Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial Pe Cluburi Radece Slovenia
MesajScris: 12 Iun 2014, 22:33 
Neconectat

Ar trebui sa gandesti inainte sa faci afirmatii gen ce ai facut!si mai ai si tu de invatat mult in pescuitul asta jalnic din Romania!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 01:26 
Neconectat

zsolt scrie:
Ar trebui sa gandesti inainte sa faci afirmatii gen ce ai facut!si mai ai si tu de invatat mult in pescuitul asta jalnic din Romania!

Cu siguranță eu personal mai am!! De exemplu la FINALA A anul trecut am învățat cum se lesteaza o pluta de slider cu cutitul si cum se pescuieste la obleti cu rubeziana in bara! La finala a de la calinesti am sesizat ca e important sa ai geanta de bagaje cu buzunare multe :twisted: , deasemenea la o finala pe echipe mi se pare important ca numai echipa mea sa aibă larve! Fir întins ;)

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 03:36 
Neconectat

E pescuit, hobby spunea cineva. Nu ma lupt cu nimeni.
Aline, am fost la 7-8 concursuri anul trecut și m-am retras la 3. Îmi pare rău pentru fiecare la care m-am retras.
Eu personal ma voi înscrie pe viitor doar când voi achita taxa de participare.

Ieri am fost un pic torpilat, si pe caldura se simte. Pelicanilor, nu mai fiti suparati, o sa fie din ce in ce mai bine.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 06:21 
Neconectat

Asa va trebuie ''batrinilor'' cind laudati mediocritatea.Ce mare rezultat e locul 16 ?Se umfla in pene de zici ca au cistigat campionatul mondial.Nu mai exista respect pentru batrinii de la care cred ca au invatat destule.Cu atitudinea asta tot in mediocritate se vor ''zbate".

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 06:23 
Neconectat

alinb scrie:
Sa știi Doru ca si noi suntem o echipa, iar locul 16 nu îți da nici un drept sa faci ultima afirmatie pe care ai fact-o despre pescuitul din România. Vreau doar sa îți amintesc ca anul trecut am fost in Italia doar 5 oameni, fără Walter, Erdei sau alții si am făcut 18 la prima participare la un CM.
Nu știu pe alții, dar pe mine m-a deranjat afirmatia ta de superioritate si de aceea am considerat necesar sa îți atrag atenția!

Eu cred ca si voi ati fost aproape de un rezultat bun anul trecut si daca te uiti putin in urma v-am si felicitat pentru asta.
Arogantele lui Doru trebuie sa le pui si pe seama varstei... Nu s-a exprimat in cel mài fericit mod dar sa sti ca pe undeva are si putina dreptate. Concuram intr-o tara fara niciun fel de interes pentru ceea ce iubim noi , unde nu te ajuta nimeni cu nimic niciodata si unde din pacate suntem toti doar niste amatori , acesta fiind si motivul nivelului totusi limitat si a lipsei de performanta.

Spre exemplu eu il admir si ii multumesc unui concurent roman de la care am invatat ceva anul trecut si care sunt convins ca ne-ar mai putea invata cate ceva.
Multumesc Nutzu!!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 06:24 
Neconectat

Pentru a invata ceva trebuie sa te duca si mintea,ceea ce la unii nu e cazul.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 06:46 
Neconectat

lungu ionel scrie:
Pentru a invata ceva trebuie sa te duca si mintea,ceea ce la unii nu e cazul.

Nu vrei tu oare sa ne spui cine esti??? Sau esti o Sssuper Clona cumva??
Eu accept orice sugestii , critici , laude si sunt gata sa si raspund oricui argumentat si in general fara sa jignesc.
Da este o vorba romaneasca ce cred ca ti se potriveste si este legata de o musca si de fundul unui cal... :lol:
Nu te supara da cred ca ai gresit topicul.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 07:24 
Neconectat

lungu ionel scrie:
Asa va trebuie ''batrinilor'' cind laudati mediocritatea.Ce mare rezultat e locul 16 ?Se umfla in pene de zici ca au cistigat campionatul mondial.Nu mai exista respect pentru batrinii de la care cred ca au invatat destule.Cu atitudinea asta tot in mediocritate se vor ''zbate".

Nu stiu de unde pana unde ai ajuns la impartirea asta a concurentilor in "batrani" si mediocrii( adica noi) . Eu inca nu mi-am permis sa fac pe nimeni "batran" asta chiar daca noua ceilalti ne spun " copiii" si oricum te anunt ca in pescuit varsta nu poate fi decat un avantaj ....

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 07:43 
Neconectat

Andrei, Doru nu stricati aici pe forum ceea ce ati realizat in Slovenia!
Vedeti ca sunteti purtati intr-o zona periculoasa unde nu e cazul sa intrati.
LUCI suna-i sa se opreasca, am mai vazut acest film si anul trecut.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 07:57 
Neconectat

E numele real nu sunt nici o clona.Si remarcile mele sunt pentru cine trebuie.Nu exista scuze(ADICA VIRSTA)pentru ''arogante''.Pe tine nu te stiu dar nu vad arogante din partea ta sau a lui Boti (CARE CHIAR CRED CA ARE VIITOR IN PESCUIT).E vorba de educatie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]