Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial Pe Cluburi Radece Slovenia
MesajScris: 13 Iun 2014, 08:15 
Neconectat

silk scrie:
Andrei, Doru nu stricati aici pe forum ceea ce ati realizat in Slovenia!
Vedeti ca sunteti purtati intr-o zona periculoasa unde nu e cazul sa intrati.
LUCI suna-i sa se opreasca, am mai vazut acest film si anul trecut.

De acord cu Silviu !!!

Avem destule probleme cu altii ,hai sa ne respectam si sa fim mai buni , noi astia care ne-am "mancat slanina " impreuna pe pistele de concurs !

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 08:36 
Neconectat

ANDREI_BUCUR scrie:
lungu ionel scrie:
Pentru a invata ceva trebuie sa te duca si mintea,ceea ce la unii nu e cazul.

Nu vrei tu oare sa ne spui cine esti??? Sau esti o Sssuper Clona cumva??
Eu accept orice sugestii , critici , laude si sunt gata sa si raspund oricui argumentat si in general fara sa jignesc.
Da este o vorba romaneasca ce cred ca ti se potriveste si este legata de o musca si de fundul unui cal... :lol:
Nu te supara da cred ca ai gresit topicul.

Andrei...ar trebui sa-ti fie un pic rusine sa vorbesti asa!... Si asta denota ca nu ai suficienta vechime in pescuit ..
Caci daca ai fi avut l-ai fi stiut pe "Tiganu" cara fara nici un fel de probleme poate sa dea lectii pe apele salbatice nu numai tie dar si la 80% din pescarii de aci de pe forum!... Este unul dintre cei mai inteligenti si experimentati pescari pe care ii cunosc!
Te asigur ca "musca"respectiva are mai multe in comun cu "fundul calului" decat ai tu cu pescuitul!...
Tbuie sa observ si eu si sa mentionez aroganta infantila de care multi fac dovada... nu acceptati nici o critica desi cele mai multe sunt constructive...si in nici un caza rauvoitoare... nu stiu de ce dar am impresia ca ati inceput sa va credeti buricul pescuitului in Romania...si parca sa zic, desi toti va recunosc calitatile, ca nu este cazul!..Il rog pe domnul Poiana sa va traga un pic de urechi.. incepind cu propriul sau fiu!

Sunt de laudat toate eforturile depuse de voi... toti au fost de acord cu asta!.... dar in sine rezultatul nu reprezinta nimic: locul 16 din 30 de echipe nu este nici macar mediocru...este slab!... deci nu cred ca aveti argumente sa priviti lumea de sus! ... eu sunt fan declarat Alex Gavan si Boti.... dar si fan al obiectivitatii si adevarului!... Un pic de modestie e necesara...ba chiar obligatorie pentru un start bun si in pescuit dar si in viata!...
Cum zic ceilalti: nu stricati ceea ce ati reusit sa obtineti pe piste.... un vechi proverb romanesc spune: "caprarul nu se poate supara pe sat!"...
Imi vine sa cred ca porecla va vine de minune: "pelicanul" e recunoscut doar ca foarte bun la pescuit... nu neaparat ca si foarte intelept!!

Mai vorbim dupa campionatele nationale (individual si echipe) de anul asta!
Multe succese si intelepciune va doresc!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 09:42 
Neconectat

truia scrie:
ANDREI_BUCUR scrie:
lungu ionel scrie:

Eu accept orice sugestii , critici , laude si sunt gata sa si raspund oricui argumentat si in general fara sa jignesc.
Da este o vorba romaneasca ce cred ca ti se potriveste si este legata de o musca si de fundul unui cal... :lol:

Andrei...ar trebui sa-ti fie un pic rusine sa vorbesti asa!... Si asta denota ca nu ai suficienta vechime in pescuit ..
Caci daca ai fi avut l-ai fi stiut pe "Tiganu" cara fara nici un fel de probleme poate sa dea lectii pe apele salbatice nu numai tie dar si la 80% din pescarii de aci de pe forum!... Este unul dintre cei mai inteligenti si experimentati pescari pe care ii cunosc!
Te asigur ca "musca"respectiva are mai multe in comun cu "fundul calului" decat ai tu cu pescuitul!...
Tbuie sa observ si eu si sa mentionez aroganta infantila de care multi fac dovada... nu acceptati nici o critica desi cele mai multe sunt constructive...si in nici un caza rauvoitoare... nu stiu de ce dar am impresia ca ati inceput sa va credeti buricul pescuitului in Romania...si parca sa zic, desi toti va recunosc calitatile, ca nu este cazul!..Il rog pe domnul Poiana sa va traga un pic de urechi.. incepind cu propriul sau fiu!

Sunt de laudat toate eforturile depuse de voi... toti au fost de acord cu asta!.... dar in sine rezultatul nu reprezinta nimic: locul 16 din 30 de echipe nu este nici macar mediocru...este slab!... deci nu cred ca aveti argumente sa priviti lumea de sus! ... eu sunt fan declarat Alex Gavan si Boti.... dar si fan al obiectivitatii si adevarului!... Un pic de modestie e necesara...ba chiar obligatorie pentru un start bun si in pescuit dar si in viata!...
Cum zic ceilalti: nu stricati ceea ce ati reusit sa obtineti pe piste.... un vechi proverb romanesc spune: "caprarul nu se poate supara pe sat!"...
Imi vine sa cred ca porecla va vine de minune: "pelicanul" e recunoscut doar ca foarte bun la pescuit... nu neaparat ca si foarte intelept!!

Truia sa o urechezi pe fata ta!! Vezi ca topicul cu nevestele si jackul sunt altundeva! Aici e vorba de pescuit! Eu pun punct aici! Daca cineva se simte jignit îmi cer scuze dar din punctul meu de vedere asta e adevaru!!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 09:54 
Neconectat

Adevarul e ca din lipsa de interes a Pescarilor(BENZAR,RANCU,OROSZ,ETC)au prins acest culoar,sansa citiva pescarici sa mearga la mondiale.Si a propos,cu bani poti cumpara scule si loc intr-o echipa dar nu poti capata indeminare si minte.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 10:11 
Neconectat

truia scrie:
ANDREI_BUCUR scrie:
lungu ionel scrie:

Truio imi pare rau daca ti s--a parut tie ca am fost deplasat in vreun fel. Chiar nu vreau sa intru in polemici cu nimeni...
Nu am avut niciodata ocazia sa il cunosc pe domnul Lungu Ionel sau sa pescuiesc alaturi de el si de aici am tras o concluzie gresita cum ca ar fi una din nenumaratele clone ale celor care de multe ori nu au curajul sa scrie sub nume propriu ceea ce gandesc aici pe forum.
M-am interesat cine este " tiganu" si am auzit cuvinte de lauda... Am gresit la adresa lui si imi pare rau. Sunt convins ca vom avea ocazia sa ne cunoastem si personal poate chiar intr-un concurs. De ce nu??
Totusi cred ca si tu ai fost mult prea dur in mesajul tau...
Cu tine chiar nu cred ca am avut vreodata ceva de impartit. Te cunosc, te simpatizez si am si avut ocazia sa pescuim de cateva ori impreuna la Doripesco daca bine imi amintesc.
Eu personal nu am si nici nu am avut vreodata atitudini deplasate sau conflicte cu vreun competitor din Romania si mai mult decat atat ii respect pe toti si cred ca de la fiecare as putea invata cate ceva.
Daca te uiti mai sus mi-am si exprimat parerea legat de rezultatul nostru la acest campionat.
La George mi-am permis sa ii raspund doar in urma la ceea ce a postat el.... Nu am nimic personal nici cu George doar ca nu mi s-a parut normala postarea lui mai ales avand in vedere anumite aspecte legate de plecarea noastra in Slovenia in care a avut si el o anumita implicare federala la momentul respectiv. Desi nu cred , George daca consideri ca am gresit cu ceva la adresa ta imi pare rau. Invitatia pe care ti-am facut-o mai sus ramane valabila. Aceasta echipa are nevoie de mult ajutor , iar noi il acceptam din partea oricui.
Personal imi asum orice critica intemeiata la adresa mea sau a echipei.
Acesta va fi probabil ultimul mesaj postat de mine pe forum legat de acest topic. Imi pare rau daca ne-am lasat dusi de val si am raspuns unor critici rautacioase sau daca am lasat sa se inteleaga altceva din postarile noastre decat ne-am fi dorit.

Va doresc tuturor cat mai multe partide reusite de pescuit si sa ne vedem sanatosi pe pista!!
Fir intins!!!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 10:24 
Neconectat

Andrei, cum am zis, sper sa castigati si anul acesta la echipa (Matchfishing nu cred ca va participa :) asa ca trebuie sa tin si cu cineva - voi pe I si Maver pe II) si la anul sa obtineti un rezultat si mai bun.

Eu nu ma mai enervez pe chestiuni legate de pescuit, incerc sa stau deoparte. Am baut ieri 2 beri la serbarea fiului meu si a iesit tevatura asta, altfel nu scriam nimic. Sunteti deja baieti mari, aveti experienta competitionala si daca v-ati ambalat a fost pentru ca v-a pasat, ati avut ambitie si pasiune. Fie sa va canalizati aceste sentimente in directia pozitiva. Si norocul si-l mai face si omul cu mana lui, e o vorba in care cred, chiar si atunci cand toate parca sunt impotriva.

Ati participat pe merit, ati castigat in Romania pe merit si ceea ce ati invatat si acumulat la Mondiale nu va poate lua nimeni!

Fir Intins! Viitorul e al vostru!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 11:14 
Neconectat

Andrei, departe de mine sa iau partea lu Lucas,are si el o parere si daca sta in alta tabara e treaba lui!in primul rand esti tu mai politician si iti alegi bine cuvintele sa nu jignesti pe nimeni, bravo tie!Candva am invatat in scoala o poveste ce avea un moto ca satul care nu are batrani sa-si cumpere! Aici e vorba sa nu dai cu picioarele in pionerii pescuitului ca ei iti fac drumul spre un pescuit mai performant!Eu cred ca mai avem de invatat de la Dragos,Maty,Lupei,Rancu,Boldea si altii si impreuna putem sa facem rezultat pe plan international!Poate ca a trecut timpul peste noi si suntem depasiti dar nu ne-am permis sa jignim un Kosa,Pana,Maty si altii!Si ar fi bine sa pui sa-ti traduca cineva declaratia lui Walter despre echipa!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 11:42 
Neconectat

zsolt scrie:
Andrei, departe de mine sa iau partea lu Lucas,are si el o parere si daca sta in alta tabara e treaba lui!in primul rand esti tu mai politician si iti alegi bine cuvintele sa nu jignesti pe nimeni, bravo tie!Candva am invatat in scoala o poveste ce avea un moto ca satul care nu are batrani sa-si cumpere! Aici e vorba sa nu dai cu picioarele in pionerii pescuitului ca ei iti fac drumul spre un pescuit mai performant!Eu cred ca mai avem de invatat de la Dragos,Maty,Lupei,Rancu,Boldea si altii si impreuna putem sa facem rezultat pe plan international!Poate ca a trecut timpul peste noi si suntem depasiti dar nu ne-am permis sa jignim un Kosa,Pana,Maty si altii!Si ar fi bine sa pui sa-ti traduca cineva declaratia lui Walter despre echipa!

Zsolt sunt perfect de acord cu tine.

Eu niciodata nu mi-am permis sa ma uit de sus la cineva...

Cred ca m-am purtat de fiecare data cum se cuvine, drept dovada ca sunt prieten cu aproape

toti concurentii, fie ei tineri sau oameni mai experimentati.

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 12:03 
Neconectat

,, Pelicanilor,, felicitari pentru modul cum abordati problema . doar asa se naste competitia corecta in cadrul agvps . astept sa va vad pe toti intre seniori pt ca doar atunci nu va mai fi nimic de zis .

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 15:23 
Neconectat

@ Andrei Bucur:
Andrei, bravo pentru atitudine! Sunt multumit de raspunsul tau... cred ca ai inteles ca nimeni nu a fost rau intentionat si ca toata lumea a fost alaturi de voi.
Daca ai fost repezit si ai facut o gresala incerci sa o corectezi si asta spune multe...ramanem prieteni si sper sa ne revedem cu bine pe la ce concursuri voi putea veni si eu! ...

@ Doru Poiana
M-am gandit destul de mult inainte de a-ti raspune...
Atitudinea ta imi confirma ca nu esti decat acelasi pusti impertinent si arogant pe care l-am intalnit de cateva ori... imi pare rau sa spun asta, in primul rand pentru ca il cunosc pe domnul Poiana si am tot respectul pentru el.
Sa stii ca daca fata mea ar scrie prostii pe forumuri n-ar scapa de urecheala... e datoria mea ...de-asta l-am si rugat pe tatal tau sa te corecteze in ceea ce faci!
Cat despre pescuit... eu zic ca-i mai bine sa-i lasi pe altii sa vorbeasca...stii foarte bine cum ai ajuns in echipa de tineret! ...si mai stii foarte bine ca baietii de la Severin ( asa umili si fara sculele tale) te-au facut terci peste tot pe unde te-au prins!
Cu asta pun si eu punct oricarei conversatii cu tine de acum incolo... Daca iti schimbi atitudinea poate vom mai vorbi vredata...daca nu, nu cred ca meriti sa-ti mai adresez vreun cuvant!...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]