Pescuit Stationar

Acum este 22 Noi 2024, 21:14

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial Pe Cluburi Radece Slovenia
MesajScris: 14 Iun 2014, 11:42 
Neconectat

Da intr-adevar am incurcat userii...imi cer scuze pentru inconvenient!
Din pacate nu am incurcat ideile..... ramane sa vedem cui va da dreptate viitorul...
Cat despre scuzele lui Doru Burileanu ... nu am auzit de ele ( si crede-ma ca as fi fost primul care as fi auzit daca ar fi fost cazul, suntem ca fratii de aproape 50 de ani).
Iar directorul AJVPS nu mai reprezinta pe nimeni... nu stiu daca mai are ceva pescari in subordine!
Roz e culoarea optimismului...numa' ca pentru ce propui tu trebuie o pensula lunga.
Iar cu mine poate oricine sa aiba treaba...pe orice subiect!.. atata timp cat este civilizat si in limitele decentei!
Cat despre mine: m-am lamurit cum sta treaba ... asa ca consider subiectul inchis... cel mai bine ar fi sa ne ignoram reciproc!
Si in final iti doresc tot binele pe care mi-l doresti si tu mie!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 11:44 
Neconectat

Sa fii sanatos!
Case closed!

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 11:45 
Neconectat
Moderator global

Jenant.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 13:07 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Jenant.

Asta e situatia la momentul asta ...Scuze ca stric topicu :lol: :lol: :lol: dar am o intrebare pentru favoritul meu Paulica ( Paul Pop ): '' Ai ramas cu ceva experienta din aventura asta ? Sper ca ai mai si tras cu ochiul pe la castigatori si nu ai facut doar linii , nada si carat bagaje . Raspunde pe privat sa nu cumva sa iti faci probleme . Merci frumos . ;)

Sus

MesajScris: 14 Iun 2014, 19:02 
Neconectat
Moderator global

Redeveniti normali.(daca se mai poate) . TOTI . Nu vreau sa inchid topicul , dar nu mai accept sa continuati pe directia asta. Truia , cand puii mei a reprezentat MH ceva in competitii ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Iun 2014, 08:11 
Neconectat
Moderator global

Gata , l-am redeschis. V-ati calmat ?
Postarea mea este doar pt makumba. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Iun 2014, 12:09 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Am uitat, te rog nu ne mai compara cu cei ,,mari'' ii cunosc , ii respect , si am o relație foarte buna cu toți ! NOI SUNTEM O ECHIPA!!!! Si mai avem ENORM de învățat !! Insa din tara nu prea mai avem ce invata....nivelul este JALNIC

Dorule , ma gandesc ca te-o luat valu cand ai facut astfel de afirmatii...Tamas , Erdei sau oricare alti pescari buni nu te pot invata sa pescuiesti ....ei sau altii iti pot oferii anumite informatii despre o locatie si pescuitul cu tot ce inseamna intr-un anumit moment , in acea locatie....pescuitul se invata (parerea mea ) prin practica multa si nu se fura prin culegere de informatii... chiar daca pescuitul in Romania tu il consideri jalnic :evil: , doar de tine depinde daca crezi ca poti sa-l inveti....Deci in concluzie , eu cred ca ai dreptate cand spui ca mai ai enorm de invatat...dar esti tanar , ai timp....fir intins.
P.S. M-am uitat pe rezultate....si intradevar o parte din echipa a picat pe cele mai proaste segmente din subsector ... la tine Dorule nu a fost asa...segmentele tale de sector au fost segmente bune :roll: :roll: :roll:
Sa nu uit ...felicitari domnului Poiana pentru implicare si felicitari lui Boti pentru rezultat :) :) :) :)

Sus

MesajScris: 15 Iun 2014, 14:01 
Neconectat

Tibi scrie:
Poiana Doru scrie:
Am uitat, te rog nu ne mai compara cu cei ,,mari'' ii cunosc , ii respect , si am o relație foarte buna cu toți ! NOI SUNTEM O ECHIPA!!!! Si mai avem ENORM de învățat !! Insa din tara nu prea mai avem ce invata....nivelul este JALNIC

Dorule , ma gandesc ca te-o luat valu cand ai facut astfel de afirmatii...Tamas , Erdei sau oricare alti pescari buni nu te pot invata sa pescuiesti ....ei sau altii iti pot oferii anumite informatii despre o locatie si pescuitul cu tot ce inseamna intr-un anumit moment , in acea locatie....pescuitul se invata (parerea mea ) prin practica multa si nu se fura prin culegere de informatii... chiar daca pescuitul in Romania tu il consideri jalnic :evil: , doar de tine depinde daca crezi ca poti sa-l inveti....Deci in concluzie , eu cred ca ai dreptate cand spui ca mai ai enorm de invatat...dar esti tanar , ai timp....fir intins.
P.S. M-am uitat pe rezultate....si intradevar o parte din echipa a picat pe cele mai proaste segmente din subsector ... la tine Dorule nu a fost asa...segmentele tale de sector au fost segmente bune :roll: :roll: :roll:
Sa nu uit ...felicitari domnului Poiana pentru implicare si felicitari lui Boti pentru rezultat :) :) :) :)

Am spus ca nu mai scriu dar Tibi tie iti răspund . Am afirmat ca nu am ce invata din tara pt. ca aici nu se poate progresa este un plafon: tu , zsolt , Boti etc care nu poate fi depășit ! Adică nu putem sa ne punem cu cei de afara. Nu am afirmat ca nu avem ce invata de aici in sensul ca învățăm de la erdei si tamas! In niciun moment nu am laudat rezultatul echipei cu atât mai puțin pe al meu! Tibi sper ca nu îmi porți pica , nu la tine m-am referit ci la nivelul nostru al tuturor raportat la alte tari pe care aveam pretenții sa le batem!

Sus

MesajScris: 16 Iun 2014, 00:19 
Neconectat

LuciP scrie:
Vad ca treburile au degenerat pe aici si trebuie sa lamuresc niste aspecte:
1. In numele echipei vorbesc doar eu. Nu sunt purtatorul de cuvant si avocatul nimanui personal din aceasta echipa.
2. Nu doresc ca munca de 5 ani de zile sa fie terminata dintr-o postare pe forum.
3. Daca veti citi cu atentie, noi nu ne-am laudat cu rezultatul si nu am spus ca este unul bun! Mare atentie!
4. Critica ne-au facut-o cei care au fost cu noi si in masura sa o faca: Erdei si Walter! autocritica si-o face fiecare.
5. Nu doresc ca prin postarile unora simpatia de care se bucura echipa sa se transforme in antipatie.
6. Fiecare are dreptul sa aprecieze valoarea campionatului romanesc. Daca apreciati ca postarea e aroganta sau lipsita de bun simt nu trageti concluzia generala cu privire la toata echipa si la respectul pe care aceasta il manifesta fata de adversari.
7. In acelasi timp nu cred ca stiti ce a fost acolo pentru a va exprima in cunostinta de cauza si a trage concluzii. Asa ca nu accept povete de forum cu spirit critic despre pescuitul de acolo. Nu ma opun in schimb celor temeinice si in cunostinta de cauza indiferent de cat de grav ar fi tonul pe care doriti sa il adoptati.
8. Nu cred ca mai e nevoie sa va scriu despre pescuit ca va lamureste vijelie :lol: :lol: :lol: oricum, vorba lui, nu e nevoie sa stiti tactica de locul 16.
9. Atitudinea d-lui Lungu Ionel provine nu neaparat din postarea lui Doru, ci dintr-un conflict cu un baiat din Mehedinti. Problema e ca nu stie toata povestea.
10. Fac un apel colegilor de echipa sa nu mai scrie pe forum! Multumesc!
Sa ne vedem cu bine la urmatoarele competitii sau la pescuitul de placere.
P.S. Va spun cu toata raspunderea ca la acest moment sistemul de pescuit competitional nu stimuleaza performanta si nu putem pretinde rezultate mari atata timp cat avem un sistem prost orientat. Marea noastra majoritate suntem saraci ori nu suntem dispusi ca economiile sa ni le aruncam in apa. Asta e un sport pentru cei cu bani sau care fac doar asta si sunt sustinuti. Suntem amatori, desi incercam sa parem profesionisti (si aici ma refer la toti). Sper ca postarea sa nu deranjeze, dar asa vad eu situatia obiectiv.
Ca sa nu ziceti ca vb napolitane va dau un exemplu. Anul asta Angling Trust a demarat o competitie in care te inscrii doar cu buletinul si participi fara taxa. Premiile sunt de 20000, 15000, 10000, 10000, 5000 de lire si nu stiu cate premii de cate 1-2000 la fazele locale. Asta se face doar pentru a stimula oamenii sa vina inspre pescuitul de competitie, nu ca nu ar fi suficienti 4000 momentan, dar se pare ca nu ajung. La echipe prima selectie din 80 de cluburi si fiecare baga 7 oameni in teren, iar primii 10 joaca finala si prima merge la cluburi.
Weekend fain si fire-ntinse!!!

vad ca ai prins esenta :P nu este nimeni carcotas dar deranjeaza atata "felicitare" pentru un loc de 16 :P :twisted: in rest .... fire zbuciumate !!! :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Iun 2014, 06:26 
Neconectat

Doru, dupa parerea mea gresesti cand spui ca nu o sa mai postezi pe forum. Eu spun ca pentru varsta ta ai avut multe reusite in campionatul de stationar si, implicit ai multe de spus in acest domeniu!
Iti recomand sa continui sa postezi, iar ca o prima postare cred ca ar fi interesant sa ne povestiti despre strategie, nada, linii folosite si alte lucruri interesante de la Campionatul Mondial.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]