Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 23:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sondaj Structura Noua Campionat de Pescuit Stationar
MesajScris: 26 Ian 2013, 11:32 
Neconectat

stanciutoni scrie:
lupei nelutu scrie:
Toni daca era sa ma intereseze intram la calificari si aveam sanse mari sa ajung sus dar mai bine ma simt la openuri fara jonglerii cu larve si fuii si piste alese unde acestea sant vitale, si nu am stres ,daca-mi permite timpul si bani particip daca nu ....

crezi ca in noul format larvele nu vor fi vitale pe orice pista in afara de carpodroame?

Daca e dupa regulament nu ai voie larve fara numar si ar ajunge la toti

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 11:35 
Neconectat
Moderator global

stanciutoni scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
stanciutoni scrie:
si inca ceva ,asociatia Vrancea abia plateste pt. cei sase divizionari pe care ii are, daca schimbam sistemul si in loc de sase merg 25 de concurenti cine crezi ca va mai plati transportul si taxa de participare?

Daca privesti interesul personal, ai dreptate.

daca eu imi vad interesul personal atunci expica-mi cine va plati o parte din cheltuieli la 25 conc

Care 25 de concursuri?
Tocmai de asta am zis interes personal, vezi, ai facut referire la cheltuielile tale ;) Nu spun ca nu ai dreptate cu cheltuielile , dar trebuie neaparat umblat, daca nu la sistem, unele reguli. Limitarea larvelor la cutia 1/8 sau nr de manse la concursurile mai jos de finala A. Fiindca altfel ramaneti voi singuri in divizia A. Voi , din divizia A, elita, ganditi-va cum sa progreseze pescuitul competitional in Romania si cum atrageti concurenta pentru voi, ca asa se progreseaza. Daca doriti caldurica.....asta e.

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 11:50 
Neconectat

25 de concurenti ;) nu concursuri
sunt de acord cu 2 ,manse pana la finala B chiar si A ,cu scoaterea capetelor si ante...,cu masura de 1/8 de larve si controlul concurentilor de catre o comisie din care sa faca parte 5 concurenti jucatori desemnati la tragerea la sorti a fiecarei manse
ex. mansa 1 comisia va fi formata din concurentii care vor ocupa standurile 3,9,11,19,25.[aceste numere fiind extrase inaintea mansei]

Ultima oară modificat de stanciutoni pe 26 Ian 2013, 11:57, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 11:53 
Neconectat
Moderator global

Bravo, este un prim pas si asta pentru cresterea nr de concurenti ;)

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 11:54 
Neconectat

stanciutoni scrie:
si inca ceva ,asociatia Vrancea abia plateste pt. cei sase divizionari pe care ii are, daca schimbam sistemul si in loc de sase merg 25 de concurenti cine crezi ca va mai plati transportul si taxa de participare?

Pai vezi ...asta este durerea.....baniiiiiiii
Daca in vrancea sant 20- 25 de participanti este mai corect ss participe toti.... decat sa mearga 3 mai departe si aia 3 sa concureze cu nimeni ,sau cu alti carenici nu au vazut locale sau judet ,pur si simplu sau inscris... si raman pe dinafara 3,4,5.10 pescari buni de la tine din judet.

Ca vezi tu ..si pescuitul asta este ca raia , molipsitor intru-n judet droaie de pescari si in altele nimeni ,si incepe lupta de la locale iar ceilalti se trzesc ca sant la finala B ,si ii vezi ca nu au nimic comun pescuitul

EX finala B varsolt AI PARTICIPAT SI TU si cred ca l-ai vazut...era de prin olt nu stia nimic ,varza nu stia sa lanseze cu batu nu stia trage cu prastia pt ca acolo voia sa invete
Tise pare corect :?: :?: :?: si alti pescari bun de la tine di jud au stat acasa

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 11:59 
Neconectat

Din cate vad eu situatia e cam asa:
- pe de o parte sunt cei 15 divizionari A care se opun in ruptul capului schimbarii de sistem, lucru de inteles de altfel, ptr ca ii afecteaza la buzunar. Dintre ei 2-3 sunt activi aici pe forum , restul tac ca pestele in apa, dar sunt sigur ca urmaresc discutiile de pe aici cu mare atentie :lol:
- apoi este un grup de fosti divizionari A sau B care din diverse motive nu mai vor sa o ia de la capat de la judet, si care sunt cei mai ferventi sustinatori ai schimbarii de sistem (logic, ar pierde mai putin timp si bani)

Cele doua grupuri sunt aproximativ egale numeric. Nu stiu la sedinta de la Bucuresti cand se va vota cine va avea castig de cauza, va fi interesant.

Mai raman insa doua grupuri in discutie:
- actualii divizionari B, n-am vazut nicio opinie de-a lor pe aici (sunt egali ca numar cu cele doua grupuri de mai sus)
- cei care sunt denumiti generic de divizionari "carne de tun" :roll: la fiecare concurs, si care ar vrea sa se intreaca si ei cu cei puternici dar nu ajung decat partial la open-uri.

Din pacate aceasta ultima categorie nu prea este reprezentata deloc pe la sedintele AJVPS asa ca nu vor avea niciun cuvant de spus, ca de obicei.
Vezi si ce spune Toni, de ce sa imparta AJVPS Vrancea putinii bani pe care ii are ptr 25 de concurenti, cand se pot imparti doar la 3 sau 4? Indirect recunoaste ca din Vrancea s-ar aduna 25 de oameni la o semifinala Est dar asta contravine intereselor lui personale. Cam asa e gandirea si la Bucuresti, asa ca stati linistiti, proiectul lui Glukas nu va trece (desi eu unul facand parte din ultima categorie mi-as dori sa treaca).

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 12:03 
Neconectat

silk scrie:
Din cate vad eu situatia e cam asa:
- pe de o parte sunt cei 15 divizionari A care se opun in ruptul capului schimbarii de sistem, lucru de inteles de altfel, ptr ca ii afecteaza la buzunar. Dintre ei 2-3 sunt activi aici pe forum , restul tac ca pestele in apa, dar sunt sigur ca urmaresc discutiile de pe aici cu mare atentie :lol:
- apoi este un grup de fosti divizionari A sau B care din diverse motive nu mai vor sa o ia de la capat de la judet, si care sunt cei mai ferventi sustinatori ai schimbarii de sistem (logic, ar pierde mai putin timp si bani)

Cele doua grupuri sunt aproximativ egale numeric. Nu stiu la sedinta de la Bucuresti cand se va vota cine va avea castig de cauza, va fi interesant.

Mai raman insa doua grupuri in discutie:
- actualii divizionari B, n-am vazut nicio opinie de-a lor pe aici (sunt egali ca numar cu cele doua grupuri de mai sus)
- cei care sunt denumiti generic de divizionari "carne de tun" :roll: la fiecare concurs, si care ar vrea sa se intreaca si ei cu cei puternici dar nu ajung decat partial la open-uri.

Din pacate aceasta ultima categorie nu prea este reprezentata deloc pe la sedintele AJVPS asa ca nu vor avea niciun cuvant de spus, ca de obicei.
Vezi si ce spune Toni, de ce sa imparta AJVPS Vrancea putinii bani pe care ii are ptr 25 de concurenti, cand se pot imparti doar la 3 sau 4? Indirect recunoaste ca din Vrancea s-ar aduna 25 de oameni la o semifinala Est dar asta contravine intereselor lui personale. Cam asa e gandirea si la Bucuresti, asa ca stati linistiti, proiectul lui Glukas nu va trece (desi eu unul facand parte din ultima categorie mi-as dori sa treaca).

te rog nu ma amesteca si pe mine in interesul altora ....asa cum nici eu nu te amestec in cei numiti ...carne de tun ! nu ma confunda te rog ....

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 12:15 
Neconectat

Ptr. cei care se opun si sunt divizionari A sau B: repet, mai multi pescari in sistem care platesc o taxa de participare, beneficiaza cei care vor castiga (si voi sunteti favoriti) si Echipa Nationala. Cum sa va nu placa??? Puneti in balanta ce pierdeti si ce veti castiga.

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 12:16 
Neconectat

Florine ai fost baiat dintr-o bucata.....interesele altora....

Sus

MesajScris: 26 Ian 2013, 12:17 
Neconectat

cuby scrie:
Tise pare corect :?: :?: :?: si alti pescari bun de la tine di jud au stat acasa

gresesti, in fiecare an merg 4 de la interjudet in finala B ,diviziile sunt facute din 2006 pe un criteriu hotarat atunci [rezulatele finalelor pe ultimii 5 sau 10 ani nu mai tin minte] cu care nu am fost de acord dar nu am comentat,deci in toti acesti ani puteau sa ramana in div.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 170 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]