In nesimtirea mea si spre deranjul unora continui:
Dna. Ispas (scripta manent):
"1. Am aflat ca si voi , si cand ati aflat voi ca taxa este atat!
2. Nu m-a consultat nimeni din conducere daca este bine sau nu !
3. Nu suntem sponsorizati(ECHIPA ) cu nimic din aceasta taxa si nici nu primim nimic de la AJVPS! Macar voi priiti de la ai vostri.
4.Atat stiu ca se plateste pentru intrarea pe dig la cei de la ape in jur de 300 lei/zi de antrenament +
1200 lei 3+1 zile concurs/. In total cei de la APE primesc 300x3=900 pt antrenamentele neoficiale + 1200 pt concurs, adica 21 milioane lei vechi!!!!!!!!
5. Oficial suntem 10 echipe , taxa o platesc 9 ( Salajul este scutita de taxa
ar fi culmea sa ne taxeze si pe noi)deci faceti voi calculul . Se aduna 58.5 mil - 21 mil la ape. Din 40 mil trebuie sa asiguri 3 zile apa pt 50 concurenti, sa platesti albitri( macar transportul) sa faci unele mici surprize pt festivitate , saci de gunoi, etc .......Sunt multe cheltuieli si nimeni nu-ti da un ban !
Nu vreau sa scuz sau sa acuz pe nimeni, in momentul acesta asa stau lucrurile. Atat stiu atat va spun !
Imi pare rau pt situatie dar este independent de vointa mea !
Eu oricum VA ASTEPT CU DRAG ![/color] "
Deci, max 1200 RON pentru 3 zile de pescuit (2 manse plus 1 antrenament - taxa a fost pentru 4 zile de concurs), taxa de acces pe dig.
Daca mizati pe cel putin 30 de concurenti (ar fi frumos sa aveti peste 50 ...) atunci 1200/30=40 RON/concurent si raman 60 RON de concurent, respectiv
1800 RON pentru cheltuielile de organizare si 200x30=6000 RON la Tubertini.
Daca in schimb vb. cu Dna de la Tubertini si reduceti taxa la 200 RON total, atunci stiu cel putin 5 prieteni pescari care ar veni, plus multi altii, si veti avea un concurs de minim 50 pescari. Un simplu calcul la numarul acesta arata ca ptr. taxa de dig se aloca 24 RON/concurent, si raman 176x50=8.800 RON de impartit intre Tubertini si Dvs. Necesita in schimb un mic efort de promovare ...
Si ca sa fiu si mai constructiv, eu as suplimenta cu premii si pentru echipe (ca la Szeged), as renunta la mese si la nada - nu suntem fomisti si as incerca sa adun pe putin 60 de oameni ... gen Trabucco, fara taxele de la Trabucco
Si cu finala B la Varsolt, succesurile
sunt asigurate!