Nitu V scrie:
cred ca suntem ultimii care ajungem acasa dupa aproape 800 km de volan ...concluziile omului din spate ...
1 ...seniorii , vai de ziua cand mitraliarele BOTI , ALEX , ISPAS , ALDEA , PAUL MM, POIANA , TICA JR , ETC , vor decide sa atace divizia A ....pentru ca la nici un divizionar A nu am vazut atata viteza ...
2...seniorii , vai de ziua cand Vera si Malutan C vor avea posibilitatea sa concureze pt divizia A la barbati . Am vazut sange pe rube . la premiere am cerut explicatii si ambele mi-au aratat palmele ....am pozat ...o sa vedeti ...determinare maxima ...acum poate sunt prea obosit si nu pot explica .
...ar trebui să mai mergeți și la seniori că văd că ați rămas în urmă cu informațiile. Pot să vă dau două exemple concrete când viteza nu contează. Ambele exemple ma exemplifică pe mine în fața lui Maty (la Bolcașacu vre-o 4-5 ani și acum la Călinești într-o manșă) care ma bătut cu tehnica, nu cu viteza.
Dragoș a câștigat titlul prin tehnică, nu viteză deși să strângi în fiecare manșă intre 5 și 7 kg de platicuțe cu talia de 30-50 grame nu e un pescuit lejer...