Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 00:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 06 Mar 2012, 23:40 
Neconectat
Moderator global

Intreab-o pe Ruxandra(ea taxeaza si pe dl Moroiu, tata Nitu...etc..e proprietara baltii) cati bani ne ia pe 4 zile de concurs.

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 23:44 
Neconectat

E pe judet sau e pe cluburi?

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 23:49 
Neconectat
Moderator global

horatiu scrie:

poti sa-i zici cum vrei dar daca citeai mai in spate ce i-am zis si lui Diaconita , conditia obligatorie este ca toti din echipa (indiferent din ce judet sint ca domiciliu) sa aiba permisele vizate la un AGVPS dintr-un singur judet , si acel AGVPS trebuie sa le faca delegatie de reprezentare la finala.
Si eu sint din Arad dar sint menbru al AGVPS Alba , Bodocan e din Turda , Szatmarii din Bihor dar toti reprezentam judetul Alba su titulatura Trabucco Team Romania - AGVPS Alba . Acu ai priceput ???

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 23:52 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
adi suciu scrie:
Aschioape florin scrie:
lasa ca daca se aduna prea multi ....mutam locatia :lol: :lol: :lol: :lol:

frica-ti de pesti mari ca la dracu de tamaie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daca te bat la echipe ...nu te spala nici dunarea ! ...ups am scapat-o ! :lol: :lol: :lol:

nu se stie niciodata ...accidente se intimpla si pe sosele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 23:54 
Neconectat

Asta da dar taxa nu!Daca doamna profita de Tudose e bai!Si tot nu inteleg de ce nu s-a organizat individualul la Medgidia?Ca nu are asociatia apa respectiva?Doripesco ce treaba are cu AGVPS-ul?

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 08:01 
Neconectat
Moderator global

Aschioape florin scrie:
adi suciu scrie:
Aschioape florin scrie:
lasa ca daca se aduna prea multi ....mutam locatia :lol: :lol: :lol: :lol:

frica-ti de pesti mari ca la dracu de tamaie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

daca te bat la echipe ...nu te spala nici dunarea ! ...ups am scapat-o ! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Da' nu te "abtii" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Futui mama ei de treaba :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 08:13 
Neconectat

adi suciu scrie:
horatiu scrie:

poti sa-i zici cum vrei dar daca citeai mai in spate ce i-am zis si lui Diaconita , conditia obligatorie este ca toti din echipa (indiferent din ce judet sint ca domiciliu) sa aiba permisele vizate la un AGVPS dintr-un singur judet , si acel AGVPS trebuie sa le faca delegatie de reprezentare la finala.
Si eu sint din Arad dar sint menbru al AGVPS Alba , Bodocan e din Turda , Szatmarii din Bihor dar toti reprezentam judetul Alba su titulatura Trabucco Team Romania - AGVPS Alba . Acu ai priceput ???

Cu tot respectul domnule A.Suciu cred ca ati gresit titulatura la concurs . Trebuia sa se numeasca Finala Pe Echipe AJVPS 2012 . Mai sunt si pescari care nu fac parte din AJVPS . Asa mi se pare normal daca trebuie sa ai permisul vizat la AJVPS si delegatie .Dar normal cred ca cartonul ANPA sau o legitimatie de membru club de pescuit vizata pe 2012 e de ajuns.
Una din doua ;) .

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 09:06 
Neconectat

adica....daca te bat e intimplare ...daca ma bati e stiinta ? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 09:18 
Neconectat

Mah fratilor. Cluburile nu au nici o legatura asa ca nu mai incurcati borcanele. Este FINALA PE ECHIPE sub egida AGVPS.

E foarte simplu: pot participa doar echipele formate din 5+X cu conditia ca toti membrii sa aiba permisul vizat la Filiala Judeteana pe care o reprezinta. Ce tot ii dati cu cluburile????

DA, sunt de acord ca un sistem de competitie in Romania ar trebui sa fie organizat si reprezentat prin Cluburi Sportive si nu Asociatii Judetene dar pana una alta AGVPS sunt singurii care pot organiza un campionat intern cu recunoastere externa si dansam pe muzica lor.

ATENTIE! Exista un paragraf in statutul AGVPS care spune ca daca esti membru la o alta asociatie sau club neafiliat lor, nu poti concura in capionatele desfasurate de AGVPS. Dar sa speram ca si cei de sus sunt mai ingaduitori, ca si asa nu avem destui sportivi in tara asta...

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 10:00 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Mah fratilor. Cluburile nu au nici o legatura asa ca nu mai incurcati borcanele. Este FINALA PE ECHIPE sub egida AGVPS.

E foarte simplu: pot participa doar echipele formate din 5+X cu conditia ca toti membrii sa aiba permisul vizat la Filiala Judeteana pe care o reprezinta. Ce tot ii dati cu cluburile????

DA, sunt de acord ca un sistem de competitie in Romania ar trebui sa fie organizat si reprezentat prin Cluburi Sportive si nu Asociatii Judetene dar pana una alta AGVPS sunt singurii care pot organiza un campionat intern cu recunoastere externa si dansam pe muzica lor.

ATENTIE! Exista un paragraf in statutul AGVPS care spune ca daca esti membru la o alta asociatie sau club neafiliat lor, nu poti concura in capionatele desfasurate de AGVPS. Dar sa speram ca si cei de sus sunt mai ingaduitori, ca si asa nu avem destui sportivi in tara asta...

Stiu ca e foarte simplu ;) dar eu nu o sa inteleg niciodata cand este instituit monopolul , drepturi si libertati sunt incalcate ;) . Dreptul la libera asociere de exemplu ...si ingradirea liberei participari... ;) Nu vreau si nu o sa inteleg niciodata ... :(

Ultima oară modificat de Pachet pe 07 Mar 2012, 10:06, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]