alinb scrie:
Sa știi Doru ca si noi suntem o echipa, iar locul 16 nu îți da nici un drept sa faci ultima afirmatie pe care ai fact-o despre pescuitul din România. Vreau doar sa îți amintesc ca anul trecut am fost in Italia doar 5 oameni, fără Walter, Erdei sau alții si am făcut 18 la prima participare la un CM.
Nu știu pe alții, dar pe mine m-a deranjat afirmatia ta de superioritate si de aceea am considerat necesar sa îți atrag atenția!
Eu cred ca si voi ati fost aproape de un rezultat bun anul trecut si daca te uiti putin in urma v-am si felicitat pentru asta.
Arogantele lui Doru trebuie sa le pui si pe seama varstei... Nu s-a exprimat in cel mài fericit mod dar sa sti ca pe undeva are si putina dreptate. Concuram intr-o tara fara niciun fel de interes pentru ceea ce iubim noi , unde nu te ajuta nimeni cu nimic niciodata si unde din pacate suntem toti doar niste amatori , acesta fiind si motivul nivelului totusi limitat si a lipsei de performanta.
Spre exemplu eu il admir si ii multumesc unui concurent roman de la care am invatat ceva anul trecut si care sunt convins ca ne-ar mai putea invata cate ceva.
Multumesc Nutzu!!