Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 20:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: echipa Tubertini
MesajScris: 28 Noi 2011, 16:45 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
alintudose scrie:
PS , la partea cu anuntul ipotetic al lui Gigi ca nu ne-ar mai putea sustine , da , am participa si pe banii nostri. Si n-am criticat cu nimic Energo , am gandit singur(cu voce scrisa) ca poate a avut motivele ei intemeiate sa desfiinteze o echipa , in conditiile in care sponsorizeaza echipa de copii , echipa Clujului , inclusiv copii de la concursul meu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

...albanezuleeee, atata timp cat noi nu am vb despre echipa si sponsorul vostru voi de ce o faceti???? Nu vad de ce atata interes despre cum sa desfiintat Sensas-ul si de ce sunteti atat de aprinsi ca s-ar putea infiinta o alta echipa sub numele Tubertini?? Parca erati aparatorii acestui sport, voiati sa reformati sistemul competitional, etc, etc si acuma cand e sa apara o echipa incepeti cu mistocareli despre biciclete si alte cele. Vad ca de la prostiile astea se strica prietenii vechi si nu inteleg de ce? Din cauza ca pescuitul evolueaza? Pai ce vreti sa va bateti la echipe doar cei care mai primesc cate ceva de la Energo si voi de la Trabucco? Daca da atunci jos palaria, pe zi ce trece reusiti in telul vostru tot mai mult!

Si nu inteleg cu Petrisor ce tot aveti. Eu stiu ca tu ai o legatura de love cu el dar totusi un anumit nivel de respect pt omul asta ar trebui sa existe. Concureaza de atata timp cu o gramada de rezultate bune, promoveaza gratuit pescuitul pe un site platit de el si Brola, pune suflet poate chiar prea mult si cateodata greseste dar pana la urma multe s-au facut si cu aportul lui.

Multi pescari buni parasesc site-ul tocmai din cauza cacanariilor si nu inteleg care e faza de a manji tot ce apare nou cu intentii bune. Pacat!

Despre echipa ai afirmat ceva de genul ca ne-ati spulberat oriunde ne-ati prins , iar eu , repet (doamne , ce obositor esti , nu vrei sa intelegi ce scriu?) , ne-ati prins o singura data , cand voi ati avut goange iar noi nu , din vina noastra , sic.(asa-i mai bine?)
Despre sponsorul vostru n-am spus nimic rau , am spus (sa fiu elegant acuma) ca v-a retras sprijinul , asta in timp ce sustinea alte echipe , cat si concursul meu cu copii(cred ca n-a vazut ce pierde si acuma regreta groaznic :mrgreen: ). Nu pot sa nu ma intreb "oare de ce..."
Nu ne deranjeaza aparitia unei noi echipe , sa mai avem si noi pe cine bate...si sa aveti parte de sponsorizare macar jumate din cat avem noi. ;)
Despre Petrisor , de ce nu-l lasi pe el sa se apere ? Aici , sau daca-l deranjeaza postarile mele stie ca trebuie doar sa ma sune si sa-mi comunice pe limba noastra asta(Truia , nu dezbate aspectul asta...) si ma voi opri. Este prietenul meu si-l cunosc de mult prea multa vreme(nu stiai tu ce-i rubesiana pe vremea aia cand pescuiam cu el :mrgreen: ). Asa ca nu spune ca nu-l respectam , n-are nici o legatura ce scrie cu ce se citeste de data asta... ;)
Dar nu inteleg , de fapt noi de ce ne certam acuma ? Cine si ce a manjit ? Sa aveti parte de drum lung cu echipa voastra (nu dezvaluiti componenta?) si de multe succesuri nemasurate. :lol:
Te las draq aici , nu ma mai tastez cu tine , sa nu stric o prietenie. Mai bine te las sa dai o bere la vreun concurs. ;)

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 16:48 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
Simt nevoia sa intervin de-si am promis ca nu mai postez!Baieti va sugerez sa nu folositi numele firmei Energo!(valabil chubi,adi si altii)mersi de intelegere!

Hallo , ce ai , varu'? Eu am voie , sau eu sunt "si altii" :lol: ? Nu cred ca a jignit nimeni Energo , ofticosule... :mrgreen: De ce te-ai suparat ?

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 18:41 
Neconectat

Aloo...aloo,vreau si eu la Tubertini astia.... :lol: :lol: :lol: .cand se face preselectia :roll: :roll: :roll: de 1 Decembrie,ziua Romaniei :lol: :lol: :lol: sau la Ben pe bala de revelion la copca :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 18:53 
Neconectat

cosminTM scrie:
Aloo...aloo,vreau si eu la Tubertini astia.... :lol: :lol: :lol: .cand se face preselectia :roll: :roll: :roll: de 1 Decembrie,ziua Romaniei :lol: :lol: :lol: sau la Ben pe bala de revelion la copca :roll: :roll: :roll:

...tre sa ai rubeziana Tubertini ca sa intri. Ai???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 19:16 
Neconectat

Crezi ca-i vreo problema sa fac din trabucco tubertinni? :lol:
Vorbiti cu tata Brola ca va rezolva el. :lol: :lol:

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 19:38 
Neconectat

cosminTM scrie:

poate pana de 1 decembrie aflii componenta ;)

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 19:56 
Neconectat

Am marker toate culorile :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 28 Noi 2011, 20:32 
Neconectat
Administratorul site-ului

Curios , nimeni nu a anuntat OFICIAL infiintarea echipei si deja s-au adunat ...9 pagini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!...oare DE CE ??!! :roll: :roll:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 29 Noi 2011, 08:06 
Neconectat

cosminTM scrie:
Am marker toate culorile :D :D :D :D :D

ce vrei sa spui?sau defapt care e treaba ta aici?

Sus

MesajScris: 29 Noi 2011, 08:43 
Neconectat

Aline, stai linistit, nu stric eu prietenii de la discutii de net. Doar ca nah, ne contram si noi in spirit competitional... Eu unul nu ma cert cu nimeni si nici nu as face-o vreodata, mai ales din subiecte de astea "m-ai facut, te-am facut"

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 173 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]