truia scrie:
ANDREI_BUCUR scrie:
lungu ionel scrie:
Pentru a invata ceva trebuie sa te duca si mintea,ceea ce la unii nu e cazul.
Nu vrei tu oare sa ne spui cine esti??? Sau esti o Sssuper Clona cumva??
Eu accept orice sugestii , critici , laude si sunt gata sa si raspund oricui argumentat si in general fara sa jignesc.
Da este o vorba romaneasca ce cred ca ti se potriveste si este legata de o musca si de fundul unui cal...
Nu te supara da cred ca ai gresit topicul.
Andrei...ar trebui sa-ti fie un pic rusine sa vorbesti asa!... Si asta denota ca nu ai suficienta vechime in pescuit ..
Caci daca ai fi avut l-ai fi stiut pe "Tiganu" cara fara nici un fel de probleme poate sa dea lectii pe apele salbatice nu numai tie dar si la 80% din pescarii de aci de pe forum!... Este unul dintre cei mai inteligenti si experimentati pescari pe care ii cunosc!
Te asigur ca "musca"respectiva are mai multe in comun cu "fundul calului" decat ai tu cu pescuitul!...
Tbuie sa observ si eu si sa mentionez aroganta infantila de care multi fac dovada... nu acceptati nici o critica desi cele mai multe sunt constructive...si in nici un caza rauvoitoare... nu stiu de ce dar am impresia ca ati inceput sa va credeti buricul pescuitului in Romania...si parca sa zic, desi toti va recunosc calitatile, ca nu este cazul!..Il rog pe domnul Poiana sa va traga un pic de urechi.. incepind cu propriul sau fiu!
Sunt de laudat toate eforturile depuse de voi... toti au fost de acord cu asta!.... dar in sine rezultatul nu reprezinta nimic: locul 16 din 30 de echipe nu este nici macar mediocru...este slab!... deci nu cred ca aveti argumente sa priviti lumea de sus! ... eu sunt fan declarat Alex Gavan si Boti.... dar si fan al obiectivitatii si adevarului!... Un pic de modestie e necesara...ba chiar obligatorie pentru un start bun si in pescuit dar si in viata!...
Cum zic ceilalti: nu stricati ceea ce ati reusit sa obtineti pe piste.... un vechi proverb romanesc spune: "caprarul nu se poate supara pe sat!"...
Imi vine sa cred ca porecla va vine de minune: "pelicanul" e recunoscut doar ca foarte bun la pescuit... nu neaparat ca si foarte intelept!!
Mai vorbim dupa campionatele nationale (individual si echipe) de anul asta!
Multe succese si intelepciune va doresc!
Truio imi pare rau daca ti s--a parut tie ca am fost deplasat in vreun fel. Chiar nu vreau sa intru in polemici cu nimeni...
Nu am avut niciodata ocazia sa il cunosc pe domnul Lungu Ionel sau sa pescuiesc alaturi de el si de aici am tras o concluzie gresita cum ca ar fi una din nenumaratele clone ale celor care de multe ori nu au curajul sa scrie sub nume propriu ceea ce gandesc aici pe forum.
M-am interesat cine este " tiganu" si am auzit cuvinte de lauda... Am gresit la adresa lui si imi pare rau. Sunt convins ca vom avea ocazia sa ne cunoastem si personal poate chiar intr-un concurs. De ce nu??
Totusi cred ca si tu ai fost mult prea dur in mesajul tau...
Cu tine chiar nu cred ca am avut vreodata ceva de impartit. Te cunosc, te simpatizez si am si avut ocazia sa pescuim de cateva ori impreuna la Doripesco daca bine imi amintesc.
Eu personal nu am si nici nu am avut vreodata atitudini deplasate sau conflicte cu vreun competitor din Romania si mai mult decat atat ii respect pe toti si cred ca de la fiecare as putea invata cate ceva.
Daca te uiti mai sus mi-am si exprimat parerea legat de rezultatul nostru la acest campionat.
La George mi-am permis sa ii raspund doar in urma la ceea ce a postat el.... Nu am nimic personal nici cu George doar ca nu mi s-a parut normala postarea lui mai ales avand in vedere anumite aspecte legate de plecarea noastra in Slovenia in care a avut si el o anumita implicare federala la momentul respectiv. Desi nu cred , George daca consideri ca am gresit cu ceva la adresa ta imi pare rau. Invitatia pe care ti-am facut-o mai sus ramane valabila. Aceasta echipa are nevoie de mult ajutor , iar noi il acceptam din partea oricui.
Personal imi asum orice critica intemeiata la adresa mea sau a echipei.
Acesta va fi probabil ultimul mesaj postat de mine pe forum legat de acest topic. Imi pare rau daca ne-am lasat dusi de val si am raspuns unor critici rautacioase sau daca am lasat sa se inteleaga altceva din postarile noastre decat ne-am fi dorit.
Va doresc tuturor cat mai multe partide reusite de pescuit si sa ne vedem sanatosi pe pista!!
Fir intins!!!