Poiana Doru scrie:
Adrian Mihut scrie:
Dupa cum am afirmat si la intalnirea din iarna de la Sibiu, Muresul poate organiza finala pe echipe, in conditiile in care sunt pana in 7 echipe, pe pista de la Bezid.
Prin urmare, eu zic sa ii mai dam Verei un mic concediu si tinand cont de faptul ca ultimele finale pe echipe s-au derulat pe Varsolt (ca sa nu zic de celelalte finale individuale) sa mai schimbam peisajul si sa ne vedem pe Bezid.
Eu zic ca pana la data de 15 septembrie sa ne inscriem aici echipele si sa vedem cate echipe vom fi.
AJVPS Mures - venim
Ceau Adi! Îmi spui te rog cum vreți sa procedam cu echipamentul. Dacă trebuie sa cărăm 300 de metri pana la locul de pescuit de 4 ori x2 ( dus întors) x2 ( după ce pescuiești le duci și înapoi) x7 (zile) ajungem la impresionanta distanta de 33-34 km într-o săptămână de carat bagaje ( ca să nu spun scule)
Au mai fost concursuri (finale B, A, pe echipe) pe acelasi baraj si s-au descurcat baietii... Am fost la o interjudeteana la Rediu unde caram de doua ori cate 500 m bagajele inaintea mansei, aceeasi distanta inapoi...
De atunci mi-am luat carucior pentru carat scule