Felicitari participantilor la finala A,organizare extraordinara din partea d-nei Vera si a minunatilor ei colegi si prieteni.
Felicitari Pami a fost anul tau pt care ai muncit si tras tare de jos incepand,la fiecare concurs ai plecat cu ideea de a castiga,hotarare pe care eu personal nu am mai vazut la tine niciodata,felicitari.
Nelu te felicit pt ambitia si pescuitul practicat(poate in mansa a III-a ai grabit lucrurile la caras si crap).
Zolty felicitari maxime si sper sa-ti treaca supararea dupa a 3 finala ratata,la tine au lipsit bonusurile in mansa a III-a in rest ai mers brici.
Pami si Adi F. sunt singuri pescari din finala care au evoluat de la o mansa la alta,felicitari.
Cred ca se poate face si o echipa nationala buna pt ani care urmeaza cu acesti pescari.
Felicitari tuturor participantilor la aceasta finala pt modul serios si corect cu care au tratat aceasta finala.
Felicitari speciale celor din echipa Energo clasati toti in primi 8 si care au facut o echipa unita si la aceasta finala,ma gandesc la Andrei ,Zolt si Levi,bravo voua.
Felicitari bihorenilor care cu putin noroc(la mine 231 gr in mansa a III-a si eram in primi 15) au mers super cu un plus si pt mafiotul
de Cristi Malita care a tras in ultimele 2 manse si a ramas in A.
A fost greu cu somn putin si caldura mare dar a fost extrem de frumos.