Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 10:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 05 Oct 2010, 10:54 
Neconectat

are dreptate Radu

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 11:28 
Neconectat

alintudose scrie:
adi petrisor scrie:
tudose zbori si inscriete la cupa lui lupu..hai mars....

Bine , bolovanule...
PS , nu se referea Petrisor la acel Tudose de la spinning , ci la mine.N-avem nici o legatura. Iar porcusorul are voie sa-mi spuna mars , ca-l stiu de pe vremea lui A.Iancu... ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
In rest , cum spuneam , stim cine este Fane.
SUBLINIEZ , nu dorim sa preluam disputele personale de pe alte forumuri , motiv pentru care ne permitem sa stergem acele postari.Dupa cum nu ne intereseaza nici daca esti clona , atata timp cat mentinem o directie cat de cat civilizata a discutiilor. Rog , deci , sa ramanem on topic si multumesc pentru intelegere.

oaaiii eu abia acum vad pana unde sa ajuns....da sa mor eu ce ma apara fratele meu AMZAPELEA :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 11:59 
Neconectat

radupris scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
Am sters mesajele offtopic.

Ar trebui sa-l stergi si pe Gerula care a aparut ca un virus pe aici.Vad ca nu se mai vorbeste decat de politica pescuitului!!!!Si chiar cu o inclinatie catre fnspsr.De tehnica nu am mai citit nimic de cand a aparut controversatul personaj,ce sa mai zic de mistourile zilnice gen Tudose-Porcusor-Petrisor.
O sa ramaneti cu Gerula si cu fnpsrsul,nu vedeti ca incet,incet pescari ca Benzar,Maty,pe care Gerula oricum nu-i cunoaste,apar tot mai rar?

eu am considerat ca o gluma facuta cu tudose si cu cei care-mi permit ,citita seara este binevenita,daca am deranjat eu de azi nu mai postez nimic,sa traiti bine voi cei destepti.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 12:39 
Neconectat

Oameni buni, haideti sa revenim la subiect si sa fim mai rezervati cu "intepaturile."
Sunt convins ca sunt multi pescari bine intentionati pe acest forum, si ar fi pacat sa se derapeze.
Gerula nu e simpatizant Popescu sau Federatie, asta o stiu mai demult...

De dimineata am vazut ca domnul Popescu era on-line, si probabil ca a citit ce s-a scris. Sugestia lui Gerula ca Popescu sa posteze un scan dupa contractul de sponsorizare, daca ar fi fost urmata, apele s-ar mai fi linistit Asta in cazul in care ar fi existat asa ceva. Pityu, ca vicepresedinte si om care a pus umarul la organizarea concursului, ar putea contacta contabilul si/sau secretarul federatiei pentru a vedea daca acest contract exista totusi, si sa-i ceara o copie. Ca o persoana care a organizat destule concursuri si a semnat contracte de sponsorizare, va pot spune ca acel contract (daca exista) nu sta la Popescu, ci se afla in contabilitate sau secretariat.
Federatia aceasta cred ca s-a facut doar din ambitia unei persoane care crede sau a crezut ca poate tine haturile pescuitului sportiv din Romania, si de a-l gestiona dupa bunul plac. Si a dat gres (din nou). Cumva va trebui sa dea socoteala.
Deocamdata, asa cum am mai afirmat si in urma cu cativa ani, nu exista o astfel de persoana, pentru ca desi sunt pescari valorosi, cu o atitudine ireprosabila, stimati de toata lumea, sau nu isi doresc asa ceva (si poate bine fac), sau nu sunt buni manageri iar ei stiu acest lucru.
Poate daca AGVPS-ul s-ar scinda, iar pescarii desprinsi de vanatori ar forma o uniune distincta, poate ca la noul organism format ar adera mai toate cluburile si asociatiile de profil, s-ar gasi si sponsori valorosi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cu o conducere noua, in care sa se regaseasca persoane de notorietate, agreate de majoritate, si cu imputernicire din partea Guvernului Romaniei (nu a ministerului sau ANS) va putea sa se obtina si reprezentarea Romaniei la FIPS/CIPS. Revolutia insa trebuie sa vina din interiorul AGVPS.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 12:54 
Neconectat

radupris scrie:
Ar trebui sa-l stergi si pe Gerula care a aparut ca un virus pe aici.Vad ca nu se mai vorbeste decat de politica pescuitului!!!!Si chiar cu o inclinatie catre fnspsr.De tehnica nu am mai citit nimic de cand a aparut controversatul personaj,ce sa mai zic de mistourile zilnice gen Tudose-Porcusor-Petrisor.
O sa ramaneti cu Gerula si cu fnpsrsul,nu vedeti ca incet,incet pescari ca Benzar,Maty,pe care Gerula oricum nu-i cunoaste,apar tot mai rar?

Fara nicuun fel de "misto" trebuie sa spun ca sunt de acord cu aceasta afirmatie...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 13:15 
Neconectat

Tudose,jur ca nu mai intru pe forum cat timp mai posteaza Gerula!

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 13:18 
Neconectat

Eu sincer nu inteleg ce treaba veti dumneavoastra pe aici in calitate de pescar de spinning. Inca incerc sa deslusesc misterul, dar cred ca nu voi continua prea mult in aceasta dezlegare deoarece nu-mi pasa cine sunteti sau ce polite aveti de platit cuiva. Aici este un forum de stationar, si personal nu ma intereseaza despre Stefan Dinu si LRS. Este un forum destinat exclusiv pescuitului stationar, de competitie sau nu. Tin sa va reamintesc faptul ca nu este nici tribunal acest forum sau acest totpic. Sincer nu dau doi bani pe motivele si interesele pe care le aveti dumneavoastra aici, ca tineti sau nu partea lui Stefan Popescu ma intereseaza cam cat ma intereseaza ca acum din castanul din fata blocului a mai cazut o frunza. Ideea este ca un pescar nu poate afla nicio informatie despre concurs, ma refer aici la partea tehnico-tactica a concursului deoarece dumneavoastra faceti pe avocatul sau impaciuitorul partilor. Nu vad care e problema, oamenii au concurat, au castigat dar nu au primit premiul, se face un demers legal, juridic pentru a obtine premiul meritat. In schimb dumneavoastra pe langa ca nu aveti habar cu cine stati la discutii, mai acuzati si alte perosane, postati screenshoturi de pe alte forumuri si aruncati gaz pe foc, intaratati spiritele si in general distrugeti atmosfera.
Poate ar fi potrivit sa va reganditi activitatea pe acest forum, si parerea mea este ca daca nu aveti nimic de spus despre pescuitul stationr, tehnici, tactici, analize de echipament, partide de pescuit, intrebari, etc., atunci mai bine v-ati lua "jucariile" si v-ati muta pe forumul dumenavoastra unde puteti acuza/apara pe cine, cand si cum doriti sau chiar pe blog...

P.S. Ar fi bine sa nu-l acuzati pe utilizatorul radupris sau pe mine de tendinte comuniste deoarece nici eu, nici domnia sa nu v-am acuzat in niciun fel...

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 13:26 
Neconectat
Moderator global

Am facut putin "curat" pe aici si tot ce nu va avea legatura cu acest concurs va fii sters . Deci rezumati-va la comentarii strict despre subiect .
Nu am tinut cont de cine a postat am sters tot ce este offtopic.
La fel voi face si in continuare deci nu va mai obositi sa postati timpenii ca le voi sterge instantaneu.

@Gerula
parca iti scriam ceva mai devereme ca m-ai convins de "cunostintele " tale in ale stationarului , deci lasa-ne . Punct.
Ne descurcam si singuri , sintem "copii' mari ;) stim exact ce avem de facut.

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 13:32 
Neconectat

Si eu parca iti aratasem logic ca acea concluzie la care ai ajuns tu nu avea nici un temei, cata vreme eu spusesem ca nu pot face legatura dintre niste oameni pe care i-am cunoscut fie pe alte forumuri cu alte nickname-uri, fie face to face, si conturile pe care le au aici, daca oamenii nu se prezinta. Dar tu insisti totusi cu chestia asta, in timp ce-mi stergi postarile, desigur.

Faptul ca ma tratezi subit in mod de-a dreptul dusmanos nu-ti face cinste, indiferent ce presiuni ar face anumite persoane pe-aici sau prin telefon sau prin interpusi. Un obraz avem, iar viata e complexa, naiba stie cum se intoarce roata vreodata.

Sus

MesajScris: 05 Oct 2010, 13:34 
Neconectat

Sa revenim, asadar, la subiectul topicului, si anume concursul. SIncer sa fiu nu am avut nervi/rabdare, etc sa reiau totul, dar voiam sa-l intreb pe domnul Suciu, de ce crede dansul ca s-au prins cantitati atat de mici(fata de alte concursuri) si daca primii clasati au obtinut rezultatul pescuind la match sau la rbs.

P.S. Daca s-a mai scris undeva, imi cer scuze, dar nu am mai avut rabdare sa citesc.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]