Salut organizatorii care dupa parerea mea a fost o buna organizare asa ca nu am ce reprosa.
Multumesc echipei Matchfishing ca si-a dat toata silinta de a face bine atat cat ne permite experienta.
Multumesc lui George Rujan (Glukas) pentru implicarea lui ca manager de echipa atat ca financiar si organizatoric,va spun drept nu ne a lipsit nimic si pentru aceasta le multumesc sponsorilor ca au avut incredere in noi.
Multumesc Tino Rossi ca a putut fi alaturi de noi la acesta finala fara de care nu am fi facut rezultatul care pentru noi este ok,credeti-ma ca am avut ce invata de la italian.
.Dupa ce am vazut componenta echipelor am zis ca daca terminam pe locul 5 sa fim multumiti,am terminat pe 6 e bine si asa dar se putea mult mai bine.
Ca si nada am folosit mix carpa in combinatie cu o nada fishmeal,porumb,grau si vierme colat,fara nici un fel de aditiv lichid sau praf (poate am gresit poate nu )Dupa nadirea grea cu mix carpa se facea doar intretinere cu fishmeal,boabe si vierme colat in cantitati modeste in fct de cat peste venea pe vad.Eu nu prea am aratat ceva in acesta finala pentru ca nu mi-au permis standurile : mansa 1 - stand 7 - loc 3;mansa 2 - stand 10 - loc 6;mansa 3 - stand 9 - loc 10 langa Orosz care a facut un 11 dupa primele 2 zile cand a facut doi de 1 ,adica pe mijlocul sectorului toata finala iar daca cineva spune ca nu au contat standurile permiteti mi sa nu l cred.
In rest toate bune si sa ne vedem sanatosi la urmatoarele concursuri !!!!
Fir Intins !!