Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 13:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Doamne Ajuta
MesajScris: 06 Sep 2011, 18:10 
Neconectat

Motivatia e cea care da gandurile,ganduri ce genereaza actiuni,actiuni care constituie de fapt faptele noastre.
Inrebarea este,cine sau ce da motivatia ?
Eul personal ori egoismul,sau renuntarea de sine,generozitatea,solidaritatea,spiritul de echipa,etc ?
Dupa festivitatea de deschidere,am facut impreuna cu toate echipele romanesti prezente poze,neam strans mainile si neam facut asa cum era firesc si frumos urari unii altora.
Eu cand am dat mana cu cineva am zis Doamne ajuta,si in general mi sa urat la fel.
Cand am facut insa aceasta urare unui concurent de la stationar seniori,acesta mia raspuns intrun mod categoric Doamne ajutaMa ! Aceasta formulare mi sa parut total nepotrivita in acel context,ptr. ca suna atat de exclusivist,de egoist,de negandit ,de neacceptat.
Ce bine ar fi sunat ....Doamne ajutane !
Desigur e vorba de mentalitate,de scop,de a fi parte al unei echipe unite,sau de a fi tu singurul mai cu mot.
Mam gandit mult, oare cati dintre noi nu gandim asa uneori,poate nu intrun mod asa deliberat si inca din start,dar poate ca pe parcursul unei competitii in care suntem angajati,cautand sa profitam de o situatie favorabila de moment ptr. binele personal in detrimentul echipei ?
Faptele au demonstrat si la aceste Jocuri Mondiale ca se practica !
De aceia putem spune clar ca avem pescari,avem loturi dar inca nu avem echipe !
Fac aceasta afirmatie din postura de fost antrenor al lotului national feminin senioare, ocazie cu care am putut observa multe .
Oare ne putem indrepta ?putem pune ceva la baza motivatiei ptr. a schimba lucrurile ?
Doamne ajuta !

Ps. Felicit si eu pe toti cei ce sau straduit,pe toti cei ce au si reusit,pe toti cei ce siau dorit dar atat au putut,precum si pe toti cei ce au sustinut intrun fel sau altul echipele Romaniei.
Iata si cateva poze.

[IMG=http://img717.imageshack.us/img717/3866/dscf3681a.th.jpg][/IMG]

[IMG=http://img718.imageshack.us/img718/3614/dscf3683d.th.jpg][/IMG]

[IMG=http://img6.imageshack.us/img6/8736/dscf3684pr.th.jpg][/IMG]

[IMG=http://img836.imageshack.us/img836/655/dscf3685p.th.jpg][/IMG]

Sus

Subiectul mesajului: Re: Doamne Ajuta
MesajScris: 06 Sep 2011, 19:33 
Neconectat

Bravo nea' Maty. Din pacate asa este si asa va mai fi si de acum incolo...

Sus

MesajScris: 06 Sep 2011, 20:49 
Neconectat
Moderator global

Bine nea Maty ca l-ai invatat sa pescuiasca :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 06:02 
Neconectat

Nu lam invatat ptr. ca am avut f. putin deaface cu acea persoana,dar daca sar fi ivit ocazia las fi ajutat cu bucurie. Ma intreb insa, el ar fi ajutat pe cineva in coditiile in care doar el dorea sa fie ajutat ?

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 06:42 
Neconectat

nu aveai cum sa ajuti , nea Matty. picatura de cunostinte pe care o dadeai nu mai avea loc in paharul plin de cunostinte ale persoanei. Multi sunt chemati , putini sunt alesi . iarta-l ca n-a stiut ce spune si ma iarta si pe mine daca uneori mai sper in echipele nationale din orice sport.

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 10:12 
Neconectat

Frumos topic ,frumos post. Insa ,Doamne, cata dreptate se ascunde in acest post! Asa este !Din pacate, nu avem echipa! Sau ,ma rog ,echipe :( Tot m-am mintit pana acum , spunandu-mi ca doar la spinning or fi ceva probleme legate de orgolii ,interese economice ,etc. Acum ,dupa rezultatul obtinut de baietii de rapitori (care au dovedit totusi ca pot sa faca o echipa!) si dupa cele citite aici ,chiar nu mai stiu ce sa zic ... Poate doar : pacat! Mare pacat! Nu neaparat de prezent , insa viitorul ma ingrijoreaza ... :?
Va doresc o zi buna .

Ahhh si sa nu uit : Doamne Ajuta!

Ps: imi aduc aminte ,cu placere , de ce povestea Puric legat de un salut care l-a adresat unui taran simplu si anume :"Sa traiti!" . Raspunsul , care l-a postat pe Puric in alta lume , a fost ,firesc, "Doamne Ajuta!" Restul parca nu mai conteaza ...

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 19:51 
Neconectat

Relativ la spinning: toata stima pentru baietii aia!!!!... bravo lor si cinste!!!
De ce? Pai daca te uiti la rezultate, au fost singurii care au pescuit consecvent la avat si au prins foarte multe bucati...iar aia care i-au batut (italienii) au stiut ca e somn mare in balta si ca daca dai toata mansa dupa el ai mare sanse sa-ti intre unul de 2 metri..si asa au si facut...baietii nostri au prins 20-30 de avati iar aia un singur peste!!!
Italienii (stiau ei ce stiau!) au dat toti la somn..si mai toti au prins...dar numai aia cu bucati capitale i-au putut bate pe ai nostri!...
Pe undeva a fost stiinta impotriva sansei!
Felicitari!
Si crapistii s-au descurcat destul de bine dealtfel! Bravo si lor!

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 20:06 
Neconectat

zamfi performanta nu are nici cea mai mica legatura cu religia sau cu dumnezeu ;) ca nu exista spirit de echipa e altceva , dar nu poti pune totul in carca religiei
ca sincer daca erea sa o luam pe religie ne puneam tot forumul pe acatiste si rugaciuni si ieseam campioni interstelari

Sus

MesajScris: 07 Sep 2011, 21:38 
Neconectat

Greere a scris
Citat:
...performanta nu are nici cea mai mica legatura cu religia sau cu dumnezeu

Ma simt nevoit sa intervin si eu, pentru aceasta afirmatie total gresita.
Scuza-ma Greere, dar esti prea tinerel si necredincios. Daca vei avea vreodata curiozitatea (sau mai bine zis chemarea) sa citesti sfanta scriptura, iti vei da seama ca Dumnezeu este in toate (de la aerul pe care-l inspiri, pana la apa pe care o bei sau mancarea pe care o mananci si faptele pe care le faci).
Cu religia este cu totul si cu totul altceva. Aici ai perfecta dreptate. Religia nu are absolut nici o legatura cu performanta. Nu confunda insa pe Dumnezeu cu religia. Dumnezeu este Creatorul Lumii si nu are nevoie de nici o religie.
In alta ordine de idei, nu ai priceput ce a vrut sa spuna Maty. Salutul lui si a majoritatii crestinilor este intr-adevar "Doamne-Ajuta!" si este un salut (si o urare in acelasi timp) ce invoca ajutorul lui Dumnezeu in toate si este cat se poate de OK.
Maty a facut referire la un component al lotului, care auzind ca s-a urat un ajutor de sus, deja s-a repezit sa intoarca acel ajutor spre propria persoana si nu spre intreg lotul. Aici e buba, ca oameni ca acel individ, din pacate sunt foarte multi si tot mai multi printre noi!
Maty a vrut (probabil) un topic despre aceasta fapta, pentru a mai face putina educatie acolo unde lipseste cu desavarsire, mergand pe ideea ca opinia publica poate corecta cel mai bine faptele necugetate ale unor indivizi needucati.
Doamne -Ajuta Maty :!: Ma bucur mult ca ai initiat un asemenea subiect!

Sus

MesajScris: 08 Sep 2011, 10:12 
Neconectat

greere scrie:
zamfi performanta nu are nici cea mai mica legatura cu religia sau cu dumnezeu ;) ca nu exista spirit de echipa e altceva , dar nu poti pune totul in carca religiei
ca sincer daca erea sa o luam pe religie ne puneam tot forumul pe acatiste si rugaciuni si ieseam campioni interstelari

Cum sa-ti spun ...uneori acest "Doamne ajuta" se pare ca este mult prea subtil ...Fiecare cam ce reuseste sa inteleaga . Pot sa te asigur insa ca postul meu chiar nu are legatura cu religia! :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC [ DST ]