Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 05:10

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Lotul Seniorilor
MesajScris: 19 Aug 2011, 09:34 
Neconectat

Există un nume în psihologie, pentru această mentalitate: este ceea ce, Alice Miller a numit „pedagogia neagră".
In schimb violenţa morală, poate fi chiar şi mai de­vastatoare decât cea fizică. În toate cazurile însă, „pedagogia neagră" are o particularitate care o distinge de alte forme de dominare. Ea implică în mod necesar nu doar supunerea efectivă a victimei, ci şi o acceptare a pedepsei din partea ei. În acest rafinat sistem de dominare, victima e constrânsă să accepte pedeapsa întrucât aceasta este aplicată „pentru binele ei". „E pentru binele tău că te bat, iar mai tarziu ai să-mi mulţumeşti", auzim deseori printre icniturile celor care aplică pedepse corporale.
Acest întortocheat transfer de culpabilitate, care, aplicat sistematic încă din copilărie, produce efecte ireversibile si poate furniza un prim element care să ajute la descifrarea complicatei holograme psihologice româneşti: amestecul de mândrie şovăielnică şi de vinovăţie burzuluită, care ne caracterizează.

Sus

MesajScris: 19 Aug 2011, 11:38 
Neconectat

Din pacate ,dupa parerea mea :oops: pescuitul stationar romanesc de competitie se "scufunda",cam asa ceva :
http://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY
Iar cei alesi sa conduca miscarea,daca sunt careva,se gasesc in aceeasi situatie.

Sus

MesajScris: 19 Aug 2011, 11:54 
Neconectat

se pare ca va inspirati de aici...http://m.romanialibera.ro/stire-186420. ... hmmm...sau invers.
dupa discutia cu truia se pare ca va pricepeti mai mult la pescuit si mai putin la oameni . ce ziceti , facem o analiza psi a problemei lotului seniorilor , in privat?

Sus

MesajScris: 20 Aug 2011, 16:18 
Neconectat

alex_radu...conform regulilor acestui forum ar fi trebuit sa treci pe la sectiunea Utilizatori si sa iti declini prezenta. Sincer, nu am chef si nici prea mult timp sa citesc lucrurile pe care le postezi. Te rog, rezuma-te la pescuit. O zi buna!

Sus

MesajScris: 20 Aug 2011, 19:50 
Neconectat

Acest site nu este pentru si despre pescari?Ce cauta acest "filozof" printre noi? de ce nu posteaza pe un site unde ar fi cineva interesat de tampeniile pe care le scrie?

Sus

MesajScris: 21 Aug 2011, 20:33 
Neconectat

Sper sa nu supar pe nimeni,eu cred ca cel mai potrivit pentru a fi managerul echipei este domnul Mateescu. La experienta competitionala pe care o are si relatiile pe care le-a facut in timp cred ca e cel mai bun.

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:21 
Neconectat

Marius, managerul nu tre sa fie neaparat concurent. Tre sa stie cu banii, cu organizarea, cu relatiile in legatura cu sponsorii. Eu zic ca Eugen indeplineste toate conditiile. Bineinteles nu e singurul care ar putea face asta dar el a mai facut-o si ar trebui lasat sa continue pana ajunge la un nivel maxim de organizare.

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 10:49 
Neconectat

Mie mi se pare chiar obligatoriu ca managerul sa nu fie concurent!...adica sa-si canalizeze toate eforturile pentru a gasi finantarea necesara echipei nationale.
Pe dealta parte, la ora actuala, cred ca cel mai potrivit pentru postul de manager este Eugen Baltac!..are si experienta, are pregatirea profesionala necesara, are pasiunea necesara si are si contactele necesare.... nu stiu daca este altul dispus sa-si consume benevol timpul liber si sa-si faca obligatii fara nici un castig personal. Trebuie lasat sa-si faca treaba si viitorul va hotari, prin rezultatele obtinute, asupra competentei sale!
Eu ii urez succes si spor la treaba!

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 18:58 
Neconectat

A fost o propunere,oricum toate echipele mari au in spate o echipa de manageri.

Sus

MesajScris: 22 Aug 2011, 21:24 
Neconectat

Numirea unui Manager General de talia lui Eugen Baltac, nu poate fi decat benefica. S-a facut un prim pas in alcatuirea unei echipe tehnice adevarate. Eu zic ca ar trebui continuat cu largirea Echipei Tehnice dupa un model occidental cunoscut si care a dat si rezultate. Hai Baietii !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]