Veronica Ispas scrie:
Buna baieti,
- sa se desfasoare campionatul ca si pana acum pana la interjudetene inclusiv!
Si acum pt faza finala propun:
-cei 15 ramasi in A , + cei 15 picati in B , + cei 15 calificati de la interjudetene
1. Sa aiba 5 concursuri pe piste diferite din tara , fiecare concurs cu un punctaj.
sau
2. sa fie 3 concursuri organizate de AGVPS pe piste diferite si sa puncteze 3 Cupe la alegere pt fiecare pescar din acesti 45.). Puteti participa la toate dar puctati doar cu 3, sau participati la minim 3!
!!
asta am inteles eu daca e gresit corectatima :
ramane actuala oraganizare la care se adauga 3 cupe din cele private ( puncte pe fiecare cupa si astfel se alege campionul )
sau
ramane actuala organizare si se adauga alte 5 concursuri pe ape diferite pt cei 45 tot pe puncte la sfarsit se alege campionul
doamana veronica fara suparare dar eu unul nu am inteles ce forma de campionat doriti sa propuneti
un campionat tre sa fie cat mai simplu pt a fi bun
la ce avem acum sunt 3 solutii :
1 mai adaugati 1 2 concursuri pt primi 30 sau 45 (cine iese campion si cine formeaza echipa de mondiale la individual ) pt o mai buna selectie
2 scoateti finalele lasati doar interjudetenele si in locul lor intra openurile unde au "intrare divizionarii si calificatii " dupa care ceilalti doritori
3 desfiintati campionatul actual iar atunci puncteaza 7 8 openuri (sau cate vreti ) si oricine poate participa la campionat la sf de an se trage linie se aduna punctele se alege campionul si cine pleaca la mondiale
ca tot vreti pareri
luati
La 1. Incorect spus - se scoat finalele - in loc de 2 concursuri finale vor fi 3 pt toti 45 concurenti ( nu numai pt unii)
2. Nu exista "doritori" doar cei care au dreptul deci cei 45 --e foarte simplu !
3. Eu nu desfintez nimic ...doar ca fac o propunere la cererea concurentilor - vezi acest topic- pentru desemnarea Campionului National in urma unui campionat nu doar a unui singur concurs ( finala A) si formarea unei echipe a Ro, in urma acestui camp.
Vedeti de asta nu-mi place politica ....e greu domnule ! Poate nu am explicat eu bine ....si nu sunt sigura ca tu cunosti regulamentul actual !