Din cate vad eu situatia e cam asa:
- pe de o parte sunt cei 15 divizionari A care se opun in ruptul capului schimbarii de sistem, lucru de inteles de altfel, ptr ca ii afecteaza la buzunar. Dintre ei 2-3 sunt activi aici pe forum , restul tac ca pestele in apa, dar sunt sigur ca urmaresc discutiile de pe aici cu mare atentie
- apoi este un grup de fosti divizionari A sau B care din diverse motive nu mai vor sa o ia de la capat de la judet, si care sunt cei mai ferventi sustinatori ai schimbarii de sistem (logic, ar pierde mai putin timp si bani)
Cele doua grupuri sunt aproximativ egale numeric. Nu stiu la sedinta de la Bucuresti cand se va vota cine va avea castig de cauza, va fi interesant.
Mai raman insa doua grupuri in discutie:
- actualii divizionari B, n-am vazut nicio opinie de-a lor pe aici (sunt egali ca numar cu cele doua grupuri de mai sus)
- cei care sunt denumiti generic de divizionari "carne de tun"
la fiecare concurs, si care ar vrea sa se intreaca si ei cu cei puternici dar nu ajung decat partial la open-uri.
Din pacate aceasta ultima categorie nu prea este reprezentata deloc pe la sedintele AJVPS asa ca nu vor avea niciun cuvant de spus, ca de obicei.
Vezi si ce spune Toni, de ce sa imparta AJVPS Vrancea putinii bani pe care ii are ptr 25 de concurenti, cand se pot imparti doar la 3 sau 4? Indirect recunoaste ca din Vrancea s-ar aduna 25 de oameni la o semifinala Est dar asta contravine intereselor lui personale. Cam asa e gandirea si la Bucuresti, asa ca stati linistiti, proiectul lui Glukas nu va trece (desi eu unul facand parte din ultima categorie mi-as dori sa treaca).