stationar si feeder hotarasc pentru ei. A fost o intalnire a SUBCOMISIEI de stationr si feeder. Vom prezenta programul competitional la Buc asa cum face si crapul, spiningul si musca. Nimeni nu face nimic pe ascuns sau impotriva cuiva. A fost tot facut la vedere si anuntat din timp! Daca voi nu aveti bani de deplasre ..!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2015, 14:27 
Neconectat

Am toata increderea ca aceasta sedinta a fost una foarte serioasa ,in care s-au votat finalele transparent dupa voia pescarilor de competitie.Sa ramana totul cum s-a stabilit, iar cand toate finalele vor fi gata atunci sa tragem concluzii daca a fost bine sau nu si atunci vom sti la anul ce masuri de imbunatatire sa luam , pana atunci nu prea mai avem ce povesti.Normal ca sunt pescari carora le va convine o anumita pista si altora nu, dar asta va fi in fiecare an , niciodata nu vom fi toti 100% multumiti .

Multumim Dl Poiana si Dnei Vera pentru amabilitatea de a organiza prima sedinta de oraganizare a finalelor .

Sus

MesajScris: 10 Feb 2015, 14:51 
Neconectat

Nu va faceți griji, am abonament nelimitat .
cât despre voturi la pachet ca e promoție ....
mulți divizionari A nu au votat în locul lor au fost sunați cei de la municipiu

Sus

MesajScris: 10 Feb 2015, 15:32 
Neconectat

Si s-ar fi votat ce? ca doar Bezidul si Varsoltul au fost propunerile... Oricum, anul trecut finala B trebuia sa se tina la Ciuslea dar nu s-a mai tinut din cauza ca nu au fost concurenti... in timp ce cu un an inainte, pe Varsolt, la aceeasi finala B au fost 72 de concurenti... Iar finala A s-a tinut la Calarasi - probabil acesta este motivul pentru care nu s-a mai tinut finala B de anul trecut la Ciuslea. Daca majoritatea vor sa mearga la Varsolt, de ce sa nu se ofere pescarilor de competitie ce vrea majoritatea? Nu suntem si asa din ce in ce mai putini pescari de competitie?

+ ca si finala senioarelor anul trecut s-a desfasurat la Corbu, deci nici aia in Ardeal... Nu asa e corect? un an intr-o parte, in alt an in alta parte?

Pentru echipe propunerile au fost anul asta Bezid (daca sunt maxim 7 echipe), rezerva Varsolt si s-a discutat Doripesco, dar nu s-a aratat nimeni dornic sa organizeze...

... si vorba lui Pami: daca o sa vedem ca anul asta nu o sa fie bine, la anul lasam pe altii sa ne aleaga pistele...

Sus

MesajScris: 10 Feb 2015, 20:04 
Neconectat

2014 replica din 2010, din 2015 se intra in normal adica una la voi una la noi ...clar
iar ptr piste trebuiau anuntate asociatiile sa vina cu oferte

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 07:18 
Neconectat

In afara de tine...Toni, nu am vazut sau auzit nici o nemultumire fata de programul competitional 2015! Normal ar fi ca minoritarul sa se supuna majoritatii,....sau nu?

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 08:13 
Neconectat

Imi cer scuze ca nu am peste 50 de postari pe acest forum dar va recomand tuturor celor care pe cheltuiala dumneavoastra ati fost prezenti la Sibiu sa tratati cu indiferenta maxima pe toti cei ce au stat acasa la caldura(minoritatea) si au tastat tot felul de intrigi pe acest subiect.
Cred ca nu va fi greu avand in vedere ca doar unul singur e nemultumit.
;) :)

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 08:20 
Neconectat

Eu macar l-am avut pe "idolul meu la stationar" d-ul ADRIAN MIHUT.
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 11 Feb 2015, 08:36 
Neconectat

Cred ca iarasi ai dormit pe pres ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]