Sa-ti raspund , ca nu-i secret. Datorita numarului extraordinar de urias de participanti , in zona mea , am solicitat sa se aprobe participarea a mai mult de 4 concurenti , pentru a avea un numar decent de competitori. S-a aprobat(am adresa scrisa , sic Vera) ca , cu acordul AJVPS-ului si a concurentilor acelui AJVPS sa poata fi suplimentat numarul concurentilor , FARA A INFLUENTA CALCULUL MATEMATIC DE REDISTRIBUIRE A LOCURILOR SUPLIMENTARE PENTRU FINALA B. Adica , chiar fara sa fie de acord Vera , a fost posibil. Oricum , la calculele matematice pentru redistribuire locuri se ia in calcul o prezenta de 8 concurenti. Caci , sincer , sa fac interjudeteana cu 8 concurenti , 4 zile , etc , este cam mult...
Cam atat , deja va cuprinde groaza ?
Acum sa intreb si eu ceva , nu era mai corect Vera sa ma contactati pe mine inainte sa orbecaiti prin Ocna Mures , sa incercati marea cu degetul? Asteptai ca acelpatron sa spuna UAAAUUU , SUNT UIMIT SI IMPRESIONAT CA VRETI SA VENITI LA MINE??? Poate era mai bine sa suni INAINTE , sa spui ce vrei sa faci. Ca eu nu vin sa organizez in Salaj nimic de capul meu. Modul de actionare a dus la rezultatul pe care l-ai avut. Adica un fel de haidipa... Nu ai procedat corect si nici fairplay . Din acest motiv nu prea-mi pasa de ce ai sa faci in continuare.
Deci , de la Alba , cu pile , interventii si contra dorintelor Verei au participat 6 oameni , cu aprobare si acte-n regula...