Pescuit Stationar

Acum este 09 Noi 2024, 03:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa ADI SEB PESCOM TANDEM editia 7
MesajScris: 22 Oct 2013, 18:11 
Neconectat

Truia,tu ai vazut numai poza cu ......carasul meu :lol: ,dar as vrea sa vad ce mai zici cind o sa apara poza si cu crapul?pe care tu nu cred ca o sa prinzi asa ceva la rubica vreodata,cu cirlig de 14si fir de 0,16 :shock: :shock: :lol: :lol: .

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:07 
Neconectat

MEA CULPA -IOJI-APS-HD
Prin prezentele rinduri doresc sa-mi cer scuze de la toti participantii la acert concurs deoarece in mansa de Duminica nu am putut face mai multe poze cu capturile pe care le-ati prins si nici la premiere.
Dupa cum ati putut observa imediat dupa inceperea mansei am fost nevoit sa ma retrag .
Eu va consider prieteni pe toti deoarece aproape toti ati fost in repetate rinduri la concursurile organizate de Hunedoreni si sunt sigur ca ma veti intelege .
Cronologia evenimentelor au fost urmatoarele :
Imediat dupa inceperea mansei de Duminica am inceput sa am niste crampe si crize la stomac greu de imaginat si am fost nevoit sa ma retrag .Luni dimineata dupa o noapte de cosmar am mers la Urgenta la Spital unde am fost pus pe masa de operatie .Diagnosticul Pritonita perforata .Operatia a durat 2.5 ore , iar la ora actuala sunt inca la Reanimare.
Sper din toata inima sa ies cit mai repede din Spital si sa ne putem revedea sanatosi la cit mai multe concursuri
Va postez citeva poze care au fost facute la rugamintea mea de prietenul meu ADY ROS

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

Uploaded with ImageShack.us`

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:32 
Neconectat

Multa multa sanatate!!!
Insanatosire cat mai grabnica!!!!!!

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia NU!!!

Ultima oară modificat de FishinG pe 22 Oct 2013, 20:08, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:34 
Neconectat
Moderator global

Multa sanatate nea Ioji , sa revii acasa cat mai curand .
Or aparut pana la urma si pozele cu " duhul baltii" :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:37 
Neconectat

adi seb scrie:
Pt. inceput doresc sa-mi cer scuze inca odata partenerului meu NICU STANCA pt. ca din cauza mea am pierdut locul 3.
Am avut caras de 300 grame pe care l-am facut aviator in loc sa folosesc MINCIOGUL.Am pierdut pt.230 grame.

Adi...nu ai de ce sa-ti ceri scuze.Puteam si eu sa mai scot macar un crap in mansa 2.Oricum..daca in viata de apoi se fac tandem-uri,eu tot pe tine te aleg coechipier ;)

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:39 
Neconectat

MARCEL HD scrie:
Truia,tu ai vazut numai poza cu ......carasul meu :lol: ,dar as vrea sa vad ce mai zici cind o sa apara poza si cu crapul?pe care tu nu cred ca o sa prinzi asa ceva la rubica vreodata,cu cirlig de 14si fir de 0,16 :shock: :shock: :lol: :lol: .

Ma , nu te mai da mare ca vad din poze ca ti l-a prins Lupei!!!.... tandem, tandem...de acord... dar nici chiar asa!!!
Ce-a facut Nelutu frate: a pus cateva tronsoane de la rubisca la coada de minciog ca sa mestece in balta dupa el??!!
Sau la voi si coada de minciog tot la 13 metri e limitata!!!????? O fi mufat coada de minciog pe rubisca...de acolo de unde ai scos tu kit-ul!!!?? :lol: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vad ca v-ati tras in poza cu el fiecare pe rand si amandoi deodata!! :lol: :lol: :lol:
Daca eram acolo ti-l ceream si eu imprumut ca sa-mi fac cateva poze de portofoliu!!!
Mi-l dadeai nu-i asa?.... nu te mai caca pe matale...stiu ca si tu ma iubesti un pic!!!!

Da am si eu o intrebare: cum dracu' a intrat namila aia in mingiogul ala mititel!! :? :? :? :?

Ultima oară modificat de truia pe 22 Oct 2013, 19:47, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:43 
Neconectat

Sanatate Ioji!!... bine ca ai scapat!... de'acu' ce-a fost greu a trecut!
Sa ne vedem cu bine la anul!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Ora este UTC [ DST ]