Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 20:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 155 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concurs de pescuit 28 mart.2010 Lansare noile produse Benzar
MesajScris: 22 Mar 2010, 20:14 
Neconectat

O rugaminte:

Puteti da detalii despre cum se poate ajunge pe balta?
Vin din Sibiu si as vrea sa asist la o parte din concurs.

Si cat de mult depinde de vreme posibilitatea de a intra pe balta? In caz de ploaie se mai poate intra/iesi fara sa imping masina?

Sus

Subiectul mesajului: Re: Concurs de pescuit 28 mart.2010 Lansare noile produse Benzar
MesajScris: 22 Mar 2010, 20:28 
Neconectat

miahi3 scrie:
O rugaminte:

Puteti da detalii despre cum se poate ajunge pe balta?
Vin din Sibiu si as vrea sa asist la o parte din concurs.

Si cat de mult depinde de vreme posibilitatea de a intra pe balta? In caz de ploaie se mai poate intra/iesi fara sa imping masina?

De la Calan spre Hateg e intersectia cu Hunedoara.De acolo,dupa 200 de metri prima la dreapta e balta.Masina nu trebuie sa o bagi pana langa balta.De la locul de parcare pana la pista sunt 50 de metri.

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 21:18 
Neconectat

Poti fi un pic mai precis?

Am cautat Calan pe GPS si au iesit vreo 50:(

Si din Calanul care cred eu ca e pleaca vreo 2 drumuri spre Hunedoara.
E ala ce merge spre Nadastia de jos? Desi Google earth nu arata nici un lac pe acolo :(

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 21:31 
Neconectat

Bucur Andrei prezent daca mai este loc!

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 21:43 
Neconectat

Astazi am nivelat terenul si am refacut drumul de acces pe malul baltii asa cum a fost anul trecut .
Accesul pe balta duminica se va face pe drumul din sat

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 21:50 
Neconectat

miahi a zis
Citat:
Poti fi un pic mai precis?

Daca imi dai voie iti explic eu. Tu vii dinspre Sibiu prin Sebes de unde faci stanga spre Deva. Nu vei ajunge la Deva deoarece dupa ce treci podul peste raul Strei iti apare o intersectie in fata. Inainte ar fi Deva si la stanga Petrosani si Hateg. O iei la stanga spre Petrosani si Hateg. Vei trece prin acest Calan si la iesirea din oras nu intrii pe prima intersectie la dreapta, deoarece ea duce la Hunedoara si e un drum asfaltat Vei intra in schimb pe urmatorul drum (tot pe dreapta) neasfaltat (de pamant) exact pe sub o linie de inalta tensiune, pe care o vei observa oricat ar fi ceata de deasa. Te duci pe el pana cand vei vedea lacul in stanga ta (cca. 500 m.) de la sosea.
Lasa GPS-ul, Google Earth, etc. ca aia nu stiu de "Balta Ben" (nu e trecuta pe nici o harta!). Nu e o balta naturala. A fost sapata cu utilaje intr-o zona mlastinoasa. Vino asa cum ti-am zis si vei reusi sigur!

Sus

MesajScris: 22 Mar 2010, 22:02 
Neconectat

Multumim pentru drum. Era foarte important pentru noi. Ne vedem duminica!

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 07:33 
Neconectat

Merci frumos de informatii.

Drumul de pamant de care pomeneai e practicabil in conditii de ploaie?
Exista o parcare amenajata unde pot lasa masina acolo?

PS. Sper sa nu fiu stresant cu intrebarile dar sunt un pic paranoia in ceea ce priveste noroiul vs masina. Ultima oara cand am ramas in noroi mi-a trebuit o jumatate de ora sa ies de acolo. Si avand in vedere ca vin doar cu sotia si masina are 1.6 tone, daca raman in noroi, va trebui sa astept pana isi face cineva mila de mine sa ma scoata de acolo.

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 07:37 
Neconectat

kiar sunt ok toate noutatile,cel mai misto e usturoiul :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Mar 2010, 10:17 
Neconectat

miahi 3 a scris
Citat:
Drumul de pamant de care pomeneai e practicabil in conditii de ploaie?
Exista o parcare amenajata unde pot lasa masina acolo?

Da. Este practicabil. Vino linistit ca nu ramai impotmolit. De fiecare data sunt foarte multe masini si nu a ramas nimeni niciodata impotmolit. E drum de pamant cu pietris, bine batatorit. Noroi nu prea e decat pe alocuri. Mai degraba pentru umblat pe mal sa-ti iei cizme sau ghete. Acolo noroiul e mai lipicios.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 155 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]