Deci, am fost plecat insa am revenit ...
) Ca atare, deja lucrez la statisticile finalei si la articole, inclusiv CPS, plus multe altele.
Ceea ce insa nu mai suporta amanare este prezentarea unui caz de ignoranta si/sau rea vointa, din mansa III a finalei pe echipe.
In mansa III, Gigi Crainic are un dril cu un crap, timp in care agata linia vecinului de stand. Prin intelegere cu vecinul de stand si arbitrul prezent, Gigi baga pestele in juvelnic. Mai tarziu, la reclamatiile lui Nutzu si Bodocan (cf. Gigi Crainic), dupa urmatorul peste, arbitrul intra in stand in timpul mansei si elibereaza cel mai mare crap din juvelnic, atentie, in timpul mansei.
Domnilor, regulamentul FIPS Cips, specifica acest caz detaliat si mentioneaza ca daca pestele "problema" a fost introdus in juvelnic, la cantarire, cel mai mare crap este cantarit separat, urmand ca Juriul sa decida asupra validitatii acestuia. Nota Bene, este interzisa scoaterea juvelnicului si tulburarea standului in timpul mansei, dintr-un motiv de bun simt, usor de inteles - tulburarea vadului.
Apoi, in cazul nevaliditatii pestelui, se acorda cartonas galben (avertisment) concurentului
Dupa cum Nutzu, si iti dau dreptate cu cupitele, nu a fost ok ca cineva sa te deranjeze cu reclamatiile in timpul pescuitului, la fel nimeni nu avea nici un drept sa solicite scoaterea juvelnicului lui Gigi din apa in timpul mansei, conform regulamentului.
Daca relatarea este incorecta, va rog sa specificati.
Iar despre arbitru, nu are sens. Am auzit aberatii de la ei si eu, mai exact de la unul care imi solicita sa imi mut bagajeria cu accesoriile si husele cu rezervele langa masina, sa nu ramana in stand ... En fin, cine l-a bagat in seama ...