Pescuit Stationar

Acum este 04 Noi 2024, 19:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALE U18;U23;- fete; U23 - baieti ; senioare
MesajScris: 13 Aug 2012, 15:45 
Neconectat

felicitari tuturor concurentilor si in special conferentiarului care din cauza standului a avut emotii pana in ultima zi ;) in acelasi timp ii felicit si pe boti si pe paul care au pescuit foarte bine . pe tizul meu aldea sunt suparat ca nu am reusit sa ne sincronizam si in a 3 mansa (era greu findca unul dadea la crap si altu la oblete) :(
p.s.:tica imi povestesti cum ai pierdut un kit in dril cu un oblete?

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 16:29 
Neconectat

daca iti povesteste si gavan cum si-a rupt kitul in dril cu platicuta :lol: :lol: :lol:
cred ca era platicuta de talie mare(60 grame)

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 16:58 
Neconectat

Kitul lui Alex era deja rupt si reparat.

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 18:19 
Neconectat

alem scrie:
Felicitari Alex Gavan , felicitari tuturor.Bravo voua.
Singura intrebare care o am este de ce spuneti ca Sibiul a acaparat tot podiumul, cand in clasamentul prezentat de Vera , doar Poiana Doru apare ca reprezentant al Sibiului, cei de pe podium fiind trecuti ca Asociatia Cluj????????
Nu e ptr mine personal, ci intrebat de alte persoane din conducerea pescuitului.
Multumesc

Salut Alex
Mersi :D
Ma refeream la membrii echipei AJVPS Sibiu, echipa in cadrul careia avem onoarea de a face performanta de vreo doi ani in coace. Pot sa spun ca eu consider ca reprezint aceasta echipa la orice concurs as participa, fie el campionat national sau concurs particular.
Faptul ca la aceasta finala am concurat oficial din partea Clujului a fost strict o chestiune de birocractie, legata de faptul ca nu am apucat inca sa vin la Sibiu sa imi vizez permisul.

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 21:32 
Neconectat

Nea Mati noi concurenti suntem intr-o mare dilema: care este nada 1 si nada 2?

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 22:34 
Neconectat

Felicitari Alex Gavan, Kici putpuruti(boti) si lui paul de altfel care ati avut sansele voastre dar sa vazut diferenta de voaloare! felicitari tuturor concurentilor si mai ales lui paul pop care la prima lui participare la categoria U23. felicitari pentru ultima zi de concurs in care ai inteles cat de cat cum sa pescuiesti.

Sus

MesajScris: 13 Aug 2012, 23:41 
Neconectat

cred ca suntem ultimii care ajungem acasa dupa aproape 800 km de volan ...concluziile omului din spate ...
1 ...seniorii , vai de ziua cand mitraliarele BOTI , ALEX , ISPAS , ALDEA , PAUL MM, POIANA , TICA JR , ETC , vor decide sa atace divizia A ....pentru ca la nici un divizionar A nu am vazut atata viteza ...
2...seniorii , vai de ziua cand Vera si Malutan C vor avea posibilitatea sa concureze pt divizia A la barbati . Am vazut sange pe rube . la premiere am cerut explicatii si ambele mi-au aratat palmele ....am pozat ...o sa vedeti ...determinare maxima ...acum poate sunt prea obosit si nu pot explica .
3 ... Timi , ..felicitari ....primul an cu rube si totusi locul 1 . adica nu felicitari ... felicitarile sunt pt cei care castiga la Loto . tu ai muncit mult . meriti deplin locul 1 . deasemenea Sara Mati ...locul 3 in conditiile in care 3/4 din timp nu a avut pe nimeni in spate ...comentariile sunt de prisos.

Sus

MesajScris: 14 Aug 2012, 06:56 
Neconectat

vladutzu scrie:
Nea Mati noi concurenti suntem intr-o mare dilema: care este nada 1 si nada 2?

Noi organizatorii stim :roll:
Dar mai bine nu spunem. :(

Sus

MesajScris: 14 Aug 2012, 07:41 
Neconectat

vladutzu scrie:
Felicitari Alex Gavan, Kici putpuruti(boti) si lui paul de altfel care ati avut sansele voastre dar sa vazut diferenta de voaloare! felicitari tuturor concurentilor si mai ales lui paul pop care la prima lui participare la categoria U23. felicitari pentru ultima zi de concurs in care ai inteles cat de cat cum sa pescuiesti.

Asa e , e diferenta mare ... unii 9kg , tu 6 kg..., mare diferenta :lol:

Sus

MesajScris: 14 Aug 2012, 08:00 
Neconectat

Felicitari participantilor, dar mai ales castigatorilor si celor clasati pe podium, pt spectacolul oferit. Vreau sa felicit in special cele doua senioare care au luptat pana in ultima clipa, desi aveau rani la maini.Cantitatile prinse s-au apropiat de cele a baietilor.
Fe licitari Pop Paul pt ultima mansa, in care ai reusit un loc fb ,desi dupa parerea colegului de stand nu ai pescuit prea bn, dar cantarul a vb:))))))

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]