horatiu scrie:
Nu-s ironic,astept raspunsuri ca de la tata Nitu stiu cat e taxa pe balta!E ceva rau ca vreau sa stiu pentru ce platesc?
in general decit sa vorbesc prostii nu vorbesc !!!!!!!!!! Dcaca nu stiam exact cit este taxa nu ziceam nimic , dar intimplator m-am ocupat de organizare la Cupa Trabucco , Cupa Maver si Cupa Aplullum anul trecut . Tin legatura aproape zilnic cu Tudose ca sa punem la punct chestii organizatorice .
Tarifele la Doripesco pentru stationar sint de 6.000 lei pentru 3 zile si initial s-a cerut 8.000 lei pentru 4 zile , iar Tudose a negociat la 7.500 lei pentru patru zile .Taxa de participare / echipa este de 650 lei iar AGVPS Alba va suporta diferenta de taxa pentru balta daca nu se vor stringe suficiente echipe ca sa acopere taxa baltii . Pe linga taxa baltii mai sint cheltuieli de organizare care vor fii suportate tot de AGVPS Alba ....iar tie daca nu iti convine taxa nu este obligatoriu sa vii ...du-te la Tata Nitu la crap
PS apropo vezi ca aici e finala pe echipe , cu ce echipa vrei sa participi , care judet ?????