Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 00:04

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 07 Oct 2010, 21:06 
Neconectat

.......,,si anul viitor va veti intilni la campionatul national, prima editie a unui campionat national de pescuit adevarat '' :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asa zice domnul Popescu :!: eu nu cred ca se va intimpla treaba asta prea devreme :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Oct 2010, 23:24 
Neconectat

cea mai slaba premiere de cand port rubi....sunt praf oamenii fnpserului.......... :?

Sus

MesajScris: 08 Oct 2010, 08:32 
Neconectat

Baje dreaqu-n el film ca tare fain ii.....
Se terminara premiile la fete.
Ceea ce cred eu si sunt convins e ca domnul Popescu isi putea infiinta mai degraba un partid al pescarilor ca la cata propaganda isi facea o putea convinge si pe buna-mea sa-si ia rubeziana.
Noroc cu moderatorul Adi care cu cei "700 de km" la intrerupt ca prindea un loc in senat.
Doamneeeee ce satul sunt de politicieni!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 10 Oct 2010, 12:08 
Neconectat

De fapt, ceea ce a deranjat pe forumul pescuitulstationar a fost exact atitudinea mea rationala, de om care vrea sa vada daca Stefan Popescu plateste sau nu . Pentru ca, evident, oameni ca Alin Tudose, proprietarul forumului si persoana care face parte din conducerea AJVPS Alba, nu aveau nici un interes ca Stefan Popescu sa plateasca vreun ban concurentilor , ci urmareau ca acesta sa fie scos de escroc indiferent daca plateste sau nu . Dar subiectul asta il vom discuta pe larg intr-un alt topic, dupa ce voi finaliza si ancheta pe care am inceput-o cu privire la felul in care s-a facut rost de teren si s-au luat diverse avize pentru un anumit sat de vacanta
http://www.rapitori.info/forum/competit ... 6-s40.html

Cuvintele apartin ilustrului Gerula.Toata lumea este vinovata,doar el are opinia corecta... :lol:

Sus

MesajScris: 10 Oct 2010, 14:17 
Neconectat

Tudose draga, da te'o inscris Notaru' in CF peste Micutzu, ca parca el era serifu' in acte:))

Sus

MesajScris: 10 Oct 2010, 18:55 
Neconectat
Moderator global

semlecangheorghe scrie:
De fapt, ceea ce a deranjat pe forumul pescuitulstationar a fost exact atitudinea mea rationala, de om care vrea sa vada daca Stefan Popescu plateste sau nu . Pentru ca, evident, oameni ca Alin Tudose, proprietarul forumului si persoana care face parte din conducerea AJVPS Alba, nu aveau nici un interes ca Stefan Popescu sa plateasca vreun ban concurentilor , ci urmareau ca acesta sa fie scos de escroc indiferent daca plateste sau nu . Dar subiectul asta il vom discuta pe larg intr-un alt topic, dupa ce voi finaliza si ancheta pe care am inceput-o cu privire la felul in care s-a facut rost de teren si s-au luat diverse avize pentru un anumit sat de vacanta
http://www.rapitori.info/forum/competit ... 6-s40.html

Cuvintele apartin ilustrului Gerula.Toata lumea este vinovata,doar el are opinia corecta... :lol:

Total eronat(mai putin in privinta proprietatii forumului :lol: :lol: :lol: ) .Tudose ne-a atentionat in mod public cit si privat cu cine avem de-a face si noi nu l-am luat in seama . Asa zisa "bucurie" a lui nu face altceva decit sa confirme ceea ce ne-a spus in privinta lui Popescu si nicidecum sa se bucure de teapa noastra. Eu mizam tocmai pe faptul ca Popescu nu-i va da satisfactie lui Tudose si va platii , dar se pare ca m-am inselat ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 10 Oct 2010, 19:14 
Neconectat

Eu sint curios cum vor evolua lucrurile la concursul de rapitor ,de la Minjesti.Poate ca nea Fane,v-a plati,cine stie.....Oricum au deschis un topic ,pe rapitori.ro,am intrebat de premii dar nimeni nu raspunde.Oare de ce? Intre timp prietenul meu Gerula ,se smiorcaie pe la colturi(sub forma de clona),amenintind L.R.S cu nu stiu ce plingere penala...

Sus

MesajScris: 10 Oct 2010, 19:14 
Neconectat

Scuze am postat de 2 ori.. :D

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 08:57 
Neconectat
Moderator global

semlecangheorghe scrie:
....... :D

Te rog , lasa-l pe Gerula in pace. Posteaza la obiect.
Despre "bucuria mea" , da , ma binedispune ca fnpsr s-a facut de kk , aceasta opinie fiind facuta cunoscuta membrilor forumului de catre mine. Cunosc personajul si ma asteptam la asa ceva. Totusi , nu puteam concepe ca nu si-ar da seama cum se va umple de rahat si unde va ajunge credibilitatea lor daca o faceau... nu le-a pasat...
Despre partea cu forumul , da , eu am platit acele formalitati si am suportat cheltuielile de infiintare , dar ADMIN este Micutzu , care are mai mult timp si se pricepe mai bine la asta...
In rest , despre morti , numai de bine... ;)
Spor la ancheta ta...si mentine-te in topic... ;)

Sus

MesajScris: 11 Oct 2010, 18:46 
Neconectat

traiti, nea adi! v-au intrat zerourile in cont :roll: ?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]