pescar_amator scrie:
Gabi si eu sunt din Sud dar am postat pe acest forum decat dupa ce am citit pe aici cateva saptamani sa-mi dau seama ca lumea pescarilor de stationar e plina de caterinca. Suntem aici sa discutam cate una alta si singura regula este sa nu ne jignim in conditiile in care nu ne cunoastem (acolo am vazut ca se accepta).
Vreau sa te intreb in schimb ceva fara sa te superi pe mine, ce se promoveaza prin concursul asta? Parerea mea este urmatoarea:
- taxa de balta ar trebui sa fie mai mica de 50 ron in conditiile in care pe balta se plateste 40 ron C&R
- abonamentele alea nu ar trebui platite de concurenti (la aceste doua puncte administratorul baltii isi face reclama platita de concurenti)
- arbitrii sunt presupun atestati sau cel putin cu 20 de concursuri de stationar in spate de costa atat
- sponsorizare = reclama
- Cupa Trabucco daca nu ma insel a avut taxa de 300 - 400 ron undeva aici si uita-te putin la premii
Este o parere sincera si plauzibila zic eu. Poate ca trebuia sa ma abtin si sa comentaz doar daca aveam intentia sa particip dar ma gandesc ca a fost constructiv cel putin.
Multumesc pentru parerea pertinenta si la obiect. Am inceput gresit din start cu regulamentul, care nu era tocmai ok. Eu nepescuind in sistem competitional si nepescuind prea mult la stationar nu aveam de unde sa stiu ca se foloseste regulamentul CIPS Sau FIPS sau etc. Referitor la taxa...sunt in discutii pentru a o micsora, insa sunt anumite cheltuieli care trebuiesc acoperite. Am explicat ce si cum mai devreme in acest topic. Referitor la arbitrii, am vb cu Vali Oprisenescu si mi-a zis ca un arbitru costa cam 100 ron/zi. Cum nu poti pune un singur arbitru la 30 de concurenti, trebuiesc 2. 2x 100 ron x 2 zile - 400 ron. Daca gasesc mai ieftin...ar fi super ok pentru mine. Sponsorizarea discutata cu Rubens consta in produse de pescuit, momentan nu am finalizat discutiile, sper ca saptamana asta sa se intample. Daca reusesc sa modific taxa astfel incat toata lumea sa fie multumita (ceea ce cu siguranta e imposibil), o sa postez aici. Ceea ce nu am inteles eu este de ce am fost jignit si tratat asa cum s-a intamplat mai devreme in acest topic. Sa tina oare de bun simt?