Micutzule , tu-ti mai vezi milionul cand...
Chiar nu te amuza directia luata? Toti au inteles ca Fane v-a dat-o.In brate, indiferent ce posteaza unul sai altul.Ce te deranjeaza? Cand vezi tu banii aia , sa-mi arati bancnota si eu ti-o dublez.
Deci , nici "joi-vineri" , nici in 15 oct si nici in 1 nov , cum sugera gerula , nu veti vedea premiile.Asa ca , nu are rost sa va enervati.
Am postat de cateva ori o intrebare catre Fane , dar nu s-a obosit sa raspunda , evident neavand ce :
Exista in momentul acesta banii in cont? Se poate posta o scanare a contractului fantoma? Nimeni ni da vreun semn ca ar raspunde.Deci , daca ar exista banii , nenumaratele firme de contabilitate care lucreaza pentru federatie , si-ar uni eforturile si ar gasi o modalitate de a finaliza actele ,nu crezi???...eu spun ca mai simplu ar fi fost sa adopte un copil din Panama cu acte legale...
Deci , in conditiile astea , imi permit sa consider urmatoarele :
-banii nu exista - deci bugetul pentru concurs a fost facut
, cu bugetarea premiilor in varianta "trece-le pe caiet" ...
-contractul este improbabil , o firma de calibrul Hidroconstructia SA nu s-ar face de kko daca ar fi semnat asemenea contract , eventual daca cealalta parte nu si-ar fi executat atributiile asumate...
Nu in ultimul rand , un om de caracter ar fi intervenit si ar fi incercat sa explice ce s-a intamplat , sa-si ceara scuze pentru situatia creata...Dar nu este cazul...
Deci , rabdare , pana-n 15 nu m ai este mult... Nutzule , trebiue sa cumpar ALP pe nov , neaparat.