Pescuit Stationar

Acum este 23 Noi 2024, 20:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 91  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA FNPSR -BARACUDA LA STATIONAR
MesajScris: 15 Oct 2010, 08:37 
Neconectat
Moderator global

Ca nu cumva statul nostru sa fie pagubit in vreun fel. ;)
ticairlandezu scrie:
Fane...asta a fost...mojicie si idiotenie...esti penal, bah,stiu ca "Gerula"...in prostia lui...te=a crezut...ce era sa faca ...din asta se hranesta...idiotu...crede toate balivernele pe care i le zici tu...de azi in colo...nu mai suntem prieteni...m-am convins ca esti prea Jigodie..pentru gustul meu...sa-ti fie "tarana" grea!!!!

Irlandezule , tiganiile astea sunt tipice. Nu cred ca s-a dezmintit vreodata. Atata doar ca lacheul va trebui sa dovedeasca cele afirmate , daca stapanul are ce-i arata... Si uite asa , s-ar putea sa trebuiasca sa dea niste declaratii , probabil sa plateasca niste daune... ca asa-i jurnalismul , trebuie sa inceapa si la noi sa fie civilizat , nu lasat la indemana tuturor. Evident , daca ma hotatasc sa consum energie cu toti ciudatii si sa-l frec , daunele se vor varsa si alea in contul echipei nationale (sau ceea ce se va hotara sa se faca si cu taxele lor). ;)
In schimb, am devenit dintr-o data foarte curios despre cum se va derula schimbul fanepsr-Hidroconstructia , in ceea ce priveste exploatarea balastului ...daca se va mai exploata... :lol: :lol: Aici am energie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Voi veghea ca nu cumva sa fie pagubit statul nostru drag. ;)

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:55 
Neconectat

...mah. lasa-l sa bage prima cupa sa ne luam banii.Dupa aia futel!!!
:))) :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 15 Oct 2010, 16:28 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai degraba isi ia Adi banii de la Boc decat de laPopescu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010, 16:25 
Neconectat
Moderator global

Sa va ajute D-zeu sa va luati banii. O sa-mi vad de treaba. Fane , stai linistit.Da-le banii si vinde balastul linistit... ;)

Sus

MesajScris: 18 Oct 2010, 19:13 
Neconectat

Care Fane?
Care FNPSR?
Pai oameni buni va rog sa va treziti.Mai vedeti voi vreun Fane pe aici?Vreo FNPSR?au disparut.asa fac sarlatanii.dau teapa si fug.va mai aparea va spun eu cand.cand o sa apara un nou ordin sau proiect sau la inceputul anului ptr a mai pacalii niste oameni sa isi faca permise la ei.
Numai bine si imi pare rau ptr cei tepuiti.

Sus

MesajScris: 19 Oct 2010, 06:58 
Neconectat

De ce sunteti suparat pe FNPSR??Nu face decat copie dupa ceea ce se intimpla in tara asta,nimic mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 19 Oct 2010, 07:11 
Neconectat

Un citat din Biblie spune:
"unui prieten sa nu-i spui toata inima ta fiindca intr-o zi ar putea sa-ti fie dusman
unui dusman nu-i fa tot raul care poti sa i-l faci fiindca intr-o zi iti va fi prieten"
nu fac aluzie la nimic dar sa nu credeti ca Fane nu se gadeste la faptul ca multi din federatiie asteapta explicatii asupra incidentului,de ce asociem Federatia cu Popescu.Cu atat mai mult cu cat exista o comisie de disciplina care asteapta raportul :D
PS aveti tot dreptul sa fiti suparati,dar sa nu credeti ca cei din federatie sunt fericiti(numai eu cate tel primesc zilnic de la concurenti,arbitri.....)Fane ma asigurat ca saptamana aceasta se va rezolva tot fiindca s-a rezolvat cu avizul de constructie....o sa vedem :D

Sus

MesajScris: 19 Oct 2010, 07:22 
Neconectat

a nu se intelege ca am ceva cu alte persoane din fanepsr.
Dar atat timp cat iese neica nimeni si se bate cu pumnul in piept si nu dovedeste cu nimic, ci din contra sau dezorganizeaza pescuitul sportiv din romania si mai ales atat timp cat toata conducerea face dupa bunul plac al acestui individ va asigur ca veti avea de pierdut.Nici o sansa sa ajunga fnpsr-ul acest hulit agvps.Din contra pe proasta imagine creata si prin aceste tepe date va pleaca oamenii din barca.si vorbesc concret .
scuze de off topic.
dar vedeti ca 3xF si-a facut aparitia pe rapitori.ro cu alte realizari gen anularea noului proiect de ordin.asa ca nu cred ca are timp de premiile dvs.Din pacate

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 07:06 
Neconectat

aici apare o problema ,daca a vorbit in nume propiu sau in numele federetiei la fel si cu procesul(se da pe Popescu in judecata sau federatia)
referitor la ordinul de pescuit,am fost si eu in sala la acea discutie.....un circ national....se practica tehnica telefoanelor "magice" venite de sus.Trebuie sa recunosc ca daca nu era Fane ....aveam un ordin de pescuit de rasul curcilor
scuze pentru off topic

Sus

MesajScris: 20 Oct 2010, 08:02 
Neconectat

Domnule Diaconita , am citit ca sunteti vicepresedinte daca nu ma insel . Aveti cumva doar o functie onorifica in federatia aia ? Daca nu , cum se face ca , prin exercitarea functiei respective , nu ati stiut de inexistenta sumei pentru premiere ? Sau ati stiut si de comun acord cu Popescu si ceilalti din prezidiul acestei federatii fantoma ati tacut intentionat ? ca acum vad ca incercati , usor - usor sa va disculpati ( dar totusi fraternizati cu popescu ;) ) cand e vorba de proces !! Cred ca e praf in ochi ce serviti pe aici concurentilor , ca nu ati avut habar de lipsa banilor ( sa nu zic teapa :lol: ) , mai ales din pozitiile de vicepresedinte si organizator ! ( asta in afara faptului ca , in particular , sunteti un tip ok , dupa cum spun ceilalti ) . Cred ca totusi trebuie sa fiti mult mai obiectiv si sa va asumati esecul total si , daca sunteti onesti , sa fiti solidari si la bine si la greu . E chestie de onoare , nu ?!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 906 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 91  Următorul

Ora este UTC [ DST ]