Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial Pe Cluburi Radece Slovenia
MesajScris: 13 Iun 2014, 21:23 
Neconectat
Moderator global

glukas scrie:
Andrei, cum am zis, sper sa castigati si anul acesta la echipa (Matchfishing nu cred ca va participa :) asa ca trebuie sa tin si cu cineva - voi pe I si Maver pe II) si la anul sa obtineti un rezultat si mai bun.

........... Am baut ieri 2 beri la serbarea fiului meu si a iesit tevatura asta, altfel nu scriam nimic.

1. Oricum , poti inscrie echipa , apoi o retragi.
2. Bea-n puii mei limonada , daca nu poti duce 2 beri... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 13 Iun 2014, 22:04 
Neconectat

lungu ionel scrie:
Asa va trebuie ''batrinilor'' cind laudati mediocritatea.Ce mare rezultat e locul 16 ?Se umfla in pene de zici ca au cistigat campionatul mondial.Nu mai exista respect pentru batrinii de la care cred ca au invatat destule.Cu atitudinea asta tot in mediocritate se vor ''zbate".

asa barosane! baga si tu cutitu-n rana de parca nu am zis eu destul si pe facebook ca locul 16 este de fapt varza si nu vad nici-cum de unde pana unde atata lauda si atatea intrebari despre tactica folosita...etc.... probabil pescarii vor sa afle nada si tactica folosita la mondialul asta sa nu pice si ei in aceeasi plasa in vre-un concurs :)) :P :)) :twisted: :mrgreen: :lol: :mrgreen: in rest totul e' poveste :mrgreen: PLUS de asta cine-i Tiganu'? pe cand eu... :))) toata lumea stie cine-i Vijelie !!!!! :)) :P :twisted:
p.s. si pentru tine BAFTA !

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 02:34 
Neconectat

Parerea mea e ca... "manageru-i" de vina ;) ....pai asta trebuie sa fie si mama si tata si bunic si socru si batran si tanar si destept si prost...cand traba ;) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Io am gasit vinovatul...daca trebuie sa fie vreo unul!!! :o

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 06:08 
Neconectat

Asa e nana.Pai sa mai fi fost echipa voastra tu,Benzar ,Mati,Ati,Birla si sensas cu Dragos,Bogdan,Petrisor,Rancu,Nutu si finala pe apa salbatica,probabil ca tot ca la mondiale terminau pelicanii.Nu cred ca stiu pescuit ca tine sau ca Benzar toata echipa lor la un loc.Orice fel de pescuit.Nu prea am timp sa scriu pe forum ca sunt ocupat cu pescuitul de placere,dar m-a deranjat aroganta unora si obraznicia vis a vis de voi meseriasii adevarati in competitii.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 06:09 
Neconectat

Asa e nana.Pai sa mai fi fost echipa voastra tu,Benzar ,Mati,Ati,Birla si sensas cu Dragos,Bogdan,Petrisor,Rancu,Nutu si finala pe apa salbatica,probabil ca tot ca la mondiale terminau pelicanii.Nu cred ca stiu pescuit ca tine sau ca Benzar toata echipa lor la un loc.Orice fel de pescuit.Nu prea am timp sa scriu pe forum ca sunt ocupat cu pescuitul de placere,dar m-a deranjat aroganta unora si obraznicia vis a vis de voi meseriasii adevarati in competitii.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 06:55 
Neconectat

Vad ca treburile au degenerat pe aici si trebuie sa lamuresc niste aspecte:
1. In numele echipei vorbesc doar eu. Nu sunt purtatorul de cuvant si avocatul nimanui personal din aceasta echipa.
2. Nu doresc ca munca de 5 ani de zile sa fie terminata dintr-o postare pe forum.
3. Daca veti citi cu atentie, noi nu ne-am laudat cu rezultatul si nu am spus ca este unul bun! Mare atentie!
4. Critica ne-au facut-o cei care au fost cu noi si in masura sa o faca: Erdei si Walter! autocritica si-o face fiecare.
5. Nu doresc ca prin postarile unora simpatia de care se bucura echipa sa se transforme in antipatie.
6. Fiecare are dreptul sa aprecieze valoarea campionatului romanesc. Daca apreciati ca postarea e aroganta sau lipsita de bun simt nu trageti concluzia generala cu privire la toata echipa si la respectul pe care aceasta il manifesta fata de adversari.
7. In acelasi timp nu cred ca stiti ce a fost acolo pentru a va exprima in cunostinta de cauza si a trage concluzii. Asa ca nu accept povete de forum cu spirit critic despre pescuitul de acolo. Nu ma opun in schimb celor temeinice si in cunostinta de cauza indiferent de cat de grav ar fi tonul pe care doriti sa il adoptati.
8. Nu cred ca mai e nevoie sa va scriu despre pescuit ca va lamureste vijelie :lol: :lol: :lol: oricum, vorba lui, nu e nevoie sa stiti tactica de locul 16.
9. Atitudinea d-lui Lungu Ionel provine nu neaparat din postarea lui Doru, ci dintr-un conflict cu un baiat din Mehedinti. Problema e ca nu stie toata povestea.
10. Fac un apel colegilor de echipa sa nu mai scrie pe forum! Multumesc!
Sa ne vedem cu bine la urmatoarele competitii sau la pescuitul de placere.
P.S. Va spun cu toata raspunderea ca la acest moment sistemul de pescuit competitional nu stimuleaza performanta si nu putem pretinde rezultate mari atata timp cat avem un sistem prost orientat. Marea noastra majoritate suntem saraci ori nu suntem dispusi ca economiile sa ni le aruncam in apa. Asta e un sport pentru cei cu bani sau care fac doar asta si sunt sustinuti. Suntem amatori, desi incercam sa parem profesionisti (si aici ma refer la toti). Sper ca postarea sa nu deranjeze, dar asa vad eu situatia obiectiv.
Ca sa nu ziceti ca vb napolitane va dau un exemplu. Anul asta Angling Trust a demarat o competitie in care te inscrii doar cu buletinul si participi fara taxa. Premiile sunt de 20000, 15000, 10000, 10000, 5000 de lire si nu stiu cate premii de cate 1-2000 la fazele locale. Asta se face doar pentru a stimula oamenii sa vina inspre pescuitul de competitie, nu ca nu ar fi suficienti 4000 momentan, dar se pare ca nu ajung. La echipe prima selectie din 80 de cluburi si fiecare baga 7 oameni in teren, iar primii 10 joaca finala si prima merge la cluburi.
Weekend fain si fire-ntinse!!!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 08:46 
Neconectat

Domnul Poiana, am citit cu atentie raspunsul dumneavoastra.
M-as fi asteptat la un raspuns direct si la o luare de pozitie transanta, intr-o directie sau alta, oricare ar fi fost aceasta.
Nefiind asa, am doar doua intrebari care ma vor ajuta sa inteleg pozitia dumneavoastra:

1) Ati observat ca eu nu am vorbit mult despre pescuit, las pe altii mai priceputi sa faca asta.
Ceea ce m-a deranjat este atitudinea absolut inacceptabila a postarilor membrilor echipei dvs.
Si continui sa cred ca baietii astia au nevoie, pe langa indrumarile in pescuit, si de ceva lectii de viata!
Orice s-ar fi spus aici pe forum, nimic nu justifica raspunsurile belicoase si aruncatul cu noroi in toti pescarii din tara!
Si cu mahnire recunosc ca fiul dumneavoastra e campion la acest capitol. Am fi preferat cu totii sa fie campion la pescuit nu doar la vorbe.
Din pacate, desi mai toata lumea se indoieste de calitatile lui de pescar, nimeni nu mai are nici un dubiu asupra calitatilor lui morale!
Nu aveti nimic de spus in directia asta?

2) Ne interziceti dreptul la critica!!?... pai asta e absolut absurd!... Au injurat ei romanii pe Hagi cand a fost cazul asa ca trebuie sa intelegeti si sa acceptati ca atunci cand ajungeti in pozitia de a reprezenta tara veti fi si tinta criticilor!
Dumneavoastra ati reprezentat Romania ( sau ma insel eu?) .... dar dupa cele afirmate as zice ca ati concurat pentru Ungaria daca numai Erdei si Tamas au dreptul sa va critice!
Si Qatarul sponsorizeaza Barcelona dar tot spaniolii ii injura cand dau cate o gherla!
Daca nu acceptati critici de la pescarii romani (justificate sau nu...asta e mai putin important) de ce nu va inscrieti in campionatul Ungariei?
( sau poate aveti dubii ca va puteti califica de acolo!?)

Acuma la final si in afara de subiect:
Nu as fi adus vorba (pentru mine subiectul era inchis si reflecta realitatea din tara) dar vad ca ati adus vorba de Mehedinti!
Ati adus-o in mod diplomatic fara sa detaliati despre ce este vorba!...Normal! ...pentru ca nu va convine.
Nu neg ca popularitatea dvs. printre pescarii mehedinteni este vecina cu zero. In afara de mine si de Baltac care suntem mai rezervati nu aveti nici o trecere prin zona .... De ce oare?
Stie toata lumea ca pescuitul competitional in Mehedinti era ca si inexistent!
Asta pana ce a venit un om cu gura mare si spurcata dar cu inima cat roata carului ( si aci vorbesc de Sorin Alexici) care a facut pe dracu'n patru.... s-a batut cu birocratia....a cumparat scule.... a abtinut fonduri...a convins parintii sa-si lase copii la concursuri...
Si rezultatul a fost pe masura: intre anii 2008-2011 nu a fost nici un judet in tara care sa se poata compara cu Mehedinti-ul la copii si juniori...si la fete si la baieti. Noi talente care ar fi putut aduce ceva in pescuitul de la noi.
Acuma ca sa aiba ascultatorii imaginea completa spuneti cum l-ati bagat pe fiul dvs. in echipa nationala ( venind de pe locul n-spe in clasament) si cum ati tras toate sforile ca baiatul din Mehedinti ( care avea tot dreptul conform hotararilor AGVPS pe care le-ati votat!!) sa fie exclus din echipa.
Motivele???.... de ras: ca nu stie la rube, ca n-are bani, ca nu e adaptat la specificul apei pe care se tine concursul ( de fapt a fost destul de adaptat ca sa-l faca praf la concurs pe renumitul pescar Doru Poiana care in afara de obraznicie n-a mai aratat nimic deosebit in pescuit!)... vrajeli de 2 lei.
De fapt vrajelile au fost de mai mult de 2 lei...tinand cont de banii pe care i-ati adus de la sponsori si pe care i-ati conditionat de prezenta ( absolut nemeritata!) a fiului dvs. in echipa!... Va inteleg sufletul de tata...dar nu v-ati gandit ca copilul ala are si el un tata si o familie care si-au facut vise...mai ales ca au pus si eforturi si bani pentru ca copilul lor sa fie pe podium la finala nationala si prin urmare sa-si castige meritat locul in echipa?
Ma gandesc ca ati dormit linistit dupa aceasta mizerie de aranjament! Noi nu!!.... pe urma Alexici si-a dat demisia din AGVPS...pe urma pescuitul Mehedintean a revenit la zero unde fusese mai inainte.... Cine a castigat din asta?.... Judecati singuri stimati colegi!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 08:52 
Neconectat

Luci ESTE O POSTARE OBIECTIVA SI SUNT DE ACORD CU TINE.Daca s-ar fi discutat la modul asta nici nu as fi spus nimic.M-a deranjat postarea despre pescuitul romanesc si pescarii nostri de competitie cei mai buni de care din cite imi amintec echipa AVATUL,adica cea cu care ati inceput competitiile a fost sprijinita de unii dintre ei(benzar).Cit despre copii din mh pescuitul de competitie e istorie,nu am nici un resentiment.Si a propos Vijelie cred ca e cel mai complet pescar,pentru ca e bun la toate stilurile.Ar trebui sa invatati multe trucuri despre pescuit de la el,pentru ca in concursuri e nevoie sa stiti si d-alea.Daca s-a lamurit situatia inchei aici.Nu am nimic cu echipa voastra,si astept sa-mi dati''peste nas''cind veti prinde un podium de mondiale.Cu ''spatele'' care l-ati avut cred ca trebuia sa sperati la mai mult si anul asta.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 09:31 
Neconectat

Truia, prima data invata sa distingi intre userii de pe forum. Pe Ion Poiana il gasesti la telefon daca ai treaba cu el. Vezi sa nu aiba el treaba cu tine ca iti vopseste toti compatriotii roz. Da nu in orice nuanta de roz. Personal, parerea mea este ca esti ca fularu vara pe acest forum si nu stii ce vb. La episodul cu burileanu atat tatal sau cat si directorul ajvps mh si.au prezentat scuzele fata de d.nul Poiana, numa ca in africa ajung info cu intarzierea unei rotatii de pamant. Esti de.o seama cu alexici, haidi pa!
Atunci sa mai ai taste sa scrii despre echipa asta cand o sa faci ceva pentru pescuitu romanesc, pana atunci vb unui fotbalist de la noi: MUCLES!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 09:33 
Neconectat

Ase e ionel. Partea cu vijelie eu am prins.o, le suna celor mai mici! Griji de tine si fire.ntinse!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]