Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 06:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 12 Apr 2011, 16:53 
Neconectat

La sedinta AGVPS din 8 aprilie 2011 , dl Tudose a ridicat pe buna dreptate, cum se stabileste compenenta lotului national de pescuit stationar , avand in vedere ca in anii anteriori au fost discutii pe aceasta tema. Toti cei participanti la aceasta sedinta au stabilit urmatoarele :
1. Lotul national este compus din 6 membrii ( din care poate face parte si capitanul )
2. Ocupantii locurilor 1-3 la faza nationala din anul precedent , vor fi si primii componenti ai lotului national, iar in cazul in care unul dintre acestia din motive financiare ( sau alte motive ) nu se poate alatura lotului, locul acestuia va fi luat de urmatorul clasat , respectiv locul 4,5,6 etc. S-a stabilit ca acestia vor fi anuntati .
3. Urmatorii 3 membrii sunt alesi de capitanul lotului national din care poate face parte si acesta( dar nu mai jos de cei calificati in finala B , pentru seniori)

Sus

Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 12 Apr 2011, 18:23 
Neconectat
Moderator global

Eu am inteles altfel. Total 6 componenti (5+1) , dintre ei unul este capitanul (Benzar) iar ceilalti 2 alesi de el , dar numai din divizia A , nu si din B.
Al 7-lea este coordonatorul tehnic - Baltac Eugen , care se ocupa cu logistica , partea financiara , sponsori pentru ECHIPA , tot o alegere buna.
In rest , exact cum ai postat , regulile sunt cele spuse de tine.
Sa speram ca va fi mai corect si mai bine de acum inainte. ;)

Sus

Subiectul mesajului: Re: S-au mai stabilit .... si altele COMPONENTA LOTULUI NATIONAL
MesajScris: 09 Mai 2011, 16:09 
Neconectat

Rezultate finale :
locul 1 Vlad Alexandru 5pct
locul 2 Ispas Paul 6 pct
locul 3 Burileanu Cristian 7 pct
locul 4 Aldea Adrian 7 pct
locul 5 Alexici Albert 10 pct
locul 6 Koszorus Botond 11 pct
locul 7 Poiana Doru 12 pct
locul 8 Bad Florin 12 pct
locul 9 Georgescu Catalin 12 pct (la balotaj toti cu 12 pct)
locul 10 Borbath Laszlo 13 pct
locul 11 Mitroi Bogdan 15 pct
locul 12 Baba Iosif 19 pct
locul 13 Zeliscu Cristian 19 pct
Locul 14 Balomirean Paul 20 pct

Sa inteleg caci conform celor discutate la sedinta de la Bucuresti, primii 3 clasati vor merge de drept la fazele internationale. In cazul in care concurentul Burileanu Cristian ocupantul locului 3 de la Mehedinti sau unul din primii 2 clasati nu va putea sa mearga , va fi contactat Aldea Adrian, deoarece ar fi cazul sa nu invatam tineretul ( Sperantele ) cu fel de fel de metode neortodoxe cu care s-au confruntat alte categorii . In speranta ca m-am facut bine inteles, multumesc acelora care promoveaza un pescuit sportiv plin de Fair Play

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 17:02 
Neconectat

Echipa este deja formata!
Multumim de interes !

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 17:19 
Neconectat

Ce direct ai fost bai Paule :o :o

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 19:33 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Echipa este deja formata!
Multumim de interes !

Ai putea sa-mi spui si mie cine a format aceasta echipa ??? :?: si in ce calitate ???
Si sa nu uiti ca AGVPS-RO este condus de un statut la care ne supunem cu totii !!!
Ca alta intrebare, care parte din ce am postat eu mai sus nu ai inteles-o ?

Sus

MesajScris: 09 Mai 2011, 20:48 
Neconectat

senzational :lol: :lol: :lol: :lol: scandal intre sperante :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ca fapt divers care aveti pretentia sa ajungeti la mondiale va trebuie in primul rand multi bani al 2 lea ceva cunostinte de pescuit si al 3 lea "pile" ;) posibil sa se fi schimbat ceva in ultimii 7 ani dar m-as mira :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 05:03 
Neconectat

Cei mai in masura sa va raspunda la intrebare, domnule Alexici, sunt cei care se ocupa direct de aceasta echipa.

@Paul si Doru...baieti, aveti treaba si poate va retinem. Haideti, fuga la pescuit. ;) ;) ;)

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 06:18 
Neconectat

Baietii asta au fost deja la mondiale ...noi inca jucam fotbal in curtea scolii cu o mingie din carpe .

Sus

MesajScris: 10 Mai 2011, 07:44 
Neconectat

Nitu V scrie:
Baietii asta au fost deja la mondiale ...noi inca jucam fotbal in curtea scolii cu o mingie din carpe .

Toate echipele Romaniei au fost deja la mondiale...de multe ori!... pe cand unii dintre noi se jucau cu diverse mingi( unii de carpe altii de piele)!.... care erau la scoala -in curtea scolii, care nu - in curtea blocului!...
Problema e ca n-au obtinut niciodata nimic!... ba chiar de cele mai multe ori as putea spune ca ne-am facut de ras!
Asta pare ca nu vrea sa inteleaga nimeni!... pai daca nu s-a obtinut performanta dupa metoda aplicata e destul de probabil sa nu se obtina nimic nici pe viitor daca aplicam aceeasi metoda (pile, interese de grup, bani - vezi postul lui greere de mai sus!!).... E la mintea oricui ca daca nu merge intr-un fel trebuie schimbat ceva!!!... doar n-o sa ne ducem pe veci la campionatele mondiale numai ca sa facem turism sub sigla AGVPS!

Si in primul rand trebuie ca cineva sa fie responsabil de ce se intampla: se numeste un responsabil al echipei nationale (care o fi ea), se duc la concurs, se analizeaza rezultatele si daca nu corespund se schimba responsabilul!...nu se mai poate continua cu " asta e nivelul din Romania".... cineva trebuie sa ia suturi in cur in caz de esec!...e calea spre motivare si spre performanta!

Si cred ca trebuie inceput prin crearea de reguli si respectarea lor!!!!!... nu sunt eu intotdeauna de acord cu Sorin Alexici ( eu pot sa-i zic asa dar voi sa va adresati cu "Dl. Alexici" ca pana una alta este vicepresedintele AJVPS Mehedinti si responsabil cu pescuitul mehedintean!), dar toti trebuie sa ne supunem statutului asociatiei! ..si ce se hotaraste in adunarea generala trebuie sa se si respecte!
In primul rand (asta e realitatea azi! trebuie acceptata!) numai AGVPS-ul are dreptul sa faca echipa nationala...pai, in conformitate cu asta, numai aia cu permis AGVPS pot face comentarii la tema asta!!!!... nu stiu daca e just dar asta e situatia!

Si ca membru AJVPS intreb si eu ca sa fiu informat:
- Care este componenta echipei nationale de tineret?
- Cine este responsabil de echipa nationala de tineret?
- Cine este antrenorul echipei nationale de tineret?
- Cine este capitanul echipei nationale de tineret?
- Care sunt actiunile intreprinse (si de catre cine!!!) in vederea strangerii de fonduri!!!! - ca sa participe intr-adevar cei mai buni si nu cei care au bani! conditie obligatorie de performanta!

Chiar astept raspunsuri la intrebarile astea si cred ca ( atat eu cat si toti membrii AGVPS) am dreptul sa le primesc!
Rog persoanele abilitate sa raspunda!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]