Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 14:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cheltuieli concurs-participanti si organizatori
MesajScris: 20 Apr 2011, 17:35 
Neconectat

As fi curios sa vad daca intra si organizatori pe acest topic si sa ne prezinte cheltuielile pe care le au pentru organizarea unui concurs,tinandu-se cont ca aceste concursuri se cam tin pe banii participantilor.Am vazut ca baietii de la Trabucco au cam fost deranjati de pretul taxei de la Tubertini.Mie mi se pare mult si 150 ron dar as vrea sa ii intreb de ce nu dau ei exemplu sa scada taxa cupei Trabucco care dupa cate stiu este cea mai mare dintre toate taxele de concursuri pe care le urmaresc.Sper ca vor intra si concurentii sa isi spuna cheltuielile si atunci vom trage concluzii daca taxele sunt mari sau mici.
Vom vedea care organizatori urmaresc sa castige doar renume dupa un concurs, adica sa isi promoveze produsele - cum ar fi normal- si care urmaresc sa castige si bani de pe urma participantiilor :roll: :roll: :roll:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cheltuieli concurs-participanti si organizatori
MesajScris: 20 Apr 2011, 20:52 
Neconectat
Moderator global

Prietene noi(echipa Trabucco) suntem simpli participanti la Cupa Trabucco. De Organizare se ocupa altcineva ;)

Cupa Trabucco, Maver, Sensas de la Doripesco au avut aceasi taxa, care e mare.

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 06:38 
Neconectat

Dupa ce se termina Cupa Olympus am sa postez cheltuielile.Le-as pune acum dar nu vreau sa fie sume aproximative.

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 07:21 
Din pacate la noi pistele bune de concurs costa !!! Dar oare ce nu costa ??? Este un curs firesc de cheltuieli pe care doar inconstientii nu-l vad ....Tot ciclul de la administrarea baltii pana la acordarea premiilor implica o serie de cheltuieli ..De ce nu mergem la concursuri fara
nimic doar cu o plasa ??? Dar si atunci vor fii costuri si probleme mult mai mari ..Haide-ti sa ne vedem fiecare de atributiunile noastre iar daca vrem si avem cu ce sa mergem la concurs daca nu la ,,pescuit'' ...Din pacate exista o lege nescrisa care functioneaza fara sa ne dam seama : ,,niciodata nu poti doar sa primesti !! trebuie sa si dai !! iar daca nu da-i vei pierde pe alte parti !!"

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 11:31 
Neconectat

cod alb te grabesti ...
nu poti baga in aceeasi oala pe organizatorii de cupe private care platesc inclusiv arbitrii cu masa etc , cu cei care prin natura serviciului sunt obligati sa desfasoare asa ceva. despre privat nu trebuie sa vorbesti pt ca nu te obliga nimeni sa participi , celelalte, oficiale, ofera atat de putine lucruri incat nu merita pomenite ....despre ce vorbim?

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 17:14 
Neconectat

D-nule Nitu , eu am vorbit doar de marile concursurile private unde se percep taxe deci nu ma grabesc deloc.Daca erai mai atent era o discutie pe topicul Cupei Tubertini despre taxe prea mari si am profitat de acest lucru si am deschis acest topic.
Pt. d-nul Gigi-imi place raspunsul lui cu toate ca este cam sumar in cifre dar este unul real , sunt cheltuieli mari de ambele parti.Eu am spus ca pentru mine este mult si 150 ron de aceea momentan stau acasa , dar asta nu inseamna ca daca eu nu ma duc nu trebuie sa se tina astfel de concursuri . Pescuitul stationar trebuie incurajat si ma bucur ca exista astfel de oameni care fac acest lucru(organizatori de concursuri).
Ce nu inteleg - sunt acele persoane care s-ar bucura de insuccesul unui concurs pe care i-am vazut recent exteriorizandu-se ciudos - as putea spune si imi pare rau ca sunt si din acelasi judet cu mine.
Pt. d-nul Lozinca-asteptam cu nerabdare transparenta de care dati dovada :) :) :)

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 19:45 
Neconectat

prietene , sunt multi divizionari care nu au bani sa participe la concursurile private si sunt multi pescari buni care nu au bani sa spere catre o divizie. diferenta trebuie facuta altfel si nu daca sunt trasi la socoteala privatii. vezi cheltuielile, evaluezi sansele si te bagi sau nu . punct . poate am fost prea direct . iertare sunt obosit.
credinta si speranta.nitu v.

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 20:11 
Neconectat

Da , este normal ce spui , la asta ma refeream si eu daca te tine te bagi , daca nu stai si te faci spectator cum sunt eu(ghibit) :lol: :lol: :lol: . Ca sa nu mai fim offtopic eu as zice ca o taxa intre 200 si 400 ron este o taxa normala pentru un concurs care se respecta stiind ca la noi mai mult de 70 de concurenti nu se prea strang-din cate am vazut.Poate , daca ar sari peste 100 de concurenti si organizatori ar putea sa scada taxa.Cu cat premiile sunt mai de calitate si mai valoroase cu atata castigatori vor fi mai multumiti-si toate astea costa si se rasfrang in buzunarul tuturor(organizatori si participanti).Dar sa nu uitam ca pescuitul este un hobby costisitor mai ales daca este de competitie ,deci despre asta vorbim :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 21:15 
Neconectat

Ce conteaza taxa,daca ai chef sa meregi la concurs te duci sa vezi daca mai stii pescui ceva,daca nu stai acasa ,apropo la
concursuri private ai fost tu ca nu prea te-am vazut.

Sus

MesajScris: 21 Apr 2011, 21:42 
Neconectat

Il iertam ca a recunoscut ca e numai chibit (spectator) :D :D :D

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 84 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]