Vad ca treburile au degenerat pe aici si trebuie sa lamuresc niste aspecte:
1. In numele echipei vorbesc doar eu. Nu sunt purtatorul de cuvant si avocatul nimanui personal din aceasta echipa.
2. Nu doresc ca munca de 5 ani de zile sa fie terminata dintr-o postare pe forum.
3. Daca veti citi cu atentie, noi nu ne-am laudat cu rezultatul si nu am spus ca este unul bun! Mare atentie!
4. Critica ne-au facut-o cei care au fost cu noi si in masura sa o faca: Erdei si Walter! autocritica si-o face fiecare.
5. Nu doresc ca prin postarile unora simpatia de care se bucura echipa sa se transforme in antipatie.
6. Fiecare are dreptul sa aprecieze valoarea campionatului romanesc. Daca apreciati ca postarea e aroganta sau lipsita de bun simt nu trageti concluzia generala cu privire la toata echipa si la respectul pe care aceasta il manifesta fata de adversari.
7. In acelasi timp nu cred ca stiti ce a fost acolo pentru a va exprima in cunostinta de cauza si a trage concluzii. Asa ca nu accept povete de forum cu spirit critic despre pescuitul de acolo. Nu ma opun in schimb celor temeinice si in cunostinta de cauza indiferent de cat de grav ar fi tonul pe care doriti sa il adoptati.
8. Nu cred ca mai e nevoie sa va scriu despre pescuit ca va lamureste vijelie
oricum, vorba lui, nu e nevoie sa stiti tactica de locul 16.
9. Atitudinea d-lui Lungu Ionel provine nu neaparat din postarea lui Doru, ci dintr-un conflict cu un baiat din Mehedinti. Problema e ca nu stie toata povestea.
10. Fac un apel colegilor de echipa sa nu mai scrie pe forum! Multumesc!
Sa ne vedem cu bine la urmatoarele competitii sau la pescuitul de placere.
P.S. Va spun cu toata raspunderea ca la acest moment sistemul de pescuit competitional nu stimuleaza performanta si nu putem pretinde rezultate mari atata timp cat avem un sistem prost orientat. Marea noastra majoritate suntem saraci ori nu suntem dispusi ca economiile sa ni le aruncam in apa. Asta e un sport pentru cei cu bani sau care fac doar asta si sunt sustinuti. Suntem amatori, desi incercam sa parem profesionisti (si aici ma refer la toti). Sper ca postarea sa nu deranjeze, dar asa vad eu situatia obiectiv.
Ca sa nu ziceti ca vb napolitane va dau un exemplu. Anul asta Angling Trust a demarat o competitie in care te inscrii doar cu buletinul si participi fara taxa. Premiile sunt de 20000, 15000, 10000, 10000, 5000 de lire si nu stiu cate premii de cate 1-2000 la fazele locale. Asta se face doar pentru a stimula oamenii sa vina inspre pescuitul de competitie, nu ca nu ar fi suficienti 4000 momentan, dar se pare ca nu ajung. La echipe prima selectie din 80 de cluburi si fiecare baga 7 oameni in teren, iar primii 10 joaca finala si prima merge la cluburi.
Weekend fain si fire-ntinse!!!
in rest .... fire zbuciumate !!!