Pescuit Stationar

Acum este 14 Noi 2024, 16:55

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finale 2013
MesajScris: 11 Feb 2013, 18:37 
Neconectat

Tot n-am inteles d-na Vera ! Vorbiti de galagia din sala. Dar cand si-a expus Petruta punctul lui de vedere oare cine a sarit ca ars si nu l=a lasat sa spuna ce are de spus. Oare eu ? Am citit acea informare ( propunere facta de AJVPS Salaj ) dar n=am auzit sa se discute asa ceva in plenul sedintei. Va rog d-na Vera explicati-mi mie ca nu inteleg cum a-ti gandit dumneavoastra. Multumesc !

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 19:09 
Neconectat
Moderator global

Nici eu nu sant de acord cu metoda de abordare a diviziilor , e puerila . Nu poti retrogarada pe nimeni doua faze in nici o competitie . propunerea lui Micutu mi se pare ok .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 20:11 
Neconectat
Moderator global

Nu s-a discutat asa ceva. Logic , normal si firesc este ca sa ramana in A 15 iar restul retrogradatilor sa ramana in B. Adica in B sa fie "din oficiu" calificati pentru anul urmator toti retrogradatii din A din anul precedent(24 sau cati or fi , ca nici asta n-am auzit-o discutandu-se , sa se califice din B in A 24 , eu lasam sa se califice doar 15 din B in A , sa nu mai schimbam nimic aici la trenul lui Palcau.) Sau daca se doreste o finala A cu participare mai numeroasa , atunci varianta lui micurzu este ok.
La sedinta a fost o discutie prelungita cu crapistii , inutila pt noi , care a prelungit ora de incepere a discutiilor pentru stationar. Acestea au fost "scurtate" si "iutite" , sa nu incuie sala... Ca se vor mai clarifica pe parcurs... Inclusiv inceperea sedintei a intarziat vreo 45 min , ca din Bucuresti se ajunge greu in Bucuresti... Din Baia Mare sau Arad ajungi mai usor la timp... Asta a devenit obisnuinta , lipsa de respect pentru cei care vin din toata tara si nu intarzie...sa nu uit stilul comunist si superioritatea flegmatica afisata acolo , dar ... Momentan asta este , trebuie sa schimbam usor-usor cate ceva. ;)
Sau nu usor - usor , poate mai rapid. ;)

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 20:46 
Neconectat

As dori sa pun si eu o intrebare...Scuze inca de la inceput ca ma bag precum....(completatti dupa bunul plac)

Cine a propus si cu ce argumente sa se scoata interjudetul?

Merci.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 20:48 
Neconectat

Tudose , ca sa schimbi ceva trebuie sa crezi in ceva-ul ala , sa ai oarece sprijin si sa se gaseasca un nene care sa spuna verde-n fata . Noi , stationaristii , nu indeplinim nici un criteriu . suntem dezbinati si ne urmarim interese personale in defavoarea celor de grup. competitia inca nu este competitie ci o forma de conservare a rezultatului din anul trecut iar cel cu gura mare inca se complace in situatia asta . pe principiul noi ne facem ca organizam , voi va faceti ca participati o sa mai curga apa pe dunare . incepem de acum sa trimitem semnale iar pt la anul vanatorii cu sedinta lor noi cu a noastra ca sa stim pt cine punem acatiste .
deocamdata suntem afacerea paguboasa pt agvps si suntem tratati ca atare .

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 20:51 
Neconectat

Citat:
... Momentan asta este , trebuie sa schimbam usor-usor cate ceva. ;)
Sau nu usor - usor , poate mai rapid. ;)

Subscriu :!:
Stima si respect, Alin Tudose :!:
E un semn bun si faptul ca incep sa apara tot mai multe voci PRO. (Nitu, Suciu, Micutzu, Glukas, etc.)

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 21:16 
Neconectat

Nitu V scrie:
Tudose , ca sa schimbi ceva trebuie sa crezi in ceva-ul ala , sa ai oarece sprijin si sa se gaseasca un nene care sa spuna verde-n fata . Noi , stationaristii , nu indeplinim nici un criteriu . suntem dezbinati si ne urmarim interese personale in defavoarea celor de grup. competitia inca nu este competitie ci o forma de conservare a rezultatului din anul trecut iar cel cu gura mare inca se complace in situatia asta . pe principiul noi ne facem ca organizam , voi va faceti ca participati o sa mai curga apa pe dunare . incepem de acum sa trimitem semnale iar pt la anul vanatorii cu sedinta lor noi cu a noastra ca sa stim pt cine punem acatiste .
deocamdata suntem afacerea paguboasa pt agvps si suntem tratati ca atare .

Observatia e buna dar unde erau vanatorii?Eu nu am vazut nici unul!Erau cu pescuitul toti!

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 22:08 
Neconectat

Desi eu nu mai concurez de mult ,mi se pare ciudat ca in mansele cu tema (cu bolognesa de 6m. si cu mach-ul) sa pescuiesti la minim 9 m de mal.Pe vremea cand atat Bentu cat si eu mai concuram la stationar in mansa cu tema(match ,bolo)trebuia sa pescuiesti la minim 15m. de mal si cel putin mie mi se parera mai normal asa ceva,nu la 9m.,dar asta e doar parerea mea.

Ma bucur, chiar daca de departe,ca Alin Tudose va merge impreuna cu lotul Romaniei la concursuri ,ca stiu cat de mult suflet pune in concursurile de stationar si organizarea lor. Doresc echipelor romanesti sa obtina cat mai bune rezultate in concursurile internationale,ca doar nu-i consider cu nimic mai prejos decat pescarii de concurs din alte tari(cu exceptia mai putin a sponsorizarilor si a putinelor concursuri internationale).

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 11 Feb 2013, 22:39 
Neconectat

Parca va spuneam si sa spus la sedinta ca ...dupa ce se vor face modificarile vom discuta toti ...prin telefon sau email si vom cadea deacord pt forma finala !
Eu asa am inteles.
Proiectul este la M Ionescu , asteptam sa vedem cand se hotareste sa-l trimita spre analiza subcomisiilor.
Eu va astept daca vreti sa ne intalnim toti iarsi...va astept la Zalau la sediul AJVPS unde este si locatia Clubului Sportiv ..si vorba lui Mihut voi avea si cheile la mine ...nu ne va grabi nimeni !

Toata saptamana sunt la dispozitia dumneavoastra , a celor din subcomisiile de pescuit sportiv stationar pentru ca eu nu pot pleca din Zalau !!!!!

Domnul Andrei ...stiu ca aveti ceva cu persoana mea,dar asta este altceva. Inainte de sedinta l-am rugat pe Lucian sa incepem cu reg. de la art. 1 si cand se va ajunge la U23 sa-si prezinte punctul de vedere pt ca stiam ca se grabesc ( Buc. ) si nu vom avea timp sa discutam tot!
Eu cred ca am facut tot ce am putut eu la aceasta sedinta sa ne intelegem cat de cat ! Daca dati vina pe mine ...probabil ca am gresit eu ! Imi cer scuze si nu va voi mai deranja !

Luci Petruta ar fi ultimul om pe care nu l-as lasa sa vb. Este singurul care ma ajutat sa infintam cele doua cluburi atat ca avocat cat si ca pescar. Eu nu uit cine ajuta ....!

Sus

MesajScris: 12 Feb 2013, 06:36 
Neconectat

RaduDan scrie:
As dori sa pun si eu o intrebare...Scuze inca de la inceput ca ma bag precum....(completatti dupa bunul plac)

Cine a propus si cu ce argumente sa se scoata interjudetul?

Merci.

Va multumesc mult pentru raspunsuri....

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 171 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]